S B



Hejdå alla! Nu sticker vi till arlanda och vidare till Sunny Beach! Puss


swimmingsuit



Fyndade denna underbara baddräkt idag i stressen på Lindex rea. Ett måste till bulgarien!

Skynda köp innan den tar slut.


SUNNY BEACH



Idag bokade vi en sistaminuten till Sunny Beach i Bulgarien. Vi sticker imorgon på eftermiddagen. Nu är det packkaos här hemma. Kommer trolighvis ha med oss datorn så kommer kunna blogga därifrån. ASNICE.

Bilden är från teneriffa 2008.


todays



dagens




Var på mongolisk resturang nu på kvällen för att fira mammas och pappas bröllopsdag, mysigt värre.

jeans-cheap monday, kavaj-gina, t-shirten klippte jag till i klädpaniken innan vi skulle åka. Pimpade den med en gammal brosh.


igårkväll



Igår blev det en spontan utgång med grabbarna. Tack för den kvällen, så jävla lyckad!


dagens




Nu sticker jag hem till e och grillar med chrille. Ha en bra kväll!

Jeansen är nya och kostade 40 kr på weekday. När jag köpte de var det nät på som jag sprettat bort. T-shirten är farmors gamla och örhänget är second hand.


GLÖM INTE




Glöm inte bort att jag fortfarande säljer mina lego-smycken här på bloggen. Har några nyheter på g. Hör av er om ni är intresserade! Puss


cut




Vi fick lov att stänga tidigt på jobbet idag så jag åkte hem och klippte lite i kläder istället.  Här är resultaten. Jeans från weekday och top från monki.


dagens



T-shirt-weekday, byxor-weekday, skor-sixtyseven, väska-dior


Turkey



Nu är Turkiet bokat! Den 22 Augusti drar vi iväg sju pers i en vecka! Helskönt!


Bio




Hanna: Kavaj-gina, t-shirt-erics, cykelbyxor-weekday, väska-dior

Moa: Kofta-farmors gamla, top-h&m, shorts-gina, halsband-lindex, nagellack-isadora, skor-stadium


fynden





the moment

Idag fick jag sluta redan fem på jobbet då det var lite kunder. Tog då tillfället i akt och åkte till stan. Fyndade som bara den. Ett Peter Jensen-linne, en batikkjol, batik-cykelbyxor och ett par jeans fick jag med mig hem från weekday för 200 pix totalt. Sen köpte jag en beige kavaj som var flera storlekar för stora, med flit, för 99 på Gina tricot. Sen impulsköpte jag en t-shirt med pudlar på från h&m, men den satt inge bra s den ska jag lämna tillbaka.

Så jävla nöjd! Lägger upp bilder imorgon innan jobbet!

MARC BY MARC JACOBS ÖPPNAR I STOCKHOLM

ELLE.se skrev om det redan för över ett år sedan – men vi gissade fel på öppningsdatum. Nu är det dock offentliggjort att Marc by Marc Jacobs kommer att öppna sin första butik på svensk mark. Butiken invigs den 1 september och kommer att ligga i det exklusiva shoppingområdet Biblioteksstan i Stockholm. Adressen blir Smålandsgatan 10 och ca 200 kvadratmeter butik utlovas.

Både herr- och damkollektionen kommer att finnas samt märkets specialframtagna produkter som annars bara säljs i deras varumärkesbutiker. Ett stort skäl att redan nu längta till hösten!

MONKI A/W 2010









Kräkas ut djuröbilder









Dop





Här är bilder från igår när vi var på dop. Det var jättefint. Efteråt drog jag och e till stan och smygshoppade lite och åt glass på montis.

Nu är vi hemma i tyresö igen, ska till jobbet imorgon. Har bestämt mig för att ta lite ledigt två gånger i veckan nu så att jag inte missar all underbar sol!


FREDAG PÅ LINNANÄS



Idag lägger jag bara upp en bild p.g.a att internet här ute är så frunktansvärt segt. Idag var vi en sväg på Grinda för lunch solning, inget bad för min del. Sen cruisade vi runt ett tag med båten innan vi stack till Justerö, Linnanäs för bad och tidig middag. Linnanäs är stockholms skärgårds mysigaste resturang, så åk dit om ni har vägarna förbi.

Imorgon är det förmiddagsdop och shopping som gäller. Vi sticker in till stan redan halv tio för att hinna till dopet. Efter kaffet sticker vi in till stan när vi ändå är i närheten lixom. Har spanat in en del grejer jag vil ha.


Torsdag






Idag har vi solat och badat hela dagen på bryggan. Lite senare tog vi båten för att handla lite. Nu sitter vi och bada tar det lungt, så himla skönt at bara koppla av efter all stress på jobbet.

Imorgon blir det en tur till någon ö med lunch och ännu mer mys. Hörs då!


Onsdag





Idag hade jag en dålig fotodag. Familjen + e stack till Möja för lunch i en mysig lada.
På vägen hem stannade vi till i en naturhamn och vissa badade, andra inte.

Ikväll får vi gäster hit ut till landet, det blir mysigt.

Hörs senare eller imorogn!

Cyckelbyxor-dansaffären på hornsgatan, tröja-indiska, tygbag- farmors gamla från Venedig, skor-wash&go


semester





Vaknade upp idag här på djurö kvart över åtta med 40 grader i rummet. Efter morogndopp tog vi båten till Sandhamn och käkade lunch och badade på stranden. Kom precis hem till huset igen. Middag snart medan vi väntar på E som är på väg hit!

Shortsdressen är Kate Moss design för topshop förra året.

Livet är nice.


good bye



Om en timme sticker jag till skärgården och familjen. Kusinerna är där nu, ska bli kul att träffa dom igen! Imorognkväll kommer ericperic ut.

Ska bara packa min alldeles för stora packning ner i väskan nu och fixa det sista.

Vi hörs från djurö nästa gång!!


STRESS



Idag efter den stressigaste dagen i världshistorien kom min räddare på sin vita springare för att ta ett mysigt kvällsdopp med mig. Han kom till och med hem för sent till matchen. Det är kärlek.

Håller på att packa, lyssna på bra musik och äta vattenmelon i min ensamhet här hemma. Jobbar till fem imorgon, sen sticker jag till övriga familjen som stack till skärgården idag, vi har hyrt ett hus på djurö i en vecka. E kommer dit tisdagkväll.

Ska försöka blogga imorgonbitti, annars bloggar jag nästa gång från djurööö!


0940


SKa till jobbet nu, tre dagar kvar innan skärgården!

Hittade denna tröja djupt in i garderoben, köpte den i nian på weekday. Tuff tycker jag!

tjing


Fredagkväll



Satt precis på gräsmattan och hade låpngsnack med bästa kompisen och drack vitt, har fan inte träffat henne sen studenten, skandal! Som vanligt sen vi var små åker vi om varandra, när hon åker bort är jag hemma och vise versa. Och när båda är hemma så jobbar jag, haha.


After work-bad



Idag på stranden på jobbet efter kvällsjobber med gänget.

Kavaj-mormors gamla, tröja-farmors gamla, shorts-monki, väska-gina tricot, skor-converse


yesterday





Vi badade igårkväll i långsjön. Jag och grabbarna! MYS


22.02

Har jobbat nio timmar idag. Trots lång dag var det en jätteskön och trevlig dag på jobbet. Alla var  på bra humör och det var lagom mycket kunder.

Känns skönt att ha ett jobb man längtar till på kvällen. Klart det kan bli mycket men jag diggar nästan alla kollegor.

Tog mysiga sommarbilder ikväll när jag och grabbarna badade i sjön. Är hos e nu och glömde sladden hemma så jag lägger upp de imorgon, håll utkik!


i love




Detta fyndade jag i stan igår, förutom de tre resterande twilightböckerna. En t-shirt från killavdelningen på weekday, 62 kr och ett par sixtysevenboots till i höst, eller man kan använda de redan nu till klänning om man inte orkar vänta. Helnöjd med de faktiskt, har spanat in sånna ett år och nu slog jag till.



3,5 år!






Fyndade lite i stan idag, lägger upp bilder på de imorgon efter jobbet!


E




Stylade e idag innan vi var och käkade middag. Han köpte inget av det jag vill att han skulle köpa, men jag tyckte de var fett snyggt ialla fall!


NICEDAY





Tills nu har jag bara suttit i solen/molnen och läst, är snart klar, måste skaffa den andra boken nu. Skönt med ledig daaaag!

Nu åker jag till stan för att rota lite kläder och senare möta upp e. Vi ska ut och käka, har nämligen 3,5 år idag.


grillkväll igår







Tanken var nog att jag skulle sova över igår, men det blev ändrade planer och jag fick sällis en kort bit hem då det var fler som skulle hem. Skönt ändå att vakna hemma på lediga dagen! Dagens planer är fortfarande inte bestämnda. Asskönt.


1819



Nu sticker jag på grillfest hos Mallan. Sover nog över där. Har ju min första lediga dag på åtta dagar imorgon!

Hörs imorgon! Puuss


TIPS?!

Gick och köpte Ben&Jerrys och en ELLE efter jobbet. Har suttit i solen och njutit av middagen och läsningen. Sparar ELLEn lite, kunde nämligen inte vänta med att läsa nivetvad.

Sitter här och kom på att jag vill ha tips på bra mode-bloggar, som ger bra med inspiration. Känner att min ligger på noll efter att ha burit en coca cola-tröja i sju dagar. Kommentera era tips snälla, innan jag går bort!

PUUSS

20.41




vardag

Sorry för tråkig uppdatering och bara bilder från spegeln. MEn jag frösöker hinna blogga mellan jobb och allt annat som händer. Hoppas ni inte tröttnar!

För ovanlighetens skull drar jag till jobbet snart! HAHA

10 timmar senare



Kom hem från jobbet nu efter 10-timmarspass. Sticker vidare till grill hos Bengan, inkräktar på killarnas fotbollskväll.

Ha en grym lördagkväll!


John Fogerty på Grönan



Eclipse



Nu går mina pojkvänner och jag på bio!


Guldkorn



Fick äntligen min lediga dag. Var på jobbit ett litet tag innan chefen sa att vi fick gå hem. Typ två kunder på två timmar, inte så lönsamt.

Åkte in och kollade kläder istället, mycket värt. Fick efter mycket om och men tag i både kavaj och byxorna från H&M. De var efterlängtade säger jag bara, 400 pix tillsammans! Crazy!

Råkade även få med mig ett par solisar och en ring från H&M när jag ändå var i farten. Ringen påminner sjukt mycket om en ring jag tappade bort på krogen för ett tag sen. Nu har den kommit in på nytt ni som missade den förra gången! 29 pix!


Torsdag 1030



Eftersom jag ändå byter om det första jag gör på jobbet så spelar det ingen rill egentligen vad jag har på mig. Men jag drömde om farmor inatt och då känndes det bara så rätt att ha hennes gamla blus på mig idag.

Sticker till jobbet nu. Ikväll ska jag på bio och se nivetvad med e. Ser fram emot det! Hoppas hinna förbi esprit i veckan oxå, ska lämna i cv där, hörde att de söker folk.

Dagens låt är OneRepublic- Secrets


RSS 2.0