Onsdag



Äntligen Hannafårlugnanersig-tid. Imorse stack jag öch överaskade min boyfriend innan jag stack till skolan. Väl i skolan hade jag dansrep i tre timmar följt av att Elma hänge med mig hem för att låna datorn. Medans hon datade passade jag på att duscha inför smyckesvisningen. Kom hem för 10 mis sen och har nu borstat tänderna och tvättat bort mitt face. Upp tidigt imorgon för att repa ännu mer i skolan, sen äre loovdags!

Eric är just ju på skiva. Kände att jag inte riktigt orkade med det en dag som denna, med tidigt rep imorgon och så. Andra avenyn passar mig bra.

Föresten så är det spelning på Brider Tuck på fredag! Lifestyle spelar! Skönt med tanke på att det var ett tag sen jga var på en riktig spelning!

Bilden är från Plåtningen!  


PARIS




Smyckesvisningen gick bra idag. Bara att ladda om inför imorgon!

Från det ena till det andra. Har en GRYM lust att åka till Paris på påsklovet. De har nämligen annordnat en utställning ett och ett halvt år efter att mega-designern YSL gick bort med hans tidigare kollektioner. Den håller i och för sig på till den 28 augusti, men jag vill dit nu!!!

Vill du åka med ? :D


ikväll smäller det




Smyckesvisning ikväll 19-21 på Stamv 15! VÄKOMNA!


todays




Nu är den mesta planeringen klar inför den första smyckesvisningen som är imrogon. Har tagit fram bort och grejer som ska hem till Lena imorogn. Lite förväntansfull är man ju..

Snart ska jag hem till Eric och mysa lite.


DAGS SNART!



36 ringar och 15 halband är vad jag har åstakommit till de kommande två smyckesvisningarna som äger rum imorgon och på onsdag 19-21. Kanske inte så mycket att skryta med, men samtidigt så vet jag ju inte hur stor efterfrågan är. Har jag otur så får jag allt för mig själv, haha. Och har jag tur så får jag väl ta beställningar!. Inte värre med det. 


Indiska



Här är armbandet jag köpte igår! 279 kr från Indiska.


Rock of sweden




Jag vet att jag ät lite sen med saker. Jag har precis upptäckt Laila Bagges smyckeskollektion "Rock of sweden". Så tuffa grejer, men tyvärr är självklart de snyggaste dyrast. De stora halsbanden ligger runt 2900 pix.


En helt vanlig lördag





Vi åkte till stan och kollade klänning till Veras skiva i veckan utan resultat. Istället råkade jag hitta ett armband på Indiska. Sen åt vi middag och somnade vid 12.


gårdagens



Musikaldags



En bild från musikalen i fredags. På bilden är Eric hyfsat drunken. haha.


god natt

Sorryyy! Har inte kunnat blogga idag. Åkte ganska tidigt till stan och sen när jag kom hem mådde jag dåligt. Hann i alla fall fynda ett astufft armband från Indiska, bild kommer imorgon. Håller typ på att boi sjukis. Hoppas jag mår bättre imorogn!

Tidig lördag är bra för själen!


De kallar oss artister



Jag säger bara: Robyn är underskattad! Såg precis "Dekallas oss artister" på svt Play. Hon är underbar. Bara så ni vet. Just nu kollar jag på samma program med The Ark i spetsen!


SKOKÄRLEK



Så Omig med tunna klackar men så snyggaaa! 399 pix. Ska prova de imorgon! SKOKÄRLEK


skivbilder








Bilder från skivan i Onsdags. Måste bara påminna om att man är inte snygg när man dansar! Men vi hade jävligt kul.


BATTLE



Dansbattle i skolan idag! Kims (på bilden) projektarbete. Fattar inte att hon kan få dit så sjukt mycket männiksor!?

Stannade grymt länge för att vara jag. Men efter ett tag räckte det mer än bra med dunka-dunka så jag gick hem och lyssnade på Madonna och Lykke istället.


klänning




Idag händer det något ovanligt. Jag hade klänning. Det var över ett halvår sen jag hade de om man borträknar nyår. Vad gör man inte för att göra en fredag lite mer spännande?


Lykke li


Pic: ELLE

Har återigen hamnat i Lykkes fälla. Och när man precis tränat, käkat och sitter och lysstnar på possibility så blir man ganska trött måste jag säga..


torsdag



NU är visitkorten häääär! HAHA

Lägger upp bilderna från igår senade under dagen. Ska käka snart och sen sticka till käftis. Sen blir det svenska C i skolan!


SKIVDAGS




Dåliga bilde men en översikt på hur skivkläderna ser ut. Har alltid roligast när jag bara är lagon fin. Konstigt detdär.. Nu rusar vi till bussen Eric!


fynd




Efter ganska mycket springande i stan kom jag bara hem med detta. En sjal á la McQueen från Punktshop och en shortsdress från H&M till ikväll i brist på annat att ha på sig.


dagens




Detta hade jag på mig idag. Mammas gamla randiga, halsband från second hand, en gammal jeansjacka som jag klippte av imorse i brist på annat att ha på mig. Jag hade även skepparmössan men det var inte läge att ta kort på facet idag.


Skön onsdag



Ser fram emot en skön Onsdag imorgon. Slutar skolan vid 12 ohc åker in till stan och fönstershoppar lite, haha. Finns inget som heter de! Ska kolla lite kläder till skivan imoronkväll. Utan tema dock, så man får ha på sig precis vad man vill. Sen ska jag åka och kolla skor med mamma. Sen är det skiva som gälleeeer!


todays




sjal-gina, halsband-second hand, skjorta-second hand, ring-indiska, leggings-h&m


måndagkväll




Innan bion hade vi lite tid över. Passade på att springa in på Indiska och kolla lite. Hottade sjukt mycket fina smycken, men det blev bara denna just idag. När pengarna kommer ska jag dit igen!

Vi såg Remember me med Pattinson. Annurlunda film med en skum tvist på slutet, men klart sevärd.

Skön start på veckan.


H&M-favoriter








De leopardfärgade är inte en klänning som det ser ut som, det är en jumsuit och den kostar 99 spänn!


dagens



Kort dag i skolan idag. Hem direkt efter och gjorde tre nya halsband och tre ringar. Nu börjar det dra ihop sig till smyckesvisningen. Nästa vecka på tisdag och onsdag gäller det, kl 19-21!

Bio ikväll och se Pattinsons nya. Nej, jag är inte fanatisk.


Plåtning











Här är bilder från plåtningen idag. Jag är såå nöjd med allas jobb! Tack både forgrafer och modellen Mallan! Kul att jobba med er, tack för att ni pallade med mig! haha. Det här kommer bli så bra bilder! Jag känner det. Nästa vecka får jag alla över 1000 bilder som vi tog. Vissa redigeras och vissa inte. Jag kommer att välja tre, eller fyra bilder från varje style  som jag väljer att visa. Sen kan jag alltid lägga upp några av de andra bilderna här!


SANDHAM










Här har vi lite bilder som sumerar sandhamn. Myspys på spat när vi kom dit igår. Båd evarm och kall pool fanns + bastu. Sen var det middag, kvällen avslutades med drinkar.

Imorse var det frukost i hotelresturangen förljt av en prommenad i den lilla staden, genom skogen och ut till stranden full med snö. Mysig dag.

Grattis mamma igen!


Mamma 50



Här är de 50 rosorna mamma fick av pappa i torsdags. Har inte hunnit blogga sen dess. Massor med gäster och sen bar det va till Sandhamn igår.  Det blevstressigt som vanligt. Men det var jä'ttetrevligt!


SANDHAMN

Nu sticker jag till Sandhamn! blev som vanligt lite stressig så jag hinner inte lägga upp några bilder. Men bloggar om resan när jag kommer hem, imorgon. haha Ha det så bra!

todays





Detta ska jag ha på mig nu när det kommer gäster hit för att fira mami som fyller 50 idag. Det blir nog en trevligt dag och kväll!


Lena K



Kikade in på Lena K´s hemsida nu igen och fann detta. Är de inte underbart?! För 140 spänn är de ditt!

Men kommer du på någon av smyckesvisningarna så brukar priset ligga lägre. Dessutom har du chans att köpa mina legosmycken där! Visningarna är 30 och 31 Mars kl 19-21 på Stamvägen 15 här i Tyresö!

Vore kul om klasskompisarna vill komma! ;)


SKIVA # 2












Var ju på skiva igår! Burlesque/gammal cirkus var temat! Det blev en jättelyckad kväll, tack alla! Denn som hade likadana strumpbyxor som jag var en HAN!

Konstigt nog var det många borta från skolan idag..


CLOWN





Efter många byten blev kvällens såhär. Helt ok nöjd faktiskt. Nu: Mot Nype!


smart shopping



Förutom pressent till mamma som var det enda jag skulle ha i stan kom jag hem med en tuff pärm till framställningen av mitt projektarbete och denna lilla sötnos från Monki, en halsbandsväska, perfekt inför ikväll! SKIVA! 


Burlesque



Var precis uppe hos Lena och hämtade material. Nu ska jag knåpa ihop ett par halsband hade jag tänkt mig.

Bestämde också nyss att jag vill gå på rockklassens skiva imorgon. Burlesque förfan! Känns inte så Hannit faktiskt!


KÄRLEK


Vagabond




Dehär tuffa skorna fick jag med mig hem idag från Barkarby outlet. De kommer från Vagabond och jag betalade 250 spänn för de. Kap


Lördag





Igår hos kusinerna.

Topp- hemmagjord
Kavaj- H&M
Legoring- hemmagjord
Skärp- Moas
Byxor- Monki


fotboll






Fotbollsmatch imorse och hejjade på syster. De vann med 3-2. Grattis!

Fick en jätte vårkänsla av att sitta ner på marken, på gräs, konstgräs utan att bli blöt.


Åkersberga

Hinner inte blogga nu, ska iväg till kusinerna. Matilda har fyllt 9 för fan. Hon är snart vuxen.

Ska bli kul vad alla gamlingar säger om pushup?!

sov gott

Tidiga fredagar är nyttigt för kommande lördagar. Godnatt!

LADY GAGA



Gaga den 8 Maj! Here I come.


teaterskivan











Här är bilder från skivan igår. Den var galen! Helnöjd med min allra första studentskiva i livet. Egenkomponerad topp och allt.


50-talsskiva



Måste rusa nu. puss


projektarbetebilder



Skriver ut bilder till projektarbetet idag. Vad mycket man hinner med när man är hemma. Nu ska jag börja städa av sängen.


kilisar!



Rensade skor idag i hallen och fann två bortglömda pärlor. De randiga från MOnki och de med öppen tå från Dinsko. Tack gud.


prommenad igen




Startade dagen med en lång prommenad fornudden runt. Vågade inte ut mig på isen, men det var himla mysigt ändå!


plåtning

Efter att några fotografer sagt nej till min plåtning med mina kläder till projektet kom jag på en idé. Efter samtalet med ängeln Victor är jag lugn igen. Så nu är altså fotograf och modell klara. Hår, smink och styling gör jag själv. Behöver dock en behind the scenes-fotograf som kna fota allting under tiden.

Detta kommer bli fett bra!

McQueen aw 10



Här har vi Alexander McQueens sista skapelser. Kollektionen för A/W 2010. Ser ni koppling till Gaga någonstans?


30 seconds to mars



Det är inte varje dag man springer på halva 30 seconds to mars i skolan, men idag gjorde jag det! De spelar där ikväll oah jag hade turen att få en skymt av de! lycka.


walk










Idag tog vi en grymt mysig vårprommenad på rasten. Vi gick igenom koleraparken och vidare igenom skanstulls båtvarv och förbi eriksdalsbadet tillbaka till skolan. Råkade av en händelse ha kameran med mig också.


dagens



Jävla skit bild vill inte stå upp idag heller. Får bli såhär. Estetiskt va!


!!!!!!!!!!!

När jag precis kommit hem från träningen och varit hemma 10 min ringer en desperat Fia och vill att jag ska komma på rep i globen. Mer kan jag inte säga, det är nämligen hemligt sa Jennie. Det enda jag kan säga är att det har med Bounce att göra.

Förutom detta har jag ju gjort en koreografi som jag lärt ut klassen till slutföreställningen. Inte nog med det ska jag ju gästa på Lena Ks smyckesvinsning i slutet av Mars.

Things are litghtening up.

dagens



MONKI SS 10






Överlycklig nu! Hittade för ett tag sen en randig långklänning som jag blev kär i. Men den var från acne och lite för dyr. Hittade nyss den översta här och dog av lycka! 250 spääääänn!

Gillar de andra oxå föresten..


internationella kvinnodagen




Internatiobella kvinnodagen med fint väder och vi slutade tidigt. Fanns bara en sak att göra. Åka in till kungsan och testa nya glasssmaker. Det blev en magnum hasselnöt. Godaste någonsin.


dagens



Knasigt, bilden över vill inte ställa sig upp, inte ens de fjärde försöket. Känns som att jag ger upp då innan jag ger familjen en dålig söndag. Här är dagens ialla fall.


Fredagskvällen





Här har vi lite bilder från i Fredags. Kanske lägger upp fler på fejjan om ja orkar. Säger man fejjan föresten?
Kul hade vi i alla fall trots att det blev en tidig kväll.


Lördag





Myrornafynd och hmleggings är det som gäller idag. Testade oxå mittbena för en gångs skull. Gillar det, saknat de lite. Ska börja variera mig mer.

Sitter här hos eric, därav de konstiga bilderna från mobilkameran. Hade planerat att lägga upp bilderna från igårkväll men i hasten tog jag fel sladd, mobilsladden. fan.


Mongolisk bbq



Bild från resturangen igår. Eric and storasyster. Obs, minerna var ej föbestämda. De vill bara förstöra för varandra.


Alice down unda



Från bion i torsdags. Alice down unda va väl ok, jag somnade.


JAA

Beyond Retro öppnar vid Zinken snaaaaaart!!!

fredaaaaaaaag





Idag ska jag och Eric tillstan och kolla second hand, jag röstar på Hornsgatan! Sen ska vi på mongolisk bbc med hans familj och en blire utgång för hela slanten! Metro närmre bestämt men Eric, Stoffe och ett par till.

Ha en asbra fredag, det ska jag ha trots den stötrsta klädångesten på länge.

Sjorta- samma som igår
Leggings- HM
Skepparkeps- Weekday
Halsband- by me, köpa? säg till!


thursday




Idag har jag på mig farmors gamla skjorta, nya skinnbrallorna från Monki och inga ringar. Glömde de imorse.

 Testar nytt nagellack oxå. Allt ska ju fan vara naturfärgat nu, man måste ju hämga med. ts.

Alice i underlandet ikväll med ett jättegäng på rigoletto, hedersgäst: Johnny Depp.


<3






Här är bilder från Babas igår. Som jag trodde träffade jag massa tyresöfolk både på vägen dit och även på plats. Tack slynis för en mysig night!


Babas




Måste ju inviga de nya kläderna, och vad är då bättre än Babas?!


SANDHAMN



Sandhamn den 19 Mars med spa, middag och övernattning för att fira mami. En milstolpe att se fram emot i skolan.


s..h..o..p..p..a




Idag råkade jag shoppa lite, denna gången ängnade jag mig år planerad shopping. Mycket bra shoppingform.
Jag kom  hem med en skinnjacka från divided, en transparent tröja från divided, ett par skinnbyxor från monki och ett par skinnpåknäna-leggings från H&M.

Helnöjd med dagens kap. Efter ett SATC avsnitt sitter jag nu här. Utgång ikväll med Katarina, det blir Babas.

Lär lägga upp en inlägg senare med kvällens klädval.


Claudia SCHIFFER




Schiffer har varit min faviritmodell sen jga var liten. Love her!


dagens




Snart kommer Eric och hämtar mig, filmmys väntar hos Micke, den nyblivande 18åringen.

Halsband- myrorna
Tröja- H&M
Leggings- monki
Sliten Hanna- från mammas mage


GAGA MY BEAUTIFUL LOVE



LADY GAGA TILL GLOBEN 7 MAJ! JAR ÄR LYCKLIG!


idag



Idag innan Vera kom knåpade jag ihop lite smycken. Kom på ett nytt halsbandskoncept. Helnöjd faktiskt. Gjorde även ett vitt likadant till.


likasombär



När Vera kom hit idag såg hon ut som lillasister! HAHA, sa jag!


black




Sitter här och väntar på att träffa Vera om ett par timmar. Ska passa på att producera lite mer smycken tills smyckesvisningen. Här är den senasre idén. Black is back.


RSS 2.0