niobio


Eftersom både Ericperic och jag är trötta kompenserar vi utekvällen med en niobio och en fika eller en öl innan, för att vara säkra på att vi får biljetter. This is it hade vi tänkt oss, i en såndär gigantisk biosal med typ 400 platser, det finns 99 st kvar, hoppas! Ha en bra kväll! Jag har klätt ut mig till rocker, HAHA.

working eight to five


Idag har jag jobbat från halv åtta imorse tills för en timme sen. Vi har målat, skrapat bort färg som kom på fel sida av väggen, torkat bort färg från golv, oss själva och tillslut från penslar och rollers. Vad gör man inte för pengar?

Ingen utgång igår, vi får se om det blir någon ikväll, är rätt trött. Men klockan är inte så mycket, efter en dusch och en nap är man fitforfight igen, kanske. Kanske fira att denna dag nästan är över?

Fick en enda bild på hela dagen, hade som sagt annat att göra, typ reta pojkvännen.

JIMMY CHOO


Kikade lite på H&Ms hemsida och råkade komma åt knappen som tog mig till Jimmy Choo-kollektionen. Oppsan. Blev kär i allt, allt, ALLT. Bland annat en kuvertväska med en stjärna på. För 799 är den min. Jag kommer drömma om den i flera år. Priset är nästan värt ju! Typ det jag kommer tjäna imorogn! Förhoppningsvis är den snart min! Igentligen borde man tjäna i längden på att köpa EN FIN (relativt dyr) partyväska istället för att köpa många, vilket säkert blir dyrare, kana ske. Bara en tanke.

På bilden ser ni en annan av hans vackra spapelser som kommer att säljas av H&M.

Spana in HELA kollektionen här:
http://www.hm.com/se/#/jimmychoo/


fika + ringshopping


Var i stan idag och fikade med Eve som jag inte träffat på tusen år. Det var himla trevligt. Medans jag väntade på henne hann jag springa i lite affärer, typ H&M där jag hittade de ballaste ringarva ever! Dock är det lite svårt att skriva på tangenterna med de, men jag får vänja mig helt enkelt. Hann även spana en kille som jag inte träffat på ytterligare tusen år som jobbar i Gallerian, pappas kompis son. Han ser typ likadan ut idag som då, haha.


Ska upp och jobba (måla) imorgon vid sexrycket, jag som ville klä ut mig ikväll!

fullt ös, astrött

Medan vi satt i bilkö igår kom jag på att jag ville gå på bio. När vi kom hem käkade jag snabbt inann jag drog med lillasyster in på Coco- livet före Chanel. Den var himla bra, sorglig men bra, en riktig tjejfilm. Eftersom vi är två tjejer så gillade vi den, haha. När vi kom hem var jag så jävla trött, men ändå inte. Så jag satte mig i syrrans säng och gjorde tester i hennes nya FRIDA. Jag somnade ganska gott sen.

Idag ska jag förhoppningsvis fika med Katarina, om jag får tag på henne. Lite ångest över vad jag sen ska hitt på ikväll. Finns flera ställen att välja mellan med massor av Halloweenteman, men jag är trött, kanske bara blir Idol, eller bio igen, vem vet. Är ialla fall helt säker på att jag ska träffa Eric my love.


landet






Inatt när jag kom hem runt två kom jag på att jag ville hänga med till landet för att höststänga idag. Så fem timmar senare blev jag väckt av mor min, ganska trött, men jag hade ju valt det själv. Drog på mig det snyggaste jag hade och satte mig i bilden och vaknade lagom till att vi va framme. Sen var det bara att grabba krattan och börja jobba. Sen kom regnet, då gav jag upp. Gick in i köket och hjäpte till lite istället. Skönt att komma bort från stan och det vanliga livet ett tag, även om det bara var typ 6-7 timmar. Jag tror det är viktigt att känna på lite olika livsstilar typ. Utekväll- direkt hem till sängen- sova fem timmar- upp till landet- kratta- och nu hemma i stan igen. Flygit, men jag gillar miljöombyte.


utekväll



Igår va vi ute ett gäng på The Bridge. De va meningen att vi skulle dra vidare sen men det blev ändrade planer så vi drog hem ganska tidigt. Men det var trevligt så länge det varade. Tequilaracet hoppade jag över. Halvtaskig musik, eftersom jag bara dansar till bra musik så var schemat under kvällen typ dansa-var-tredje -låt.

Therese


Moa länkade denna adress till mig, hon hade hittat den på Paows blogg. Jag har nästan läst allt, det tycker jag att ni också ska göra. Moa sa att de bara fick ett år och åtta månaders sluten ungdomsvård. Vad är det för straff?

Varje gång någon har tagit upp dehär och börjat prata om det eller visat en bild så har jag blivit jättearg och ledsen. Det här är det fallet som har satt sig djupast på mig, någonsin.

http://minneavtherese.blogg.se

Hittade även hennes blogg, den skrev hon i sist två dagar innan hon blev mördad.

http://thresrojo.blogg.se

Nada

Dagens köp:

-
-
-
-
-

Haha, nothing! Var i Farsta ett bra tag med syster idag utan att köpa en enda grej, jo om godis räknas så. Men inte helt oväntat blev jag helt fucking nerkärad i två ringar, en asball från six med stenar i flera olika färger och en asfin silverring med en stor silverplatta från glitter faktiskt, den blir kanske, nog, möjligen mitt nästa köp. Jag vet ni tänker att hon är köpgalen, ja de är jag. Det är inget jag nekar. "Hej jag heter hanna och jag är en shopoholic" HEJ HANNA.

Måndagsfika på Götgatan

Fönstershoppa och fika med Alex var nästa punkt på dagens agenda, haha. Träna klockan 7 och sen hem till henne och mysa gärnet. Tjing.


Klänning By Hanna

Imorse fick jag ett syryck och fick för mig att jag skulle göra en klänning av två kjolar till mitt projektarbete. So I did. Bilderna är rätt dåliga, den är ballare i verkligheten, haha. Här är före och efter:



hanna fixar





Fixat Internet till mobilen- japp
Fixat abonnemang- japp
Fixat möte med arbetsgivaren på KICKS- japp
Köpt två asballa dyra BHar som inte var meningen men som jag behövde- japp


sunday bloody sunday



skofetish






Min mya skofetish tar över både mitt liv och min plånbok. Har kollar balla skor hela dagen, men som vanligt köpet jag aldrig osköna skor, hela grejen försvinner lixom då. Så de flesta jag prövade var ganska körda på en gång. Att kunna gå i de var inte på tal. De två övre är från Dinsko och de undre från Topshop my love.

Skodrama på H&M dessutom. Prövade ett par asballa skor som jag velat testa länge. Det gick bra enda tills jagt skulle ta av mig de. Då hade ega dragkedjan pajjat så det kom två expediter och försökte hjälpa mig av med den. Det slutade med att de fick ta fram en avbitare och knipsa av dragkedjan. Hur lyckas jag?


dagens iaf



Stan med Vera idag. Lite shopping på Monki faktiskt. Visade sig vara Middle seasonrea på mina leggings så jag köpte de och en asball vit fluffig krage typ. Sen sprang vi i tusen butiker till och jag köpte ögonskuggaborstar. Sen åt vi middag och nu kom jag hem och vet inte vad jag ska göra. Älska Lördagskvällar! Eller?


livselement




Satt i systers rum och tänkte lite på livselement medan hon for in i bloggvärlden, igen. Jag har ganska många, ganska ospecifierade. I oårdninge ser de ut ungefär såhär: Eric Braafnäs, Krullet, Stieg Larsson ala Lisbeth Salander, Markus Krunegård, Lykke Li, Monki, SATC,Lena K och bloggen ofc. Det var nog allt just nu. Har säkert minns lika många till.

Lika mycket som jag älskar alla de ovanstående hatar jag Han på Spotifyreklamen.

Soran my love



Kolla Soran Ismails videoblogg som Eric tipsade mig om. Klokt att blanda humor med politik, ett bra sätt att få folket på sin dida?! Men oj så rätt han har i allt han säger. Titta på hela, jag lovar det är inte slös med tid. Go Soran!


fredag


Fredag idag, lov nästa vecka, absolut noll planer. Livet har både ljusa och mörka sidor. Middag hos Eric ikväll, sen får vi se vad det blir, lutar mot Idol då pengargränsen min börjar nås. Man vill ju kunna shoppa lite på lovet oxå. Och efter en dag med dansexaminationer och en oförstålig föreläsning om Buddhismen på ett hårt golv i ett läskigt hus i Axelsberg är jag ganska trött.

Mazel tov!

Berwaldhallen



Ikväll ska jag till Bergvaldhallen på djurgården och kolla in lite kultur och musik i form av b. la Charlotte Perelli och Sissela Kyle. Jag har på mig mammas gamla kavaj, farmor gamla halsband, Cheap Mondayälsklingarna och klockan jag fick av syster i födelsedagspressent. tjing !

GRATTIS ALLA BÖGAR



Läste precis på Aftonbladet att kyrkovalet röstade idag om homosexuella ska få gifta sig i kyrkan eller inte. Flest röstade för! JAAA! GRATTIS ALLA BÖGAR! juste, OCH FLATOR!


Nackspärrsbalett, religionsprov och Starbucks till Sverige



Härlig morgon med balett med en gnutta av nackspärr kvar och efter det religionsprov på alla jättemånga fem världsreligioner. kulkul. Bestämde mig som vanligt för att åka hem under håltimmen och mysa med min Starbucksmugg framför datorn, mitt liv. Pratade föresten med svägerskan (;)) Lisa igårkväll på telefon, hon berättade att Starbucks finally ska öppnas i Sverige! Det första öppnas nästa år på Arlanda. Då kommer det bli lång restid för fika ett tag innan de öppnar alla andra. Men vad gör man inte?  Hejja Starbucks! Bilden fick jag upp när jag sökte på "balett" på google.

Twist & Tango




Pluggar och bloggar paralellt. Inget annat val. Blandar designernamn och religionsfrågor hej vildt i huvudet nu. Det jag ville säga nu var att ja vill ha den t-shirtklänningen, NU! Den finns hos Twist & Tango och är min för 500 spänn, för en gråtande pojke? jaja..


så fucking vacker




Kollade precis på SATCfilmen för att slippa plugga och tänka på något annat är nackspärren ett tag. Det slog mig då att den vackraste i hela filmen är Jennifer Hudson. Så Jävla Vacker!


dietreklamer? NEJTACK

Som känt är det mycker fokus på idealkroppen idag. Bara tanken på att det är så gör mig arg. Tänk hur många som mår dåligt på grund av hur de ser ut, det är hemskt! Detta är ett problem som de med makt kan ska försöka motverka tycker jag. Som media exempelvis. Vad är det för jävla sätt att ha ett flertal reklamfilmer på TV och radio om olika sätt att gå ner i vikt. Det snackas om både massor av dieter och träningstips, allt för att man ska gå ner i vikt. Vad är detta? Vad ger detta för signaler utåt? Hur tänker de, jag blir så jävla arg!

(Det är föresten ganska kul att de har fullt med Mc´donaldareklamer samtidigt!)

091019

"Om sperma skulle innehålla alkohol skulle Petra Mede dött innan hon fyllde 14"

                                                                Magnus Betnér i Roast på Berns.     
Godnatt.

091018



Idag åkte jag och Eric in till Hornsgatan my love för att kolla lite seconh hand. Myrorna var stängt så vi gick vidare ner mot Stadsmisionen som var öppet. Hurra. Där köpte jag tre långkjolar och ett par ballongbyxor som ska vara material till mitt projekt. Av detta ska det bli en klänning och en byxdress. Ganska lätt att bara sy ihpo två plagg, men för mig är de assvårt som knappt kan trä en undertråd. Altså skulle man kunna säga att jag har pluggat idag.


utgång som alla säger



Utgång snart, fick med mig min prins efter mycket om och men. Kul ska det bli. Har man klädångest på hög nivå letar man djukt inne i garderoben efter kandidater att bära under kvällen. Jag hittade en asgammal rosa korsett. Intressant med rosa. Inte riktigt min grej annars. Matchade med lite rosa ögonskugga och svarta stuprör. Tjing.

monkibootsen



NU ÄR DE KÖPTA! UTGÅNG IKVÄLL. JAG HAR HÄLSA. LIVET LEKER!


dagens hahaha



Weekdaylinnet, stentvättade Cheap Monday, favviskavajen och lite mer smink än vanligt känder som ett bra klädval idag när jag ska shoppa och se "Flickan som lekte med elden" igen. Ha en bra lördag!


var rädd om hälsan

En tanke slog mig idag, eller faktiskt för ett tag sen. Tänk hur kul det är att kunna göra saker i livet, typ shoppa, blogga, eller vad som helst. Men hade man inte hälsan skulle man inte kunna göra någonting alls. Saker och kläder är skitkul, det tycker jag med. Men jag är så fruktansvärt tacksam för att jag har hälsan och är frisk. Tack för mig, trevlig helg!

trollslända



När jag råkade smyga in på Lena K.s hemsida fann jag detta. Tänkte direkt på trollsländefanatikern Johanna, hon skulle nog gilla detta!


Eva & Adam



Idag på religionen blev det lite kul. Vi pratade om Adam och Eva, och att ormen hade frestat Eva att käka av äpplet. De var bra att hon käkade av äpplet, det var ju typ därför man började ha på sig kläder och började ha sex, tänkte jag. Innan jag tänker slänger jag ur mig: Tänk om hon inte hade gjorde det, då hade vi ju inte haft de två bästa grejerna på jorden, kläder och...Sen ser jag att lärare Marina Steen sitter bakom mig. Kulkul.

Mackan


Idag fick jag av en slump reda på när jag gick in på Facebook att My Love Markus Krunegård skulle komma och spela lite och signera skivir idag på Bengans skivaffär på Drottninggatan. Detta för att han i veckan släppte två skivor, starkt gjort!  Ringde då runt som en galning till fyra möjliga kandidater att förja med mig i min hysteri, men ingen kunde. Så Hanna gick dit själv efter psykologin. Fick sådär bra bilder, mne lägger upp en ändå, det är han värd.

091015

Oroa dig aldrig över morgondagens problem, du vet aldrig vad som händer idag.

Studentmössafix


Nu är den jäveln beställd, tröttnade på post-itlappen som satt på skärmen och bestöt mig en gång för alla att ta tag i det. Valde typ de minst komplicerade, man ska ändå bara ha den ett tag, typ. Det ska i allafall stå HANNA i bak med guldbokstäver, sen ska jag ha en lila sten ifram, för oss esteter.


Blogg-awards 2009

Snart dags för blogg-awards 2009! På lördag är smället det, måste hinna fixa klänning, naglar och hår. Sen måste jag hinna sola oxå, hjälp hur ska jag hinna allt detta?

Var lätt det vore om man inte hade en sån otroligt framgångsrik blogg som jag har, då skulle jag inte behöva bekymmra mig om naglarna tills på Lördag! Härregud, vart ska jag ta vägen?!

Asså härregud säger jag bara, tänk att de säkert finns folk (bloggare) som tänker såhär. Jag skulle dö av lycka om jag fick gå på dendär prylen. Jag skulle gått dit naturligt, altså ganska blek, utan naglar då mina är nerbitna och och med klänning från når budgetställe. Men jag skulle nog ha lika kul ändå.  

spelning



Pojkvännens Tommy Hilfigerskjorta och nytt läppstift som föll ner i brevlådan på beställning via ELLE. Så ser jag ut när jag ska på spelning med The Best Band Ever, Anysound! Ha en trevlig kväll, det ska jag!


my hero


Ojdå, utan blixt. Sämst bildkvalité. Ojdå.


091013





During soffbus med Eric fick jag ett uppenbarelse, de brukar alltid komma vid skumma tidpunkter mina uppenbarelser. Denna gång handlade de om ett smycke som kom upp i huvudet så jag sprang och hämtade min lilla smyckesverkstad i form av en gammal snobbennessesär och började fixa. Fick göra om ett par gånger innan jag blev nöjd, men så här blev den.

Vad kan man kalla den? Det kanske redan finns namn för en sån pryl, har ni annars några knasiga förslag så godtas de mer än gärna!


Jimmy Choo





Jimmy Choos sammarbete med H&M i höst är det bästa de H&M någonsin har gjort. Tuffa prylar till överkomliga priser. Har spanat in ett par boots som kostar 700 spänn! Det är ju rån för Choo, haha. Grymma priser och en grym kollektion. De har även designat kläder så att man har något att matcha skorna och väskorna med. Nackdelen är att kollektionen inte släpps förän den 14 November.  Då ska jag hänga på låset! Hittade tyvärr ingen bild på min älskade boots.



Bortskämd? Njaa





Precis nu när jag kom hem från Eric höll mamma på att rota i sin gamla garderob för att vi pratade om hennes gamla skinnkjol igår. Förutom den hittade hon lite annat kul. Hon hittade även en gammal asball skinnjacka OCH en astuff pälsliknande jack/kavajgrej. Haha. Inte nog med det så fick jag födelsedagspressent av faster m familj igår. 1000 Monkipengar och 500 vanliga pengar, tss. Bortskämd? Kanske.


Café Opera






Igår var jag och Katarina på café Opera på Ed Hardy-visning. Hennes pappa hade skrivit upp henne plus en på listan istället för han själv så hon ringde och bjöd med mig. Det var skitkul. Champangeflaskorna var typ en meter höga, eller är det bara jag som är ovan på krogen, är detta normalt? Dessutom trängde sig minifrisörbobby sig framför mig under modevisningen, hört talas om platåskor?

Kul att kolla på alla tjejer där som ut som Laila Bagge. När vi var på väg hem ringde jag och väckte my boyfriend, han var söt och kom och mötte mig när jag var på väg till honom. Sötnos. Tack båda för en asmysig kväll! Sorry för dåliga bilder.


Alexander McQueen’s



Haha, hittade en blogg som skrev om dehär skorna. De kommer ifrån Alexander McQueen’s för s/s 2010 kollektionen. Härregud säger jag, vad säger ni?


Tack för igår

Tack för en askul kväll igår! Jag hade verkligen jättekul. Jag har försökt ett tag nu att fixa en bild från mobilen med det har inte funkat så bra. Jag ger upp nu och försöker igen senare. Gäster om ett par timmar, dags att hoppa in i duschen kanske?

Tack Linda och Katarina.

Fredag




Denhär dagen har bara börjat bra. Igårkväll fick jag reda på att jag ska intevjua Minimarket- Jennifer till projektet mitt, är så himla taggad! Och förutom att det är fradag och vi ska ut ikväll och fira migi efterskott så ringde Ericperic och väckte mig skrikande om att han klarade körkortet! Grattis darling!


Soft Bar





Bestämt nu vart vi ska imorgon, det tog ett tag och plötsligt var det Torsdag. Vi bestämde att Soft Kök Och Bar var ett bra ställe. Tack för hjälpen Linda. Det ska bli så jävla kul! Bilden bjuder jag på.


091008




Jag säger bara hjälp! Kolla in pjucksen, typ de ballaste jag sätt. Nästan ballare än de förra Minimarketskorna jag var besatt av men aldrig köpte, lär bli samma sak den här gången. Poor me.


Minimarket




Idag satt jag i skolan och tvingade ut idéer till mitt projektarbete. Jag satt i biblan och bläddrade i både ELLE och i lite modeböcker vilkte medförde resutat. Jag gjorde flera skisser och fick nya idéer. Det är kul när man känner att man kommer någonstans. Sy om kläder kanske kna bli min grej. haha.

Jag behövde sen hjälp med kopiatorn för att få ut alla idébilder. Det visar sig då att läraren som hjälper mig har haft Minimarkettvillingarna som elever för ett antal år sen. Hon erbjöd sig att försöka ta kontakt me de så att jag kanske kunde träffa de för en intervju! Fatta galet coolt de skulle vara. De systrarna lever mitt drömliv! Dessutom har de grundat sveriges överlägset bästa märke. Tänk om!

chique





Jag vet inte hur seg på en skala man kan vara men jag har nyss upptäckt en underbar hemsida för armbansalkisar like me! Jag säger bara www.chique.se. Dedär med att ahndla på internet har aldrig varit min grej. Jag gillar att klämma och prova det jag ska köpa. Man kanske borde prova nätshoping, jag har aldrig hört någon som tycker det är dålligt. Synd bara att de enda armbandet jag ville ha just nu var slutsålt.

plånbokssagan




Här sitter jag nu med min Starbucksmugg och gör allt för att slippa skriva på min 13sidorsuppsats, har tröttnat på den nu. Tänkte därför berätta en lite plånbokshistoria för er.

Förra året blev min älskade bruna DKNY-plånbok snodd i danssalen i skolan. Jag hade inga pengar i så jag blev mest ledsen för att själva plånboken försvann. Ungefär ett år senare ringer polisen till mig och säger att de har fått in den till polisstationen på Mariatorget, så jag åker dit på direkten.

Precis när den hade blivit snodd köpte jag en ny lite större svart DKNY- plånbok. Nu hade jag två stycken.

I somras gade de megarea på Urban Outfitters, där köpte jag ytterligare en plånbok, en blommig. Nu fick jag för mig att den var för sommrig. Då letade jag i garderoben och hittade min svarta DKNY. Ibland har man tur.

 


Spana in



Haha, jag säger bara www.agentprovocateur.com. Gå in och kolla själva. Okej vissa grejer är ju balla och sexiga men vad fan är detta? Fast ironi i sängkammaren kanske inte är fel heller.


Papa don´t preach



Har fått en ny favoritlåt a la Madonna, who else lixom? Idag av alla jävla dagar då jag upptäckte att låten är så bra så spelar Sophie den på dansen. Jag hade nog mer koll på texten än på stegen just då. ha ha. Godnatt, eller vi ska inte sova än på ett tag. Dusch och film får det bli.




18












Tack för alla Grattis igår! Jag hade fullt upp hela dagen så jag hann inte sitta vid datorn. Skönt att slippa det nån dag ibland, haha. Jag hade typ den bästa födelsedagen ever. På morgonen vak´nade jag för tidigt och väntade på att de skulle komma och sjunga för mig. När de väl hade kommit och sjungit klart fick jag paket. Så mycket paket på en morgon var det längesen jag fick. Mobilen hade jag redan fått så av mamma och pappa fick jag tre röda rosor. De hade även smugit med sig farfars pressent som råkade vara The Dioväska! Av syrrän fick jag den klocka jag önskat mig och en paljettmössa från BioBok som jag också önskat mig. Moas kompis Linnéa  hade sovit här så även hon var med och sjöng. Av henne och mamma Lena K fick jag ett halsband.

När jag trodde det var slut hade jag glömt bort Erics presenter. Av honom fick jag en Madonna- Celebrationbox , en Monkifriend, en såndär gosig nalleliknande grej och en Michale Jackssonbox. Av hans föräldrar fick jag pressentkort på Monki.

På förmiddagen/ morgonen kom mormor hit med present och äppelkaka och fikade. Sen kom grannen ,ed blommor ochpresent. Efter ett tag kom Vera insmygande hit hem. Vi skulle egentligen ses vid gullmars men hon kunde inte väta att ge mig presenten sa hon. Av henne fick jag lite spaprylar och mörk choklad.

Sen drog vi alla in till stan och fikade ett gäng. Kanelbulle och latte är väl inten onyttig lunch? Efter fiket drog vi hem och bytte om. Sen drog familjen och Eric till farmor en snabbis innan vi skulle vidare till Koh Pangan. Där fick jag också paket. Ett Carpe Diemarmband från Efva Attling. Gud vad glad jag blev då. Tack farmor!

Väl på resturangen åt vi så vi dog, världens godaste thaimat. När familjen åkt hem stannade jag och Eric i baren ett tag. Det bästa är att det inte är slut än. Nästa helg ska vi fira mig mer, haha. På Fredag ska vi ut och på Lördag får vi gäster.

Tack alla för världens mysigaste födelsedag!


17...18




Haha, sista inlägget som barn. Eller vafan. Vuxen blir man väl inte om man inte vill? Om man har knaprat krumelurpiller som pippi, då blir man väl aldrig stur? Right? Aja, får tänka vidare på detta. Jag kanske får jätte växtvärk över natten som syster min? Bilden är från 17årsfesten förra året. Söta va?


091003


Jag har precis fått upp ögonen för haremsbyxorna. Jag vet att jag är lite seg på nya grejer nu har jag sätt dem. Och jag vill ha ett par, nu! Jagt provade världens  ballaste par på H&M för några dagar sen, men de var för korta i benen. Jag vill ha några som är hellånga. Hittade ett annat kandidatpar på Gina. Sorry för dålig bild, hade bara min vgamobilkamera.

En i min klass berättade för ett tag sen, när harems var inne förra gången att de ursprungligen kommer ifrån Hinduismen tror jag det var. Att alla hinduer hade sånna på sig för att i deras tro kunde vem som helst föda Jesus, när som helst. Så de var tvugna att ha plats för honom om han skulle ploppa ut plötsligt. Haha.

 


091002






Efter en relativt krisartad morgon så lyckades jag hinna med både brandlektionen, prova studentmössa, vara med en bit av sceniskproduktionslektionen och en del av streeten. Hurra. Skönt med Fredag säger jag bara. Det är sällan man längtar tills Söndag men nu gör jag faktiskt det. haha. 18.

Ikväll ska jag till Café Bonza som fyllet ett år, (17 år yngre än vad jag fyller på söndag) Där blir det middag och hemligt band spelar. Sen f¨r vi se vad som händer.

Jag väljer att köra med mina älskade byxor från Weekday, ett spetslinne för att inte lämna sommaren helt..än och min nya oversizedkavaj från H&M.

love


091001










På Torsdagar efter baletten på morgonkvisten har vi alltid fem håltimmar som är inlagda på schemat. Ibland kna de fem håltimmarna vara till mycket nytta, som till shopping till exempel. P.g.a brand fick inte mamma jobba idag så hon frågade mig om jag ville åka in till stan med henne istället. Klart jag ville. Tog henne till de stora nyöppnade H&Met på drottninggatan. Där hittade jag världens ballaste kavaj som jag bara var tvungen att köpa, so I did. Sen var jag tvungen att visa mamma de nya Beyond Retro som ligger på samma gata. Där hittade jag en asball tröjja som jag bara var tvungen att köpa, so I did. På köpet råkade jag svepa förbi sångaren i Soundtrack of our lives på väg till tunnelbanan.

När jag kom hem hade pappa varit och hämtat min nya mobil. Livet är bra ibland.

Glöm inte att anmäla er till tävlingen, blir det för få så skiter jag i den. Dra med era bloggarkompisar vettja ;)


RSS 2.0