SOMMAR

Hörrni snart är det sommar! typ. Längtar så att jag avlider. typ


make up, break downJIL SANDER

Här är lite bilder från Jil Sanders senaste visning i Milano. Rådiggar hennes oversizedkappor soooo bad.


IDAG


 NYA

Råkade köpa ett par nya docs igår. Finns säkert någon bra anledning till att jag var värd de, eller nej. Men nu är de mina och jag älskar de redan.


MITT LIV

Har blivit dålig på det här med datorn, hinner knappt sitta här alls. Här är iaf några bilder från senaste tiden. Bilderna har min underbara vän Amelie tagit.


I måndags hemma hos en kompis på Nybrogatan. Vi käkade middag och drack pang. Jag dj:ade

För ett tag sen på Debaser Slussen

I Fredags utanför mysig vernissage på GSB. Ser ut som jag pratar i en flaska, men det är en telefon där under.

För ett tag sen på mysig premiär.

inspo


en outfit vavavava

Har helt glömt att visa mitt senaste f(s)ynd. Ett par underbara byxor jag köpte förra veckan på Acne Archive. Så feta är de och jag vill bara ha på mig de hela tiden. Det framgår inte på den dåliga bilden men de har dragkedjor på sidorna som man kan dra hela vägen ner, vilket gör att de blir ytterligare ca en dm vida.
 

BATIK
Hade min knasigaste tröja idag. Köpte den på Weekdays second hand i somras. Gick hela dagen med den utan reaktioner dock. Ni kanske tyckte den var ful. Synd då.

LOVE
Alltså de här underbara byxorna från H&M. De är så fina. MEN råkade synda här om dagen och köpa ett par andra byxor..bild kommer senare..

hej hej

Igår hade jag på mig tröja från acne, byxor från urban outfitters och skor från vagabond. hej hej

Slottsweekend


I helgen har jag hängt på ett slott och firat en födelsedag. Himla mysigt! Här är lite foton jag tog innan kameran gav upp.

ColumbineAcnes pop-jeans är så snygga att jag överväger att skaffa ett par trots att man blivit student och så. Känns värt på något sätt.

En outfit
Alltså mitt objektiv till kameran knölar så använder min lilla kamera sålänge och det blir ju bra. nej. Idag körde jag mysmåndag med tjocka leggings, mammas skjorta och tröja från Acne.

Foto

Var ute med bästa Amélie igår och fotade för NG. Vi startade på Debaser Slussen där vi även fick se de danska bandet When Saints Go Machine. Så sjukt bra. Lyssna på de vet ja!

Sen vandrade vi bort mot ML och fotade lite till. Var hemma halv två för skulle upp och jobba imorse. Så skön kväll.

Imorogn är det skola! YAHOO


Berwaldhallen


kavaj- monki, byxor- monki, skor- vagabond, top- avklippt gammal skjorta

Igår var jag på Berwaldhallen och såg Ola Salo med symfoniorkester. Fick det i juklapp av kära faster. Det var så bra att jag svimmade.

Vet annars att jag är dålig på uppdatering, men mycket i skolan och så. Ska iväg och jobba nu. Tjing

RSS 2.0