manligt med smink



Killar + kajal = LOVE

Numera är ju de manliga idealet med likt de kvinnliga, sådant ändras med tiden. Nuförtiden är det manligt att visa känslor, gråta och även att sminka sig. Jag är för det nya manliga idealet! Är ni med mig?


Sonia Rykiel



Snart släpps Sonia Rykiels underklädeskollektion i H&Mbutikerna, galet snygga grejer, men tyvärr syns detta på prislappen också. Menmen, man kan inte få allt. Man kan ju alltid önska sig det man inte har råd med i julklapp.

Se modevisningen Live från Paris på H&Ms hemsida imorgon 1 Decemner 23.00.


Whyred dress



När Vera och jag var på väg till Beyond på Drottninggatan igår råkade vi av en ren händelse gå förbi ett Whyred- outlet. Lyrisk sprang jag till skohörnan utan resultat, fanns typ bara 41or kvar av alla som var snygga, resten var crap. Hittade däremot denna vackra skapelse. Asbilligt för att vara Whyred, 1200 skulle den gå på. Men i brist på tillfällen att använda den avböjde jag. Men viss är den underbar?!


Shoppaaa



Detta shoppade jag idag: En baddräkt som jag ska ha som body från Beyond Retro, en glittrig mössa även den från Beyond. Sen köpte jag lite nitar från Punkt Shop, en tröja och ett par asballa leggings från Monki och självklart ett par skor, de från Din Sko, såklart.

Ni får bara se bil på leggingsen och skorna då jag inte vet vad jag ska behålla av de andra. Nu: Hem till Eric med Vera. Pyss


MTWTFSS



När jag var i stan idag shoppade jag en hel del, vad får ni se snart. Dehär byxorna blir mitt nästa köp hoppas jag. De är från Weekday, ett samarbete med någon som jag inte kommer ihåg namnet på. 600 spänn kostar de i alla fall.


Lisbet

"Luftslottet som sprängdes"

Det är de enda jag har att säga en fredag som denna. Trevlig kväll på er!

Skorskorskor



Hittade dehär underbara skorna längst fram på bilden med kilklack (oväntat) på Metros modechefs blogg. Länkar den. De hittar du på Din Sko s/s 2010.

Marcellas blogg hittar du här: http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.12346978


Bad shoechoice?



Bloggade om de knäppa skorna till vänster för ett tag sen. Såg precis Lady Gagas Bad romance-video och blev inte förvånad över huvudtaget när de skorna var med där. Även de andra skumma skorna på bilden finns med.

Kolla på den videon, den är underbar! Heja Gaga.


Lady Gaga



En kille sa att jag var lik Lady Gaga igår. Skumt, möjligen när jag hade lugg. Kanske. Eller ?


bloggpremiärer

Jag är just nu inte bitter(!) för att de stora bloggerskorna får i detta nu gå på förhandsvisningen av en stor del av mitt liv, Luftslottet som sprängdes. Jag unnar de lite roliga förhandsvisningar och smygpremiärer med goodiebags och annat kul. Det är de värda, de är värda allt, tänk hur mycket de har arbetat för att få sina bloggar så stora. Det är verkligen duktiga människor med driv.

Hoppas de har det bra på premiären ikväll som innefattar halva mitt liv typ. Kul för de att de får biljetter hemskickade för att filmbolaget vill se kända männiksor på röda mattan. Kul att hälften av de som är på dessa premiärer inte ens har läst en av de tre underbara böckerna.

Men jag unar de dessa premiärer av hela mitt hjärta. Men kom ihåg, jag är inte bitter.


ringfanatisk



Denna underbara kom till mig på Myrorna på Hornsgatan idag. 45 spänn. tack gud. Bild av krullet.


klädstång



Min bloggdröm är nu uppfylld. Nu är jag en av de! pff.


091124



Testar stora örhängen idag för första gången sen jagt gick i femman typ. Spännande. Lön imorgon!


julklappstips


Måste bara säga att jag vill ha detta underbara från Lena. K. Julklapp? Kom dit på smyckesvisningen 2 Dec 19-21, då jobbar jag där. God jul! elller..?


Ny design





Just nu är jag galet inne i skaparvärlden efter att ha suttit i ett par timmar med detta underverk. Andra helt klara plagget av två och ett halvt i Hannas Projektarbete. Hanna Collections, HAHA. Bild av lillasyster.

Har föresten köpt en klädstång idag efter en omväg till Kamprad som ska tillfixas inatt eller imorgon. Kanske ´börjar på ett nytt plagg imorgon, vem vet. Hanna sprutar idéer.


skeppohoj



Skepparmössan har nått mitt hjärta, kanske lite tack vare Kling, eller det kanske är hennes fel? Ge mig en nu bara!


söndagnight




Nu sticker jagh iväg och kollar på faster Annika som ska köra bakom bland annat Thomas Ledin i koncerthuset!


091122



Katarina på Collage igår, det var himla trevligt. På väg hem kom Eroc och hämtade mig vid bussen med en varm bil, sötnows. Kom hem för ett litet tag sen.

Källan den andra sötnowsen fixade en gång för alla headern på hannaedabloggen. Ska försöka att inte råka ta bort den igen. Tack för hjälpen!


kvällens


collage




Ikväll ska jag testa på Östermalms kvällspulls på Collage. Har läst att det är utsett till Sthlms trendigaste nattklubb, vi får se vad vi tycker om den saken.

Fynd of the day
Halsband- Ants
Fet ring- H&M


olika stilar



Var inne på myrorna idag med Eric och ett par till. Sophie och jagt blev lite småkära i samma kavaj och den såg helt annurlunda ut när båda provade den då vi har väldigt olika stilar. Så jag tog bilder på detta.


...


kvällens klädval




Bh- Lindex
Spetslinne- Weekday
Levis-skjorta- mammas nyaste rotaigamlagarderobenfynd

Undertill är jag naken


Lena. K

VÄLKOMMNA PÅ SMYCKESVISNING KL 19-21 HOS LENA.K DEN 1+2/12 PÅ STAMVÄGEN 15 I TYRESÖ! Här kommer nog jag köpa en del klappar ;)

www.lenak.nu


dagens klädihopsättning


klädstången- det en bloggare behöver


Snart kommer även jag att skaffa en klädstång, som alla andra bloggare har gjort, man inspereras väl av varandra, kanske. tss. Skillnaden från alla andras är inte att min inte är från Ikea, för det är även min. Skillnaden är att min kommer stå för en stor garderobsdörr, kommer att se dumt ut. Detta för att kära far min har fullt me skit där inne som han inte använt på åratal, men han "vill" inte gå igenom det. Då får man ha en plan B, klädstång! *pling*

Då familjen är trött på mitt skoberoende och min nya gigantiska fuskpäls som inte får plats i hallen är jag tvungen att ta upp det hit. Så då köper jag en klädstång!

Bilden är tagen från Elin Klings blogg, Idolgarderoben.

acne


Så kan det gå när man sitter och googlar asballa boots. Dehär är från Acne vår 09.


rizzo


fuskpäls åt folket



Nu är den äntligen min den omtalande fuskpälsen! Tanten jag köpte den av var trevlig, och jag lyckades pruta 90 spänn. De är inte dåligt de inte.


Kavaj

Okej jag ljög lite förut när jag sa att jag inte ens ville shoppa, för att det skulle låta lite värre, klart jag vill shoppa. Hittade precis en assnygg, asbillig blazer från Gina. 299 späääääänn!

https://www.ginatricot.com/#/product/27716327

...




Pics: bubblaren.blogg.se


mysiga måndagen

Kul dag, verkligen. I skolan fick jag nytta av alla lektioner, alla tre. På första somnade jag, på den andra fattade jag inte vad läraren sa, en vikarie som både bryter kraftigt och stammar, på den tredje och sista lektionen var det en tysk film. Då jag tappade intresset inom 15 minuter så gick jag därifrån.

På vägen hem såg jag knappt globen för allt dis. Det är då man börjar tänka: Vad fan gör jag här? Hemskast av allt är ändå att detta bara är början på något som kommer att se lika dant ut fram till Mars, April. Det är fan inte okej.

Just nu vill jag ingenting, inte gå till skolan, inte träffa någon, inte ens shoppa, jo kanske skor, men där går gränsen.

Ta mig härifrån!!!

Fuskpälsjakten fortsätter..



I mitt desperata letande efter den perfekta fuskpälsen har jag en ny kandidat från den exklusiva butiken Blocket.se igen. Här är bilden. Vad tycker ni min tre läsare typ, haha!

din sko-sko




Inte heltöveraskande råkade jag snubbla på dessa på stan idag efter min Chooshopping. Planerar att haffa de nästa gång jag snubblar över de igen. Love them! Öppen tå och allt, all season lixom.. Jag snubblade över de på Din Sko och på prislappen stod det ynka 399. Tack för de.

CHOO

Här har ni min Jimmy Choo!



Den är trot eller ej ännu tuffare i verkligheten!


Fullt ös medvetslös






Senare på eftermiddagen gjorde vi lite familjebus. Först var vi på Ice Bar Stockholm och tog oss en fredagsdrink, mysigt men kallt som fan. En udda grej, sånt är kul. Till och med glasen var av is! Efter detta drog vi till ett bokat bord på Djingis Khan och åt oss tjocka.

Efteråt åkte jag med familjen min hem för att bara vara hemma en kort stund innan jag skulle vända in till stan igen. Då var det spelningsdags för fösta gången på länge. Vi begav oss då till The Liffey i The old town. Mysigt värre även detta. Drog sen hem ganska tidigt för att jag skulle upp tidigt och köa till Jimmy Choosläppet på Hamngatan.

Kön utanför gick snabbt, Det var där inne de hade fixat något jävla armbandsystem. Men jag sket i de, jag bad en tjej med armband som fick gå in i den lilla jävla avspärrade skoochväskhörnan att hämta min väska, so she did. Bild kommer senare.

Nu ska jag iväg på fotomässan i Älvsjö.

Jimmy Choo <3 Hanna Choo


Pappa och Annika


Första gången jag inte satt vid datorn på en hel dag igår, hade annat viktigare att göra, tss. På förmiddagen var jag coh pappa i farmors hus och kollade lite fotoalbum och snackade lite skit. Hittade bland annat denna bild då på pappa och faster Annika. Världens sötaste bild någonsin!

I just can´t stop loving you

My life ain't worth living
If I can't be with you

- Min man Michael Jacksson
Hans bästa låt just nu.

handskar med nitar utan fingrar


Efter de muntliga provet som drog över en halvtimme åkte jag hem och surfade runt lite på internet, läser lite bloggar ochså, det vanliga. Råkar då gå in på BlueFox hemsida av någon anledning och hittar där ett par asballa skinnhandskar med nitar, utan fingrar. Love them! 79 spänn.


MINIMARKET









Nytt kapitel i livet börjar. Var på skeppsbron idag och intervjuade Jennifer Elvestedt, en av de tre grundarna för Minimarket. Mycket trevligt. När jag fått kaffet satte vi oss ner i deras showroom för intervjun. Det kändes bra rakt igenom och tur som jag har så funkade inspelningsgrejen. De håller till på ett jättesött lägenhetsliknande kontor med utsikt över gamla stan och över till Djurgården.

Intervjun kanske ni får se någon gång. Har bara kladdat ner den lite slarvigt från inspelningsgrejen så det blir lättare för mig när jag ska börja med artikeln sen. Det ska bli en del av mitt projektarbete, tillhörande syprojektet. Jag tog några bilder oxå, de kan vi få se redan nu.


Queen- The show must go on


091109

"You don't know what you got till you're missing it a lot"

Erik Hassle, smart kille dedär.


90´s


Kom precis hem från sjukhuset..

Mamma och pappa satte sig och kollade på min värsta mardröm: Dansbandskampen. Kände inte att jag orkade med det och gick upp till min räddning: Datorn. Mycket bekvämare. Sitter och leker lite vid Spotify my love och det slår mig att den bästa rnb´n  gjordes under 90-talet. Vad slåt lixom TLC´s No scrubs, Ashantis foolish eller Destinys Child´s Say my name? Eller varför inte Spice Girls alla gamla hittar som Holler, Spice up youre life eller Wannabe?! Älskar att lyssna på massor av gamla låtar, det väcker så fruktansvärt mycket minnen. Ett hett tips! Varför inte söka på de jag skrivit upp? Ni kommer få många minnen framför er.

7-1



Trots vädret, dåliga skor och dålig kondis i pappalaget vann vi med 7-1. Det kändes ganska bra. Mamma fick leka fotograf, så i brist på bra bilder lägger jag bara upp en lagbild på de små, haha.

 Nu en snabb dusch och mat innan hela familjen åker in och hälsar på farmor på sjukhuset.


MATCH



Idag blev jag väckt av min boyfriend kl 11. Det var längesen jag sov så länge, faktiskt. Idag är det mamma/pappa/syskon- match mot lillasysters lag. Nu var det länge sen jag spelade fotboll, menmen, jag har förberett begravningen in case of. Sitter här och laddar med Staffan Hellstrand- Explodera. Det är pappa och jag som tar det tunga lasset, mamma ska vara supporter, fegis. Lite nervös är man ju, HAHA.

Fredag



DENNA VILL JAG HA! Hittade den på blocket, asbilligt, bara ett hinder: Det är strl 48 (XL). Döda mig.

Nu: Thaimat hos Eric, sen får vi se vad kvällen utvisar!


091105

Så här meningsfull har min dag varit:















091104


Intressant skoldag idag oxå, fryshuset är riktigt festligt ibland, haha. Imorse pratade vi om olika typer av etik. Sen kom vi in på otrohet. Det är ett av de ämnena i världen jag blir mest upprörd att diskutera. Såg ni föresten Desperate Housewifes igår? Fett bra "otrohetssnack" de hade!

På dansen lekte vi träd och djur i två timmar, bokstavligt.

Hann bara slänga i mig lite pannkakor för snart kommer Eric och resten och hämtar mig för ikväll är det spelning i Huddunge på Huset typ.

Föresten, Grattis Lena K på födelsedagen!

mellansäsong



Nu är den härliha mellatiden äntligen här! Inte är det vinter och inte är det sommar. Det här är den säsong då jag bara vill flytta in i duschen för att sen komma ut till i början av Decenmer. Då väntar två jobb som jag verkligen ser fram emot. Julklappsshopping och lussebullar ser jag oxå grymt mycket fram emot. Men tills dess? Nada, inget, nothing! V Ä R D E L Ö S T. Jag går bara runt som ett pms-monster och fryser hela tiden. Jag känner mig sjuk fast ändå inte, fryser och svettas om vartannat, men har ingen feber, har lite småont i halsen som aldrig på riktigt vill bryta ut. Är det detta man brukar kalla en lätt höstdepression? Känns nästan så i mitt fall.

Det enda jag vill nu är att åka iväg, varsomhelst typ. Bara för att få nya intryck att smälta ett tag så hjärnan slipper gå och älta alla gamla tankar, jag vill ha något nytt, någoån förändring. Vad som helst. En weekend någonstans?

Kusinerna kom nyss hemifrån afrika, farfar kom nyss hem ifrån Cypern, Vera ska till Barcelona, Alex ska till London, mamma och mormor ska till Teneriffa... Och här är jag. Fast bland alla tankar och gråa moln och fryshuset. Trots att jag redan beställt studentmössa känns det att det är en bit kvar, en jävligt lång bit. Det jobbiga är att jag har råd och tid att åka bort, men det har ingen annan! I´m stuck! Bilden är från Teneriffa förra året. Love you.


Minimarket



Dehär bootsen är min skodröm! Ett par mörkblåa kilklackboots my love från Minimarket såklart. Ska föresten träffa Jennifer Elvestedt för intervju nästa Onsdag. Det ska bli kulkul!

återigen Lena. K



Mitt nästa köp hos Lenis, I love, love, love it!
Ett ord: www.lenak.nu


fuskpälsens återkomst


Fuskpälskappan i mitten blev mitt stora fynd när jag idag virrade runt på Blocket efter lita coola skor. Jag tror jag stavade fel på något sätt. Hon som råkar ha jackan heter Rebecka och är 166 cm lång OCH hon råkar bo i Tyresö, världen är liten. Så imorgon åker jag och provar denna och kollar lite närmare på den. Can´t wait! Godnatt.

Humanist javisst!

Vilken rivstart efter lovet! Det första som hände morse var att vi skulle titta på coh delta i en debatt mellan en humanist och en extremt galet kristen skulle det visa sig, Mats. Humanisten var humanisternas ledare i Sverige- Christer Sturmark, allt han sa köpte jag rakt av. Jag har hittat mig själv, jag är inte Ateist, jag är fan Humanist. Jag tror på vetenskap och bevis, inte på gud.

Debatten började lite lungt och vanligt och handlade mest om gudstro, och lite alltmöjligt för och emot kristendomen. Men när vi senare kom in på etik och moralbiten hettade det till så in i helvete. När frågan om abort uppdagades gick den krista alltför jävla långt. Helt känslolös slänger han fram bilder på ett aborterat foster och säger rakt ut att han tycker att en 12årig flicka som blivit våldtagen av sin pappa ska föra barnet. Hans argument var att man inte ska döda barnet., att abort är mord. HumanistChrister sa då att han inte tyckte fortret kunde räknas då som en människa, ett liv då de inte än har en fungerande hjärna, ett medvetande, det kommer mycket senare sa han. Det är inte mord som den kristna påstod att ta bort ett barn som inte har något medvetande än.

Det jag störde mig mest på var att i en annan mening sa Mats att han tyckte att dödsstraff i viss mån var okej. Då var det plötsligt okej att mörda en annan människa? Han motsade sig själv hela, hela tiden. Det sjukaste av allt är att han som sa allt detta, att man borde förbjuda abort för att det är mord är man. Han kommer aldrig behöva göra en abort, aldrig. Det skulle i alla fall varit mer rättvist om en kvinna sa det, på något sätt.

Hans fru var med honom och vi fråga honom om det skulle vara så att hans fru hade blivit våldtagen, om han tyckte att det skulle vara fel att göra abort då? JA, det tyckte han. Härreguuud.

En annan tjej frågade om han tyckte att man skulle föda barnet även om man inte skulle vara kapabel till att älska de, JA, det tyckte han. Adoptera bort det, sa han bara.

Som sagt en rivstart efter lovet, alla har gått runt och varit arga och upprörda hela dagen. Kan bli riktigt intressanta två veckor detta..


Läs mer om Humanisterna här: http://www.humanisterna.se/

091101







Kom precis hem från ericperic, fan var trött vi var efter bion igår, så vi satte oss vid köksbordet och pratade politik innan vi slocknade runt ettrycket. Vaknade halv elva, skönt att sova ut. Idag är det släcktkalas hos honom.

Alex hade lagt upp bilder på facebook från i Onsdags, så jag lägger upp några av de här. Från http://alexandramellin.blogg.se/


RSS 2.0