G-land, here I come !

Denna vecka kommer min blogg vara ett stort kaos av ett litet antal läsare. Ska till Gotland i natt och stanna där i en vecka. Jag får hoppas att jag har roligare saker för mig än att blogga. haha.

G-land, here I come !


fynd







Lite fynd blev det idag i allafall. Det på bilderna (minus väskorna) och lite krimskramssmycken. Måste skicka mockajackan på kem innan användning bara. Känns bra att ha sparat en del pengar nu när jag köpte en mockajacka gratis. Har nämligen hört att de ska komma tillbaka i höst. Har sätt en del på stan nu i starna färger, men mna kna inte få allt här i världen.

gratis vintageshoppping



Idag har jag flirtat till mig gratis vintageshopping hemma hos farmor. Hon behöver blir av med gamla kläder och jag behöver de. Kan det bli bättre? Man måste ju vara ekonomisk någon gång ibland så att man känner att man kan shoppa desto oftare. Tjejresonemang detdär. Killar fattar inte grejen.

Efter förhoppningsvisfyndandet ska jag börja min långa packningsresa mot gotland.


FYNDAFYNDA


Efter denna härliga natt i den svajjiga båten var det shoppingsags med krullet. Otaggad som fan. Köpte de blommiga Monkishortsen som planerat utan att jag egentligen inte hade lust. Sen käkade vi litegranna. Sen ville storasyster hanna gå in på Topshop. Jag hade nämligen bestämt mig för att köta en blommig kavaj som jag har kollat på sen den kostade 1190. Jag visste att det var halva nu och skulle därför in och köpa den. Det visar sig att de har sänkt den till 350 plus att de har sänkt priset på sjukt mycket Kate Mossvaror. Hanna blir lyrisk och provar 386 plagg. Hon köper två. De två ascoolaste. Hon måste spara lite shopingglädje till Gotland oxå.


Oplanerad sommar

Som sagt har hag ett liv( eller vad mna nu kan kalla det) så jag har inte skrivit på några dagar. Så är det på sommaren. Helt oplanerat sov vi över i kusinernas Draco i natt vid Dyvik. De vuxna satt och drack drinkar hela natten lång och jag försökte sova i en halvgungig båt. Men det var mysigt ett tag.

Eftersom ingen ville sova med den snarkande pappan fick han sova på en specialbyggd säng i köket medan jag låg bredvid min mamma som absolut inte ligger still när hon sover. Dörren mellan oss och den snarkande pappa var öppen för att vi överhuvudtaget skulle få någon luft in dit. Av detta vaknade jga bara en enda gång. Jag höll på att bli galen. Men när jag räknat snarkningar istället för får ett tag somnade jag om lagom till att vakna igen en timme senare, igen. Då var klockan sex. Jag somnade om på nytt och vaknade ännu en gång en kvart innan klockan skulle ringa. Vi kom iväg typ som vi skulle, en halvtimme för sent. Men nu är jag hemma. Och nu ska jag i väg igen. tjing.


varför vet man inte alltid vad man vill?


När jag tänker efter så tror jag inte att jag är dendär gängtypen. Inte alltid i allafall. Konstigt detdär, för i nian så va vi värsta gänget som umgicks jätte ofta. Vi har tappat kontakten mer och mer. Idag träffar jag bara få av de nån gång ibland. Samtidigt som jag tycker om att vara själv och göra vad jag vill och inte göra något som andra vill så tycker jag om att vara i en större grupp.

Idbland vet jag inte ens vart jag har mig själv. För några dagar bestämde jag och några att vi skulle ut till en av des landställe. Nu har jag fått för mig att jag inte vill förlja med. Helt utan anledning, och jag vet inte ens varför. Jag har ju inget bättre för mig här hemma ändå. Förutom att packa till Gotland men det har jag några dagar till när jag kommer hem. Skumt detdär när man inte ens själv vet vad mna vill. Det är så jävlapissjobbigt.


Attling my love


Efva Attling är en gud när det gäller att skapa smycken. Hon är min idol, hon och Lena K. (:

Jag fick en ring som Attling gjort för några år sen som jag hade glömt bort, men nu har den kommit till rätta igen, på långfingret mitt. Det är inte världens skönaste kreation, men om man vill va fin...

Den första ringen vill jag sätta tänderna i och den andra är den jag redan har.

tänk om linan går av?!



Idag satte jag och Ericprettyboy klockan på 09.15. Man kna ju fan inte sova bort hela sommarlovet som man har gjort hitills, dagarna blir så jävla korta då. Plötsligt är klocklan fyra lixom.

Efter frukosten tänkte jag upprätthålla träningen med som jag började på igår. Jag pallade inte springa, de e ju sommar, haha. Så jag simmade fram och tillbaka i poolen ett tag. Det är sällan man simmar så pass att man blir anfådd.

Idag ska Erics syrrää hoppa bungyjump. Det ska bli spännande. Efteråt ska hon och hennes polare kroga. Eftersom Eric och jag förtfarande är för små för det ska vi hem till en kompis gå grillfest istället. Mycket mysigare.


schitzo


Nu är klockan nästan elva och jag har redan hunnit 1. vakna 2. äta frukost 3. varit ute och springa och 4. stretchat. Nu måste jag förfan ta tag i mitt liv. Sluta äta glass och annat diverse onyttigt varje dag och börja träna igen. Fan, halva sommaren har ju gått.

Men jag är lite schitzofren när det gäller detta med att träna på sommaren. Grejen är att jag älskar sommaren mer än något annat typ. Det är unmder de halvåret jag lever på riktigt typ. Då känns det som att man bara ska göra roliga saker då. Typ äta glass och diverse annat onýttigt och skita i att träna om man inte har lust. Jag befinner mig precis där just nu.


På hösten och vinderhalvåret är allt tråkigt och man behöver samla på sig massor med energi. Den energin får jag genom att träna, men nu på sommaren får jag ett överflöd av energi utan att träna. På vintern och hösten har man så många måsten, jag tycker det är skönt att slippa alla måsten på sommaren och bara göra saker jag vill göra.

Men jag får se. Man är ju lite schitzo, så det lär kanske bli några fler springrundor innan sommaren är slut, men man kan aldrig veta säkert.


gamla bilder från typ 2006


partyhelg 2000








Bröllop och 30årsfest dagarna efter varandra! Partyhelg 2000! Båda festerna var jättelyckade och bröllopet var jättevackert! Man släppte en och annan tår under ja-sägandet, men bara i smyg.

Mitt dagenefterfestgöra har varit att åka in till Urban Outfitters två dagar i rad. Deras rea är grym! Men som vanligt hittar man bara massa tuffa saker som inte är på rean, surt.

När jag kom hem idag kom syster min fram med ett armband som Lena K har gjort. Hon har inte ens börjat sälja det än. vip-hanna. Jag blev jätteglad. Gulligt.

Rappa KALJAtime nu.


dagens i-landsproblem

Ett stort tjejproblem, eller det är ett stort probem för mig i alla fall är när man råkar komma åt med rakhyveln mot en nagel så att den rispas i kanten så att man blir tvungeh att dra av hela nageln tillslut efter allt limmande. Det är inte rättvist. När man ska på bröllop och allt. Crap.




The King- Dirty Diana


hkm

Efter tonvis med god mat igår på mongolisk resturang åkte jag hem till Alex och myste lite. När jag kom hem bestämde jag mig för att ha hkm. Hannas kvällsmys. Så jävla skönt att bara vara helt ensamm ibland. Jag planerade lite inför sommaren, åt kvällsmacka och kollade på SATC.  Tyvärr blev jag trött r'ätt snabbt men det var mysigt så länge det varade.
Idag är det bio, igen. Jag är inne i en biofas tydligen. Andra filmen på envecka.

Kameran är urladdad. Crap.


topshop, weekday och monki





Brände inte lika mycket stålar som väntat men en del hann det bli på totalt 7 timmars stanspringarnde (lunch på Michelangelo ingick). Jag blev lycklig när jag såg att Monki hade utökat sin rea något enormt. Ändå köpte jag bara en väska och ett par svarta Bettyshorts där. Sen skulle vi till Topshop för att leta efter en väska som jag vill ha på bröllopet på Fredag. Den fanns kvar, på rean dessutom. Hurra.

Sen var vi inne och jag provade för första gången de kaxigaste snyggaste tuffaste skorna i hela stan, på Weekday. Minimarket står för den vackra kreationen. I LOVE IT. 1800 kostar de, får fundera ett tag till.

Mitt liv med tre ord: Topshop, Weekday och Monki.


Starfucks



Igår kom Erics sistaah med bf hem från Madrid på semester i en vecka. Det var kul att träffa de igen, senast var i julas. De är så himla gulliga de människorna att de hade köpt en Starbucksmugg hem till mig. Jag blev så himla glad. Lisa lyckades få jobb på Starfucks, sorry bucks. Orättvist! Nu får de ta att öppna kedjan i Sverige så jag kan söka jobb där!

Nu ska jag till stan och göra av med pengar. tjing


Sandra Bullock är snygg



Bio med pappsen på söndagskvällen var mysigt värre. Efter middag på Pizza Hut på medis såg vi The proposal. Det var en assöt film. Andra komedin på bio i rad, vad händer?

När vi var på väg till middagen kände jag massa blickar i ryggen. Kan man inte ens gå på bio med sin pappa utan att folk ska tro att han är en snuskgubbe? Vad är detta för samhälle? HÄRREGUD, SKÄRPNING! Normer är skit.

Hittade en FrökenSötbutik jag aldrig sätt förut på götgatan, undra vem som ska spendera pengar på Tisdag? haha.

Fjortisbild maybe, men en bild säger mer en tusen ord och jag orkade inte skriva mer text så jag var bara praktisk!

Johnossi- 18 Karat Gold


gudar



Jag tänkte på det där med gud, personligen tror jag inte att han existerar över huvudtaget. Påhitt rakt av tror jag. Men i Min Värld finns det fullt av olika gudar. Till att börja med har vi Snyggguden Johnny Depp my love. Efter honom följer den svenska popguden Ola Salo och den svenske indieguden Markus Krunegård. Sen har vi skoguden Christian Louboutin. Vilket geni. Skumt är det att de flesta största designers vi har är män. Världen är nog byggd på så sätt att mannen skapar saker till kvinnan. Nästa gud är popguden vi fortfarande sörjer Michael Jackson. Han har ändrat popvärlden för all framtid. Bästakompisguden Kataslyna har också en stor plats i mitt hjärta.Tillslut i min gudvärld har vi såklart loverguden Eric Braafnäs MY LOVE.

Igår var vi på sommarkrysset, det var mysigt. Fast enligt mig är den bästa parten om man ska till Djurgården färjfärden dit. Då njuter jag till 100 %.


blekta jeans 23,90



Man är ju lite estetisk och ekonomisk trots allt. Letade i garderoben och hittade ett par gamla Diesel som jag hade glömt bort. Klippte av benen och la de i klorin en natt. Voila ! Istället för att lägga pengar på jeansshorts som hela Sverige går runt i så betalade jag bara 23,90 för klorinet. Sug på den alla klagande killar som tycker att vi tjejer shoppar för mycket !

LEDIG



Igårkväll gick jag och la mig 22.30, en fredag. Det var inte nyligen detta hände senast. Vaknade upp igen elva tinmmar senare och var fortfarande inte helt pigg. Har napat till och fråna idag och är fortfarande inte helt pigg. Det är nog så att jag måste sova in alla osovna timmar jag har samlat på mig i exempelvis Borlänge.

Vi passade på att sola och bada lite idag medan vädret tillät, altså innan åskskurarna och blixtrarna kom, underbara Sverige. När Lillasyster såg hur regnet smattrade mor fönsterrutora sa hon att det kändes som att man satt i en automatisk biltvätt. haha


FREEDOM

Sista dagen på hobbet hade det svårt att hitta på uppgifter till sommarjobbarhanna att göra,. så jag fick göra det många sommarjobbare får göra när det befinner sig i den situationen. Jag damsög chefens bil. (Och dammtorkade!) Men vad gör man inte för att slippa jobba med vissa personer? Jag fick även göra en parkeringsplats till trucken på lagret. Menmen, fri nu! Sola, bada i poolen, parta, LÖN. Tänkte åka en sväng till stan efter jobbet när jag kom på att jag har aldeles för mycket pengar och alredel för lite självdiciplin för det just nu. Jag skulle förlora lönen och det vore ju jävligt dumt.

Jag säger som Björn Gustavsson: FREEDOOOM, FREEDOOM !


poolbad och tatueringstankar



Det där med tatueringar är ju ballt. Det är skitmånga som skaffar det nu, och ännu fler som har haft sina länge. Jag gjorde min lilla i December 2008. Den sitter där den sitter och inte så många vet att den gör de, haha. Det sägs ju att om man har gjort en tatuering börjar man snabbt att grubbla på en ny. Detta stämmer märkte jag. Har funderat på en ny liten till ett tag men idag slog det mig att det får räcka för ett tag nu. Helt rena kroppar är faktiskt också jävligt snyggt. Så för en oviss tid framöver får det vara nog för nya tatueringar för mig. Det var nog allt, förutom att jag jobbar sista dagen imorgon!!!


<3


Ångest över om jag ska behålla mina höga CheapMonday långa eller klippa av de till shorts?

2 dagar kvar förfan




Jobb är bra för plånboken men dåligt för bloggen har jag konstaterat. Blogga gör jag hur gärna som helst men jobbar gör jag nästan ofrivilligt, haha. Skumt det där.

Jag kom att tänka på en grej igår men hann jag inte dela med mig av tanken. Vart går igentligen gränsen för att skryta? Är man stolt över någonting vill man ju bara skrika ut det till alla i hela världen, men då är det ju stor risk att man får en skrytstämpel. Ska man i isålaff hålla käften över allt man är stolt för? Nej, det tycker jag inte. När man berättar sina stoltsaker måste man även ge tid och lyssna på vad den andra parten har att säga, annars blir det lätt bara rent skryt.

Jag har hittat massagestolen på jobbet med tre dagar kvar. Tur det kanske, för när man sitter där kommer man inte därifrån, knappt. Den är underbar.

Konstig bild kanske ni tänker, solglasögon inomhus? Det kan ju ni tänka! haha.

Nu är det dags för Sex and the city och couscoussallad!

En sak till bara, ta aldrig någon förgivet, du vet aldrig vad som kan hända imorgon.

RSS 2.0