hmm..

På tunnelbanan på väg hem idag efter att jag läst ut Luftslottet som sprängdes kom jag att tänka på en sak. Det här med relationer, speciellt långvariga relationer. Alla är så himla olika. Vissa har hållt ihop i flera år utan några som helst problem, medan andra relationer har genomgått diverse problem och fortsatt lika bra om inte ännu starkare efteråt. Det är väldigt indeviduellt detta, men undra om relationer bara stärks och blir bättre efter kriser. Undra om tidigare krisrelationer är bättre än felfria?


We want you backJag var på topp precis efter att Lykke Li hade spelat klart. Alla stod kvar och skrek att de ville ha mer. Efter ett tag kommer hon ut på scen igen och alla börjar skrika och applodera. När hon fått tyst på publiken säger hon att hon har något sorgligt att berätta för oss. " Michael Jacksson är död, så nu tycker jag att vi håller en tyst minut för honom!" Sen var hon vara borta. Folk blev chockade runt om och alla började ringa hem till civilisationen för att höra om detta var sant. Jag hade inte en tanke på att det kunde vara sant. Hon är galen och det skulle lätt kunna vara ett pr-trick.

Även om jag inte trodde på det ville jag vara säker. Det visade sig att det stämde. En av världens största musiker är borta. Han har varit en stor idol för mig och han har gett folket så mycket underbar musik. Han kom in och rörde om popgrytan helt och hållet och det tackar vi honom för.

Det gick mycket rykten kring honom och jag tror att få vet hur allt igentligen hängde ihop och som vet hur Michael var . Är det någon man inte ska ha förutfattade meningar om är det popkungen.

Jag reagerade som Madonna sa "Jag kan inte sluta gråta". Jag har förlorat en idol och världen har förlorat den bästa popartisten någonsin. He healed the world.

We want you back..

Peace & love, this is it.

Hemkommen från peace&love precis. Känns så fruktansvärt konstigt att komma hem till de ehlt vanliga livet igen, med säng och allt. Lyxigt värre, I like it. Det var verkligen grymt kul och det blir svårt att förklara med ord. Det första som hände när jag öppnat den abvsolut första burken är att den blir attakerad av fågelbajs, HAHA. Det var en upplevelse. Men skit rensar magen, eller hur säger man?

När vi skulle checka in Soundtrack of ous lives var de så sega på att börja så vi döpte om de till soundcheck of our lives. tss. En annan artist som faktiskt kom trots ALLT var Pete Dorethy, han kom på riktigt, kan knappt fatta det själv och jag såg honom ändå. Han var hög som ett hus. Han körde både ett sologig och ett gig med bandet Babyshambles, asgrymt.

Man har ju inte ätit så himla bra, det har varit allderles för varmt för att äta typ. Det viktigaste var fan frukosten. Den käkade vi på Donken. Sita morgonen hade de slutat sälja riktig frukost så det fick bli skitmat direkt på morgonen, men det var nice, det var ju festival!

Jag hade tur, jag utsattes inte flör något direkt snusk som jag kanske hade väntat mig av fulla äckliga killar. Istället kom det bara fram snälla pojkar till mig. En villa titta på månen med mig, den andra gav mig en puss och den tredje sa att jag var vackrast på jorden, när jag satt på donken kl 8.00 på morgonen typ nyvaken.

Banden jag såg:

Laleh
Follow him to the end of the dessert
Hoffmaestro
Backyard Babies
Lars Winnerbäck
Johnossi
Soundtrack of our lives
Volbeat
Thåström
Lykke Li
Möthley Crue
Peter Dotethy
Babyshambles
Mando Diao

Peace, love and understanding


Peace & Love

Nationalteatern - Livet är en fest
 


Låten får tala för sig.
Jag säger bara ett ord: Here we come!
Peace, love and understanding !


festivalrus
Mamma och jag pratade lite idag om livet och jobb och så. Hon har velat byta jobb ganska länge men inte tagit tag i den saken ännu. Ansvaret ligger ju anbart hos henne. Detta måste betyda att en bit av henne vill jobba kvar där hon är nu. Hade hon verkligen velat byta, på riktigt hade hon förmodligen redan gjort det.

Jag tror det ligger någontinhg i det. Vill man någonting innerligt så göt man det på en gång. Drar man på det så finns det en liten bit av en själv som ligger och tvekar. Som de vuxna säger: Man är sin egen lyckas smed. Det kan ligga någonting i det.

Nu är det full packningsrus i Hannas huvud som gäller. Små tandkrämstuber och torrshampo hit och dit. Mitt i peace&loveshoppingen sprang jag på ett par astuffa skor. Jag är ju inte mer en tjej, så jag köpte de.


Hanna, bara 17 år.


Mycket midsommarfirande i skärgården och mycket lite bloggverkstad. to bad. Kom nyss hem från en skärgårdsweekend på en av alla Elgö som finns. Det var en riktigt midsommar med midsommarstång, lotter, nitlotter, jordgubbstårta, tonvis med mat, rosé och öl. Det sistnämnda fick jagt inte ta del av, jag är ju bara 17 ännu. Det var jättelyckat, så lyckat att vi stannade ett dygn extra på ön. Nu har jag samma känsla som jag brukar få straxt efter jul: Aldrig mera mat. Ibland kan det bli lite för mycket av det goda. Man kan säga att vi kompenserade att vi inte hade rinnande vatten med att äta mat istället. Menmen, jag har fortfarande hälsan och måpr bra, vad jag vet.

Innan vi åkte hem tog vi ne sväng ut och kollade på En av de sista deltävlingarna i Volvo ocean race. Jag hgar aldrig i hela mitt liv sätt så mycket båtar på en gång. Det tof typ en timme att komma ut från båtkalaset.

Nu nästa etapp i sommarlovsracet: Peace & Love. Ska börja packa o planera lite nu.


Förutsägbara landSista inlägget innan det går mot mörkare tider igen, haha. Jag känner mig inte direkt som en solstråle idag, det kan bero på vädret. Det är så jävla förutsägbart att det ska komma regn till midsommar. Då slipper pappa tvätta båten i alla fall, man får försöka se på det positivt genom allt regn.

Idag på jobbet så pratade jag lite med en kollega som kommer ifrån Estland ursprungligen. Vi pratade lite mobiltelefoner och musik och så och plötsligt frågar hon om jag har Pink. Jag ba: va? bluetooth heter det tänkte jag. Hon ba: Ja, den med Timberland. Haha, visste inte ens att det fanns en låt som hette så och ännu mindre trodde jag att hon lyssnade på sån musik över huvud taget. Tss, fördommarna bara sprutar ur mig. Som bilden ser ut känner jag mig just nu, blandade känslor.

Glad midsommar på er !
(Gör det bästa ni kan av midsommar, försök att skita i regnet som kommer och förstör våra liv !)


jobb och sova, thats it.

Fan vad skönt det är att sitta vid en dator och får bestäma själv vad man ska göra. På jobbet bestämmer alla andra, haha. Såhär många har aldrig plingat på mig samtidigt. smickrande.

Till er som har problem med vad ni ska hålla ögonen på när ni åker tunnelbara (för det ser ju ganska dumt ut om ni kollar ut genom fönstret och det bara är svart) så har jag ett tips! Läs Stickan Larsson-böckerna förfan! Tjatigt, ja, men så jävla bra.

Imorgn är det midsommarlunch med jobbet på en sjökrog, ska bli mysigt. Det blir samma princip som att hänga ett hundben framför en hund som får jaga det och som vet att han tillslut får det. Det är mycket roligare att jobba om man har någonting att se fram emot.


Fredagsmys, har suttit på hjärnan hela dan.


Jobba, jobba jooooobba

Från ljungfruresan med vår ännu odöpta båt.

Gå upp 05.40 och ta bussen in till Gullmarsplan för att jag inte kan ta direktbusssen till centralen för att det är bara ett av tre körfält öppet på centralbron. Åka från Gullmars till Slussen för att byta t-bana till Danderyds SYKhus. Därifrån går jag en bit till Mörby station där jag tar Roslagsbanan som går 07.34. Denna omväg för att Roslagsbanan är under ombyggnad och just nu när Hanna jobbar inte går direkt från Tekniska. Vilket flyt jag har jämt. Menmen, vad gör ma inte för pengar? Klart, göra någonting mot sin vilja är aldrig bra. Men annars, vad som helst. Tänk att ha en pool fylld m ed pengar istället för vatten som man har nu..Jaja, jag har iaf en pool och den kanske man ska vara stolt över.

Idag efter jobbet stack jag in till stan för att festivalshoppa lite till Peace&Love. Jävlar vilken rea det är i stan, fick en rea-chock! Fyndade ett par solglasögon för 10 spänn, ett armband till midsommar och ett par lacksvarta gummustövlar med en liten klack från Topshop. God bless them.

När jag kom hem var jag faktiskt ute och sprang, jag höll på att kräkas och ändå sprang jag bara vanliga rundan. Skumt.


gud, sluta pissa på oss!

Tänk att det ska vara så svårt att blogga på helgerna, den kanske är bra att man har ett annat liv än bloggen ibland.  Helgen har varit helk ok trots att gud har pissat på oss konstant sen i onsdags typ. Jag har trotsat vädret med några få korta prommisar med bortflugna paraplyn, annars har det blivit mycket film. Både igår och idag har hela dagarna stavats film. Det har varit mysigt men efter ett tag blir man lite lätt rastlös.

Igårkväll va vi faktiskt på party. Det var trevligt. Att man har haft en lättare huvudvärk idag har inte gjort någonting. Det enda vi har gjort är att vi har tittat på 3,5 filmer och ätit Ben &  Jerry´s, inte så ansträngande med andra ord.

Imorogn är det upp till jobbet, bussen går 07.30 härifrån, och då har jag en timmes sovmorgen, annars går den en timme tidigare. Om jag dör får Moa ta över min blogg.


sommarlov med biotopping tack!Sommarlov nu då, lärarnas sång och dans var det bästa jag sätt på länge. De uppfyller alla krav, MVG.

Det var längesen en skolavslutning fick bio som avslutning för mig. Det har ärligtalat alrdig hänt. Men idag är dagen då det sker. Innan bion blir de donken med Ericbiglove. Får se om det blir nån picknik ikväll som det var tänkt med klassen, men som det ser ut nu så nej.

Sista helgen och ledigheten innan tre veckor fullpackade med jobb, tidiga mornar, jobb och Pecae&Love. Det kommer att bli ansträngade roligt! Jag får suga i mig tonvis med energi de kommande dagarna för att orka med de kommande veckorna.

Jag älskar den här tiden när alla säger "i sommar" istället för "i sommras". Jag blir deprimerad av att höra det andra för då är sommaren över. Men nu har den precis börjat förfan! Bio i regnet på skolavslutningen åt folket !


fortsättning..

Samtidigt tror jag kanske att de finns de som måste ( förstå mig rätt) vara otrogna, eller på något annat sätt göra något felsteg för att kunna fortsätta i sin relation, eller fatta att de aldrig mer ska göra om det och att det den gjorde var fel. Det kanske även lär den dumma att inse att den älskar sin partner mer än den trodde innan dumheten.

Det kanske är som de säger i SATC att en defekt mellan två olika träslag kan göra trät starkare. Vem vet, kanske det stämmer.


otrohet..

Om man har varit otrogen en gång, kan man göra om det misstaget en gång till då? Är det ett virus som sitter i hela livet, eller kan man lova sig själv att aldrig göra om det? Hur funkar det?

Jag tror att det finns två typer av människor, de som kan vara otrogna och de som inte kan. Jag är absolut en sån som inte kan. Klart att man kollar in andra killar ibland, men man kan ju fan inte gå med ögonbindel. Men kan menar jag just kan. Hur ser de otrogna på kärleken och ljuget. Jag personligen är sämst på att ljuga och gör jag någonting som är fel kan jag inte leva med det utan att berätta hela saningen till slut. Men undra hur det fungerar, en gång otrogen, alltid otrogen? eller?

bara en tanke.


den andra klänningen som styr mitt livIdag tog jag en ledig dag för fösta gången någonsin från skolan. Istället  var jag och Ericperic på Hornsgatan och kollade second hand. Jag tycker som Efva Attling att Judits Second hand är den bästa i stan. Det enda som bekymrar mig lite som inte Efva behöver tänka på är priserna. Det är trots allt vintage, då borde de hålla ner priserna lite, tycker Hanna.

Jag blir så himla arg. Jag var inne på Divided förra veckan och fann deras underbara Luxury Collection. I den ingår världens finaste klänning. Typ. (Världen är full av världens finaste klänningar.) Sen dess har jag försökt att glömma bort den. Den har ett överkomligt pris men jag har redan för mycket klänningar. Sen när jag var inne i stan idag hänger den framme i två butiker, i min storlek. När jag kommer hem har jag fått nya VR, tack gud. Det värsta var att klänningen fanns med. Jag blir påmind om den hela tiden. Hjälp.

När jag lite senare var inne på H&M young fann jga inte det jag sökte, istället fann jag Tommy Körberg med barnvagnen och hela kittet.


Sucker på tjejfilm

Jag är en riktig sucker på tjefilmer. Härregud. För bara några dagar sen tvingade jag min pojkvän att kolla på Dirty dancing med mig och idag fick han lov att stå ut genom hela Mamma Mia. Han sa allting förutom Sex and the city, då får han får skylla sig själv. Jag vet att han gillar båda filmerna innerst inne, alla gör det. Det har faktiskt hänt att jag har kollat  igenom hela Batman- The dark night med honom oxå, två gånder faktiskt. Men den enda anledningen är att jag får dregla lite när jokern visas i bild. Loved Heath Ledger.

Tre bra saker har hänt idag. Första är att jag fick reda på betygen i dansämnena, det var en lättnad. Sen har jag fått läsarrekord på bloggen, elva stycken. haha, misslyckad blogg. De tredje är att jag är ledig imorgon så jag ska in till Hornsgatan o strosa runt i lite second handbutiker.

Ha de bra mina elva läsare, skulle ni kunna klona er så antalet fördubblas?


I love stan

Efter en helg på landet inser man hur bra man har det här i stan. Dusch, toa och facebook. Men en sak är faktiskt bra när man håller sig borta från bloggen ett tag, man får nya idee´r till bloggen.

Jag har kommit på att det är tre saker här i livet man inte ska bli beroende av. Det första är knark. Det är bara negativt. I slutet går det åt helvete hur man än gör, svansen sitter alltid där bak lixom. Sen ska man inte bli beroende av vädret. Blir man det går oxå det mesta åt skogen. Trotsa vädret och ta på dig galonisar, vädret ska fan inte få förstöra dina planer. Det sista och absolut viktigaste är att du inte ska bli beroende av din pojkvän. Även om det aldrig ska gå åt helvete kan detr ju faktiskt göra det, en dag. Är du då beroende av honom kommer det att bli så otroligt mycket jobbigare. Glöm inte dina kompisar och släkt och allt annat du har i livet. Alla har sin plats. Trots att pojkvännens plats kanske sitter lite närmare ditt hjärta än dina avlägsna kompisar så glöm inte dom i alla fall!

Såhär efter man har duschat av sig det härliga landet måste jag göra mig lite hemmastadd i mitt eget rum med greksallad och Carrie Bradshaw.

Och glöm inte: "Nobody puts Baby in a corner"


CHILLAAGalet nice, jag är klar med allt skolarbete för hela tvåan. Så nu är jag ledig fram t.o.m måndag. Även det är väldigt skönt. På måndag ska våra betyg vara satta och inte föräns på fredagen slutar vi. Vad sjutton ska vi göra hela veckan? Fika, leka och kolla på film typ. Eller göra som alla andra, vara hemma istället.

Nu sitter jag här och dricker hemgjod latte. Har köpt en mjölkvisp, det borde alla göra. Det blir lika gott som på espressohouse men 35 spänn billigare. Var ekonomisk och köp en mjölkvisp. Lägg pengarna på viktigare saker som kläder!

Sen vill jag bara hylla Lena K. Hennes smycken är både underbart snygga och sjukt prisvärda. Över är det en bild på ett armband jag har från henne. älskar de. www.lenak.nu


SHIT

Shit, jag känner mig som Carrie Bradshaw som inte får köpa skor. Jag har hittat så jävla mycket snygga kläder som jag vill ha! Dumt nog sitter jag här och söker på mina favvobutikers hemsidor efter ännu mer kläder, dumt. Jag säger bara www.monkigirl.com och www.hm.se. Ett helt hav av vatten men inte en droppe att dricka. Jag måste vara ekonomisk hade jag tänkt.  

Det lär gå sådär nu när jag vet att jag har pengar och jag vet att det finn så mycket coola prylar på marknaden. Dessutom behöver jag shorts och sånt inför sommaren. Man kanske skulle kunna tära lite på pengargränsen nu när det är sommar, eller kanske inte. Det lär inte funka så bra även om jag försöker. Att man inte kan behärska sig asså, damn. Kan vara tjejsyndromet, eller vad säger Eric? 

      
Varför är man aldrig nöjd?Har faktiskt bara en kort fundering idag. Så fort jag klivit av bussen idag flög det fram en tjugolapp till mig. Tack tänkte jag. Sen hann jag inte tänka mer förän någon besviken röst inom mig sa: fan att det inte var en femhundring! Kan man aldrig bara vara nöjd?

Jag tänkte lägga upp en såndär kopierad pryl så får ni se mitt hur mitt liv har sätt ut idag med racerfart.

DAGENS:
Humör:
Solarsugen
Gjort: Varit i solan och dansat och solat
Planer: Sitta vid datan och tyna bort, börjar 12.20 imorogn!
Ser på: Wallander
Lyssnar på: Såpbubbler- Snook
Sämsta: sämst väder imorgon
Bästa: SOOOLEN
Vill ha: Sommarlov
Saknad: hmm..
Längtan: Gotland, Peace&Love, London ( i december, haha)
Fundering: slutbetygen..

RSS 2.0