hyllningsinlägg




Idag vill jag hylla Markusevangeliet som kom på lådan imorse, cdon my love! Mackan är en geni på skumma texter.

Satt på uteservering idag för första gången i år. Så jälva nice. Tack caesarsallad och Katta för trevligt sällskap, love you.
Kom nyss hem för att hinna blogga lite innan jag ska iväg igen. Ikväll är det spelning i Östra gymnasiet med pojkvännens nya band Anysound. Sen kan man tänka sig att det blir lite fika under tiden, det är ju trots allt en musikcafé, tsss.

Rocken spelar ingen roll längre



normer

Det är konstigt det där med normer ibland. Igår när jag var på väg hem från bussen ser jag två män komma och gå med en barnvagn. Jag började direkt tänka att de två hade ett förhållande. Kanske de hade de, men det är en ganska skum tanke som bara kommer utan att man hinner tänka sig för. Hade det varit två kvinnor hade jag direkt tänkt att det var mamma och hennes kompis. Varför tänkte jag inte likadant när det var två män? Konstigt det där med normer...


var nöjd med, allt som livet ger

Har tänkt en hel del idag, som omväxling. Tankarna föll för det mesta på unga tjejer och dagens ideal. Allt för många är onöjda med sig själva och sitt utséende. Hade det inte funnits ett ideal idag som sa att man ska se ut som Victoria Beckham hade ingen velat göra det. Det känns som om att det finns det något ideal måste alla följa det, och man kan inte vara nöjd med sig själv förän man har uppnått detta ideal. Skit i idealet som se ut hur ni vill. Man ska bli uppskattade för sitt innre och inte för sitt yttre. Själv tycker jag att idealen borde utrotas. Alla ska se ut som de gör och försöka skita i alla andra och framförallt försöka vara nöjda med sig själva. Klart man ska bry sig om hur man ser ut, men det får inte gå till överdrift. Många mår dåligt för att de är så fixerade. Livet är för kort för att må dåligt.

Det verkar som att det har blivit en norm hos tjejer att alla ska ha något att klaga över hos sig själva, annars framstår man som för självgod. HELSJUKT. Lär er vara nöjda med hur ni ser ut istället för att ha ångest över bikinisäsången. Folk på stranden har ändå ingen tid att kolla på er, alla är upptagna med att tänka på sig själva och hur de ser ut.

Dagens låt: T.I feat. Rihanna- Live Your Life



hylla Fryshuset


Det är så himla skönt att slippa gå till skolan imorgon. Vara ledig hela veckan. YAY
Jag avgudar frysenlovet !


typ sommar




     Haha, typ en sån har Hanna på sin rumpa.

Idag tog systrarna Hanna och Krullet en tur till stan och åt Mcflurry och letade förgöves efter stentvättade jeans åt den äldre. Jag ska ha ett par. Lillasyster fick en sminkning på FACE av mig. Jag är snäll när jag vill.
Jag älskar alla uteserveringar som ringlar sig kring alla troroarer och torg i stan. Stockholm my love.


twiggy

                                           

            
                                           Twiggy my love

morfar

                                                                                                       
Idag skulle min älskade morfar Carl-Arne Palmebrink fyllt 84 år. Grattis!
Saknar dig. 
                                    

en bra en dålig

Det kan hända mycket i skolan en helt vanlig måndag. Hälften bra andra hälften bad. Vi börjar med det dåliga. Mitt under danslektionen får en i klassen en panikångest-attack. Efterssom jag aldrig har varit med om något liknande förr blev jag totalchockad. Det tog ambulansen 25 minuter att komma på plats. men den kom tillslut. Det kändes bra att de tog henne till sös. Hoppas allt går bra.


Det bra var att the king Markus Krunegård gick en meter från mig. Det är fjärde gången jag ser honom. MÅ DET BLI FLER GÅNGER.


Lite andra småsaker hann hända innan skolan slutade. När det händer så mycket på en dag blir man asknas. Mer än vanligt.


High drama


80-talet!

                                                               
                       
              

Jag blir så avundsjuk på föräldrarna som fick leva och festa i de glada 80-talet! VILKEN MUSIK! Cindi Lauper, Paula Abdul, Aha, Foreinger, Wham, Kim Wilde, David Bowie, Alphaville. OMG! Musiken som görs idag är ingenting emot det!
80-talsmusik är som terapi.



arg

Jag blir såå himla trött på svenska lagar! Hörde nyss på radion att barnmorskor som ger ut p-pillerrecept till tjejer under femton år kan fällas för medhjälp till våldtäckt. Hur sjukt är inte de? Visst, det är en lag på att man måste fyllt femton innan man har sex i sverige, bara de e sinnessjukt! Men asså, hur tänker de? Först klagar de på att de kostar för mycket att bekosta alla aborter. Sen när nån gör något åt de kan man bli fälld för våldtäckt? Tänk hur många fler aborter det måste bli omde inte ger ut p-piller till "minderåriga"?  SICK


John Lemon

                                                               
                                                                           John Lemon
 
Stan med Fia var mysig men sorglig. Henne kommer jag inte att träffa förän i november när hon kommer hem från Rhodos. Men jag tycker om Sverige, speciellt i november. Men jantelagen har jag aldrig hört talas om. lalala.

Efter att ha lagt mig kl. 21 igår har jag varit relativt pigg idag. Skönt. Ser fram emot fredag imorgon, trots att veckan inte varit slitig alls. Men helg är ju aldrig fel och har man inga planer blir helgen om möjligt ännu bättre.

Ikväll är det träning som gäller. hejochhå.




boom boom pow

Två superfilmer på så kort tid blir nästan för mycket för skallen. För några dagar sen var jag och Eric på bio och såg Gran Torino. Superfilm. Idag i skolan såg jag Försoning. Tänk att det har gått så lång tid för mig utan att ha sett den. Den var oxå en tiopoängare. Men mitt i försoningen störde fryshusets brandlarn oss, det som aldrig ringer annars. Det kanske var bra att få en paus mitt i all skit. Imorgon kommer Fia till skolan. Måste ju träffa henne innan hon sticker iväg.

Black Eyed Peas- Boom Boom Pow


påskdagen

Gokväll. Sitter här och drass med mardrömmen jag drömde natten till idag. Det blev en salig blandning av Kejsarens nya stil och Flickan som lekte med elden. Det var både höga höjder, våldtäcktsmän, motorsågar och massor med blod inblandat. Inte nog med det hade nån jävel byggt om hela min skola spegelvänt. Skumt detdär med drömmar.  Man kan fråga sig vart gränsen vid mardrömmar och vanliga drömmar går ?

Vad jag minns var det ingen eld med i drömmen, vilket det kanske skulle kunna varit. Igårkväll när jag o Eric skulle bada i den småländska bubbelpoolen brände killen av sig en bit av frillan på ett blockljus. Efteråt luktade det bränt i hela gästhuset. Klyftig (men charmig) kille det där.

Småland var skönt. Hoppa på studsmattan, sola på studsmattan och hoppa hopprep på studsmattan och läsa på studsmattan. När vi inte studsmattade åt vi massor med smarrit käk. tack Ravns.







glad påsk out there !

Glad påsk förfan! Trots tre nästan sömnlösa nätter är Hanna på topp idag. Här i småland är det ca 15-20 grader och ännu varmare i solen. Snart väntar påsklunch. Hörde av Lasse på nyhetsmorgon att det säljs mer än 60 000 ägg per timme idag eller vad det var.

Läste nyss ut "Flickan som llekte med elden". Måste så snart som möjligt börja på nästa.

Glad påsk på er igen förfan.


småland here I come

Godmorgon eller eftermiddag. Festen i går var kulkul och efter bara fem timmars sömn är Hanna trötttrött. Men det var det värt. Nu är det direkt från sängen till bilen till småland till Erics kusiner för att påska. Det ska bli skönt att komma bort från kära tyresö ett tag. Jag behöver få längta hem. Nu kommer bilen och hämtar mig när som helst.

Det är tur att de har lovat sol de närmsta dagarna, dessutom i typ hela landet. Annars hade Hanna deppat ihop.
Ha det bra Stockholm så ses vi på söndag igen.


gullmarstårar

Jaha, nu har man gråtit på gullmars oxå, vilket inte riktigt var meninegn. När jag kände att det började komma försökte jag hålla tillbaka, men som vanligt höll det inte hela vägen, utan brast. Gråta på offentlig plats e nog inte riktigt min grej. Det måste varit ett av de jobbigaste samtalen ever vi har haft genom de 14 åren. Det kan hända att jag var dum i högstadiet och inte förstod allt, men vissa kanske behöver få ALLT serverat för att hajja läget. Trots mycket knasiga ord och meningar fattar jag nu hur det var och att det i sin tur har lett till varför det är som det är idag. Ett undermedvetet någonting eller nått. Det känns skönt. Jag älskar dig verkligen, så in i helvete. Men jag är och var inte dum i huvudet. Och jag kommer förmodligen aldrig bli det heller, inte medvetet ialla fall.

" Det är som att klara alla banor på supermario och nu har vi klarat ahela spelet fast vårt pris är bästis för livet!"

På vägen hem var det engrinig jävla busschaufför. Innan han åkte iväg var tre personer tvugna att gå av bussen. Surskalle. Jaja, nu ska jag nog börja packa till småland och bestämma outfit till ikväll. Det sistnämnda blir nog svårare.


tacka gud för rökt fisk och Eric

Godkväll. Fick nyss väldens finaste sms av världens finaste Eric. "Jag älskar dig så mycket så jag fattar knappt det själv. Du är bäst i världen och det finns ingen på jordenjag känner lika bra som dig. Jag ville bara säga detta så att du förstår hur mycket jag älskar dig. Jag kan inte sluta tänka på dig vart jag än går....." osv. I LOVE HIM SO FUCKING MUCH! Tack till hans päron som satte honom på jorden. Tack oxå till de för att de tar med mig och sin underbara son till Gotland på Stockholmsveckan i sommar. I år bor vi innanför murarna.

När träningen var över och jag blev avsläppt hemma av storasyster eric så hade jag och min egna syster filmmys. Pretty Woman blev det inte helt oväntat. Ingen av oss bangar någonsin på att se den......igen.

Såg en himla kul film igår, ja tror det var S.O.S. Det var i alla fall en av de där Lasse Åberg-filmerna. "Rökt fisk och video". HAHA


confused

                      

            

Kom nyss hem till hemmet jag inte varit i sen i lördags och idag är det tisdag, så det var ett tag sen. Jag blir så himla trött, trött på folkt som man tror att man kna lita på. Speciellt om det är ens mamma det handlar om. Berättar man någonting för henne ska man väl kunna lita på att hon inte säger det till någon, inte ens till pappa. Men det kunde jag tydligen inte. Därav förklaringen till varför jag inte varit hemma på ett tag. Det har varit skönt. Trots att jag inte vill träffa någon som bor här hemma mer än min syster så har jag saknat mitt rum. Men nu är jag här och det känns bra. Undrar hur det känns när det är folk hemma för nu är jag helt singel. Det tar vi då. Har fixat planer både för kvällen och morgondagen och imorgonkväll för att slippa vara hemma. Imorgon blir det test av nya Magnum med Katarina, sen på kvällen blir det påskfest hos Linnéa, det ser jag framemot som fan!

Igår blev jag sminkad som en gammal tant på MIST. Jag hade latex i hela fejjan för att det skulle rynka ihop hyn, och jag lovar, det gjorde den. Kunde knappt röra facet. Bild ser ni högst upp. Trots att det sved som fan att tvätta bort är hon förlåten, som tack fick jag en assnygg vardagsmake efteråt.

Hoppas allt kan lösa sig innan jag åker till småland.
Djurgården vann första matchen i allsvenskan mot Örebro med 1-0 i alla fall, det är alltid något.

segsöndag

Godtidigkväll. Söndagar brukar suga, men den här har sugit mer än vad söndagar brukar. Den största och ända utflykten föruton träningen var till colorama. Där köpte vi färg till Ertics fondvägg. Sen har vi kollat på nästan två filmer.

Imorgon blir det förhoppningsvis mycket roligare. Mitt face ska vara ett objekt för Makeup institutes elever imogon. Det ryktas om att jag ska bli sminkad till tant. Förhoppningsvis stämmer inte detta. Men det ska bli spännande anyway. Nu måste jag tagga till och försöka bli lite gladare, därför ska jag kolla på parlamentet och äta glass.

Happyday.

aprilsommar

                                          



Kom nyss hem från den stora staden med massor av folk. Skulle fikat med Katarina, men tyckte det skulle kännas skumt att sitta inne på ett café och dricka latte så vi latte oss i kungsan istället och käkade glass. Tänk att man kna sitta i bara kortärmat och det är inte ens maj än?! Vi pratade som vanligt om allt mella himmel och jord (Josef) och hade de lika mysigt som vanligt.

Jag är så himla glad att du ser hur jag mår, det är det tydligen inte många andra som gör. Jag undrar på riktigt hur mitt liv skulle vara utan dig. Efter en stund kommer jag på att jag kan sluta tänka så eftersom du nu finns här, och kommer alltid att göra det.

Ikväll blir det middag hos Eric och sen blir det opalerat. Vi kommer väl på något med tiden. Skönt iallafall att det är lov, jag har forfarande inte fattat att jag inte behöver gå till skolan på typ tio dagar. WOHO

Och till sist ett grattis till Heath Ledger som skulle fyllt 30 år idag om han levde!


TOPSHOPREA

Hej, sitt inte här vid datorn! Åk in till stan och gå på Topshops hemliga superrea. Det har blivit min nya favvoaffär, tyrärr. För mig är det aldeles för dyrt, men vi sånna här tillfällen får man passa på.

Hinner bara hem nu en snabbis för att byta om till nya topshopkläder innan jag ska iväg på spelning me 3rek på Tuben i farsta. Kolla deras muspace föresten: www.myspace.com/3rek.
                                                          
Det var nog allt för stunden. Ha en trevlig superhelg out there!          


                                              
                                                                                 

en bild säger...

Min syster tyckte det var tråkigt med en blogg utan bilder, men hallå den är typ några timmar gammal. Men bilder är ju aldrig fel, därför tänkte jag lägga upp en från Köpenhamn i december 08. enjoy






Godkväll min nya livskamrat.

Nyss hemkommen från Ingvar Kampradhuset. Köpte bara nödvändiga halvtråkiga saker, men de var ändå värt att åka dit. Skönt att man kan konversera med lillasyster utan att skrika ibland. Hoppas hon känner samma sak. Jag tänker inte skriva exakt vad jag köpte för det tror jag ingen bryr sig om :P

För att sumera dagen har det hänt fler roliga saker än Ingvar idag. Först och främst har jag gjort det omöjliga, skaffat en blogg. Staxt efter jag skapat denna ringde min telefon. Det var en tjej från Mist Stockholm som ville att jag skulle sitta som sminkmodell på måndag. Då blir man glad, ytlig sminkanist som man är. Inte nog med det så har jag äntligen lyckats sälja min äckliga datorskärm som har stått och skräpat sedan jag fick min nya dator. KLIRR, dock ett litet klirr, men iallafall.

Det har varit en ganska bra dag trots att mitt träningspass föll ur schemat, men jag överlever nog. Godnatt på dig bloggen och eventuella läsare.


"blogghanna"... låter konstigt.

Nu har jag gjort det jag hade bestämt mig för att aldrig göra, nämligen skaffat en blogg. Det var inte det lättaste jag gjort heller. Två timmar efter skaffablogginfallet var jag inne. Så lång tid tog det att hitta en ok namn som var ledigt. Men nu är jag här. Igen. Det första inlägget jag skrev raderades då datorn hängde sig. Men påt igen ba. Hoppas denna gå¨ng funkar bättre.


Jaha, så vad skriver man om i sin blogg då? Kost, träning, mode? Jag tror att de ämnena är mest populära hos bloggare. I alla fall hos bloggerskorna. Nej, det jag tycker man ska skriva om är något som engagerar en. I många fall tror jag att de ämnena engagerar kanske främst tjejer som bloggar och därför handlar många bloggar om sånt. Hela grejen med en blogg tycker jag är att man ska skriva om det som intresserar en själv. Därför tänker jag göra det och hoppas att det jag skriver även kan intressera andra.


Nu är det bara en dag kvar till det jävligt efterlängtade påsklovet, vilket i och för sig är en ganska tom vecka i min dansbandskalender. Men lov är väl till för att slappa och slippa planera? Det enda jag har planerat in är att åka till Småland över påskhelgen med älsklingseric till hans kussifiner. Det ska bli skönt att komma bort ett tag . Miljöombyte är det mest effektiva sättet för mig att ladda om.


Efter lovet blir det inte så tungt heller, det är bara två veckor i skolan innan det är lov igen v.18. De så kallade frysenlovet. Vilken underbar skola Fryshuset är.  Teaterelever står och ger varandra grova kärleksförklarningar med starka teaterröster när de övar till sin slutproduktion som är om två veckor då det bjuds på " En midsommarnattsdröm". Inte nog med teatrarna så kryllar det av musiker i korridorerna, dock inte mig emot. Men de har tagit korridormusiken till en högre nivå än gitarr, idag hade de munspel med sig. Det var inte lika hett, speciellt inte när man försökte plugga i närheten. Jag har nästan slutat att förvånas av eleverna på skolan, nästan.


När jag inte är i Småland tänkte jag sitta och läsa min underbara bok. "Flickan som lekte med elden". Om ni inte har läst den måste vi göra det. Jag blev tvingad att läsa den första boken i milleniumtriologin i skolan i samband med ett svenskaprojekt, sen var jag fast. Skulle jag råka bli klar med den jag läser nu är det inga problem, då har jag hela trean kvar att läsa.


Lisbet Salander är en ny inspirationskälla för mig. Jag kan inte bestämma mig för om jag tycker gott eller illa om henne. På något sätt tycker jag hon ät ball. Jag har aldrig stött på någon som är som hon, varken i fantasivärlden eller på riktigt. Henne beundrar jag.

En annan människa jag beundrar är storasyster min, K. Henne ska jag fika med på lovet. Äntligen, det har kommit så mycket annat emellan så de va jättelängessen vi fikade. Det ska bli mysigt. Jag vet vart vi ska. Utan dig skulle jag dö sötnos.

Nej, här kan jag inte sitta längre. Himla kul grej med blogg detdär..det ska jag nog fortsätta med ett tag till.





RSS 2.0