Godnatt


DOM GÅR OXÅ BRA


 MONKI


DOM STÖVLARNA VILL, MÅSTE HANNA HA ANNARS DÖR HON


Weekday


hornsgatan
I detta Stockholmsprojekt är slutexaminationen att vi ska välja ett ställe eller en bit av en gata i stan och berätta om historik och byggnader för en grupp. Självklart valde jag my love Hornsgatan. Det jag visste innen var att stans bästa Second Hand ligger där (Judits) och att de hängs ut laka från lägeenheterna för att demonstrera att det är dålig luft där. Nu vet jag rätt så mycket mer, eller mitt block vet så jag kan bara fråga de om det är något jag vill veta. Jag vet bland annat vad loftgångshus är och att hela gatan brann ner på 1600talet. Så de så.


Tattomässan och ödlemannen

 

Idag var det Tattoomässan i Munchenbryggeriet som gällde. När Eric och jag kom dit var vi rätt trötta och Hungriga men efetr ett donkenbreak var vi fit igen. Då var det dags för tävling om den största snyggaste tatueringen på scen. Kolla på bilderna och tyck till själva. Själv gillade jag det ;)

I ett hörn hittade vi Erik Sprague - "The Lizardman" - Ödlemannen, asballt. En av världens mest kända tatuerade människor. Självklart gjorde vi som alla andra och posade bredvid honom.

I ett annat hörn satt det en kille som tatuerade på gammalt sätt- Genom att trycka in färg i huden med hjälp av en skalpell typ. freaky.

vantkap och nattfikaDagen efter när man vaknat upp ur komat var det bestämt att jag och Vera skulle åka till Skärholmens centrum och känna på shoppingstämningen. Vi kom dit lite senare än planerat. Väl framme småsprang vi båda till resturangtorget. Efter kebab och kycklingkebab var vi fit for shopping. Jag sprang vidare från resturangen in till Monki i hopp om att mina höstboots kommit in o de hade de! Nu är de mina, MINA. haha.

När vi kommit till H&M  låg de bara där framför mig, mina höstvantar. På H&M vilket betyder bra pris dessutom, 100 pix. Vera skaffade sig ett par likadana. Kompisvantar. tss.

På kvällen kom Eric och spelade lite guitarhero med oss. När vi lessnat åkte vi in till Café 60 och fikade.

Hejdå victor
I fredags var det partyparty i saltsjöbaden. Det var en hejdåfst för Victor som åker till Nya Zeland i 4 månader för att plugga på distans. Festen var lyckad, för det mesta. haha.

lena k my love
Igår skrev jag till Lena K på facebook att jag ville köpa ett armband (bilden) av henne. Samma kväll en timme senare kommer hon förbi mitt hus med det. Hon är för underbar!

västen
Min balla mockaväst som jag fyndade i farmors garderob. <3

skolpic


Var tvungen att sno denna bild av Linda som hon tog i skolan i Tisdags.

kings of leon- sex is on fire


10 minuter

Jag har tänklt på en sak. 10 minuter i vanliga fatt är ju ingenting och det går galet snabbt. Men om du ska med en tunnelbara eller en buss och det står att den kommer om 10 minuter så förvandlas den lilla tiden till jättelång tid. Det är lite skumt..


klädytor tack !

Om man skulle kunna ha för mycket kläder så är det precis vad jag har. Men jag har för lite plats att förvara de på. Samtidigt som garderoberna snart svämmar över har jag oftast ingenting att ta på mgi, vad är det för fel? Är det kläderna eller är de jag?

Den vill jag ha


Markus Krunegård- Hela livet var ett disco


den lilla blå


Var hos farmor igår igen och hälsade på. Tur som jag hade så hade hon inte tagit bort alla gamla kläder än så jag tog en titt till. Bland annat denna sköna blåa och en oversizedkavaj följde med hem denna gång.

ätarhelg


 

Förutom spelningen i fredags har jag inte gjort någonting vettigt denna helg. I lördags var vi och grattade sysslingen som fyllde ett år i Bromma .Gäsp. Sen träffade jag Vera, det var iof kul men det enda vi gjorde var typ att åka till haninge och äta middag. Sen åkte vi hem ett tag innan vi åkte tillbaka till haninge och till Maxi där vi köpte passionsfrukt och choklad. Sen hyrde vi en seg film.

Imorse när vi vaknade åt vi kvarvarande chokland från igår sen åkte vi hem till henne och hade picknick på gräsmattan. Efteråt skulle jag hem till Eric med gäster och käka. Ikväll ska vi kolla på någon film mamma och pappa hade raggat upp.


snart studenten!Trots allt var det inte så bad som jag tänkt mig att börja skolan igen. När vi fått våra kalendrar skyndade jag att kolla när vi tar studenten och när mösspåtagningen var. Haha, man måste sikta frammåt och ha mål. Även fast vi inte har haft någon teoretisk lektion är förutom en vandring på söder så är och kommer varje dag vara en nädräkning till vi går ut.

Idag tränade jag för första gången sen i juni. Mina fredagar kommer framöver att sluta 16.30 där sista lektionen är street. Jag kommer vara pretty trött men det är det värt. Vi har fått en ny lärare som bara sprider ut massor av energi. Äntligen en skön lärare i street.

Igår hade vi bara upprop sen drog vi ett gäng till Snaps och fikade. Mys.


diorfetishIdag var jag  inne på Karlavägen och lämnade in min gamla balklänning till Second handaffären "två tre gånger". En av stockholms bästa second handbutiker. Där råkade jag gå runt och titta lite för mycket skulle det visa sig. Efter det att jag och Eric travat därifrån fick jag för mig att jag ville gå tillbaka. Jag hade blivit kär igen- i en Vintage Diorbag. Den är från 70-talet och i ett helt ok skick, enligt mig som inte är så kräsen. I butik idag hade den kostat 12.000 kr! Crazy! Det jobbiga är att priset är nästan för överkomligt. Kom sen på värsta idén. Klart jag ska önska mig den när jag fyller 18, haha. Affärskvinnanhannaab.


kondomer till folket
Undra om det är som det sägs, att när en människa dör föds det en annan. Jag vet flera som ska föda barn snart samtidigt som jag har några stycke i släckten som inte mår så bra..

Eric hade hört att när en människa dör föds det två nya. Detta sker varje sekund. Vem vet, varför skulle inte det stämma? Fatta om det stämmer, att det förds en människa mer än vad som dör i minuten?! Jorden kommer bli överbefölkad! Kondomer till folket!


hösten existerar inte

Den här hösten kommer att bli bra, jag känner det på mig. Nygamla kompisar, Monkis höstkläder, fixa lite i rummet. Det kommer bli bra. Jag har ignorerat tanken på att det är höst snart ett bra tag nu och jag tänker förmodligen göra det ett tag till. Det är ju bara mitten på Augusti. 2997 höll sommaren på tills slutet av September. Hösten är  fortfarande långt bort för mig.

Med hösten följer även en del ekonomiproblem. Alla pengar man äger och har går åt till fika, liten Latte, stor Latte, Latte Macciato, Chai Latte...Men det är det värt. Fikat tar mig igenom hösten och vintern.


fyndasomfanhumörStan är underbar. Speciellt när man är där med en gammal ny Vera och är på fyndasomfanhumör. Jag visade henne second handvärlden. För henne var det något helt nytt, jag förstår inte hur hon överlevt fram tills idag. Innan det var vi på Weekday där jag äntligen hittade ett par svarna jeans. Dom råkade dessutom vara höra och på rean. 100 spänn. Dessutom raggade jag upp ett par asballa oranga batikjeans. Testkollektion 50 pix.

Sen tog vi ne fikapaus på Café 60 innan vi åkte till hornstull för att fynda. Vi shoppade en hel del på både Myrorna och Stadsmissionen. Snart ser jag ut som min kompis som ser ut som en myra. haha. Jag köpte ett horigt linne och en svart tåsko i porslin, alltid användbart! Snart kommer min nygamla Vera hit o kollar på hemsk film. So long.


hoppas karma är bullshit

Idag var vi ute på den blåsigaste båtturen ever! Det blåste så hårt att mina absoluta favvissolisar åkte av. Det sög. De var dessutom oersättliga. De var min farmors mammas en gång för länge sen. Vem vet, Karma kanske existerar? Kanske var jag värd att förlora dessa, kanske har jag gjort något dumt som gjort mig förtjänt av det? Hoppas inte det.

På radion imorse pratade de om humor och ironi. Kom då och tänka på att ironi och syre fungerar ungefär likadant på mig. Jag behöver båda delarna för att överleva. För självironi, det kommer man långt på!

glad!

Satt på bussen på väg hem från stan med krullet när en gammal kompis kommer fram och hälsar. Är glad att hon gjorde det, annars hade jag aldrig känt igen henne. Vi gled ifrån varandra för ca 2,5- 3 år sen på grund av ett missförstånd tydligen. Nu är jag bara så himla glad att vi träffades igen. Så skumt, vi bor en kvars gångväg från varandra och har inte setts på de åren. Sick. Slumpen gjorde ett mycket bra jobb där. Fattar inte att vi inte tagit tag i de själva. Sick. Nu har vi bestämt date på Måndag. Ska bli mysigt.

eftersom ingen av oss återupptog kontakten igen så tänkte väl båda att vi lämnar det åt slumpen, för båda hade saknat varandra. Sätter in en passande låt: Someday med The Strokes.


Sommaren med Göran

Var på bio igår och om tiderna skulle passa sig så gick inte filmen jag helst hade velat se utan jag fick nöja mig med "Sommaren med Göran". Jag hade absolut inte en enda förväntning när jag kom in i biosalen. När jag kom ut därifrån var jag sönderskrattad och det hade slagit över för länge, länge sen. En riktig komedi ska vara att man skrattar sig igenom hela filmen, vilket jag gjorde och ännu mer där till. Det är absolut en film man måste se.

"Ett förhållande kan aldrig uppnå 100%. Kanske upp till 80-85, där får man nöja sig om man inte vill dö ensam"


Lena k my love


Va precs inne på Lena K´s hemsida och hittade drömarmbandet # 1. Så himla coolt, jag tror jag dör.
 
Jag säger bara www.lenak.nu !

rean fungerar stillMonkis höstkollektion för all del, men rean lever fortfarande kvar i mitt hjärta och trots att jag hade lovat mig själv att spara mina pengar till höstkläderna så bröt jag detta löfte idag. Jag har gått och klämt på en vit Ida Sjösyedy-klänning ett tag. Nu när den var på 75%rean var det bara att tuta o köra. Hittade bara en dålig bild på google, men ni som har sätt den vet att den är mycket ballare i verkligheten!

Monkis höstkollektion


Det är det vackraste jag har sätt, typ. Näst efter Eric när han sover. Det är så sjukt balla prylar. Jag kan inte förklara hur mycket jag vill ha allt. haha. Ni måste ta er egen titt och fatta era egna uppfattningar, men jag lovar, ni kommer att älska det!

http://www.monkigirl.se/


göteborg och tillbaka på 26 timmarDet var ett lustigt förstabesök till Sveriges näst största stad. Bussresan dit var minst en timme försenad. När jag kom fram tog jag en latte i väntan på mina vapendragare för kvällen.  När jag mött upp de gick vi till Ullevi. Så galet stort, nu fattar jag varför MY LOVE valde bort Stadion, haha. Efter några timmars väntan, DJ som förband och en galen mamma bredvid mig som satte sig PÅ mig kom hon. Min älskade Madonna. Fan vilkenb star hon är. Jag har sätt den kvinnliga Michael Jacksson. Mitt i konserten hade hon ett avbrott då en enorm bild på the king visades på den enorma skärmen och ett av hans mest kända citat stod under singerat himself. Det var jättefint.

Kvällen efteråt var galen. Vi gjorde vad som hels för att slippa vara i det dyngsura tältet. Bland annat träffade vi den dumaste killen jag mött. Det första han sa när jag sa att jag bodde i Stockholm var att göteborgare hatar stockholmare för att de är dryga. HAHA. Vem var dryg då lixom? 

Vi skulle gå upp kl 8 morgonnen därpå för att inte missa bussen till Stockholm. Vi kom till tältet runt 5, då somnade de andra, själv sov jag en timme under de dygnet. Bussresan hem var hemsk. Hade blivit jätteförkyld, frös, kunde inte sova och boken jag läste sög. Även den gången var bussen försenad typ en timme. Skitbussar.


MADONNADet suger att behöva känna att man måste blogga, speciellt när det är fint väder. Så därför skiter jag i att blogga. Man ska inte göra någonting man inte vill och speciellt inte på sommaren. Däremot ska man göra saker som man vill göra. Därför tänkte jag ta mig en tripp till Ullevi imorgonbitti för att se The queen of pop senare på kvällen. Bussresan tar 7 timmar och 20 minuter och jag ska åka själv. Jag kommer att bli socialt störd för att jag inte har någon att prata med, haha. Jag tänkte ödsla denna tid på att läsa en skum bok jag började på idag, sova och sminka mig. Ska gå upp senast 05.30 imorogn då bussen går från centralen 08.05.

Detta kommer äga! Madonna here I come!

Plåta


Mycker har man hunnit med i sommar- Hitills, det är fan inte slut än. Det man har hunnit minst är väl att umgås med lillasyster. Så vi bestämde oss för att ta hennes riktiga kamera (som jag inte vågar röra knappt) ut i trädgården och plåta litegranna. Här är några av resultaten.

AllsångIgår tvingade jag med ericen min till skansen för att kolla på allas idol- Markus Krunegård. Vi hann lagom så att vi såg honom repa, vara med på genrepet och så såg vi ju honom när de sändes live. Så jävla nice, jag får värsta rysningarna asså.haha. Försökte plåta lite, det gick sådär.

Din sko är mitt kommande liv


Din sko är min räddare! Har funderat länge på att köpa ett par slynballa boots från Minimarket för 1800. Hittade istället de nere i hörnet till vänster idag för 450, haha. Detta bewtyder att jag har 1300 över att shoppa för. YES. Fynda är mitt liv. Din sko kommer att käna bra på mig den kommande tiden känner jag. De hade inte en enda ful sko, ärligtalat. Som Monki fast i skoform. Provade även de uppe i högra hörnet. Älskade de oxå. Kilklackens återkomst !

borta bra men..


Haha, jag blev lycklig när jag såg att jag hade haft minst tre läsare varje dag denna vecka då jag varot borta. Det kändes bra. Hade trott att sidan typ hade lagts ner eller nått liknande.

Blev för en timme sen avsläppt här hemma i Hannahuset. Efter en vecka känner man verkligen sin hemmadoft när man kommer innanför dörren igen. Tryggt. Hann skumma igenom en Sofis Mode, äta upp någons godis som låt i kylen och slarvigt packa upp lite innan jag satte mig vid datorn.

Jag tror det var bra för mig att pausa lite från bloggen lite, så mycket som jag bloggar. HAHA. Nej men typ få lite nya ideér och intryck och så. Nu är jag fullproppad med allt sånt. Att pausa från det man tycker om är nog viktigt på alla plan. Från kompisar, pojkvän, SATC eller bloggen. Det man tycker om är det viktigt att man får längta efter ibland.

Kul att vi träffade både lillesyrrään och mor och mormor i Visby. Syrran första dagen och mor och mormor den sista. mys.

Jag vill skriva mer men då kommer ni läsare inte palla läsa hela inlägget så jag avbryter här, man ska ju sluta på topp. haha. Kolla resten av bilderna på min ansiktsbok.


RSS 2.0