Rock på ängenJag och Ogge på ängen och och våra heta pojkar


Igår vare ös på Domusängen asså. Det var elva band som spelade från typ halv ett till fem. Av de var typ tre band bra. Självklart var Rat Riot och Anysound bäst, sen var det ett annat band med typ 93or som körde som var bra. Skateinspererad rock typ. Det var en asskön dag förutom att jag brände sonder rygg och axlar. Så här dagen efter gör det ont.

På kvällen drog vi en snabbis till East-festivalen innan vi åkte hem och grillade maschmallows, eller hur det nu stavas. Det var mysigt. Sen somnade jag o Eric i soffan medan Chrille och den andra Soffan gick upp till mitt rum o lade sig.


M.I.A- Paper PlanesHär ovan har ni för stunden världens bästa låt. Förutom den har det inte ploppat upp någon knasig tanke i Hannas huvud idag så jag har inget kul att skriva. Därför tänkte jag bara skriva ett kul citat som jag hörde från my love Samantha Jones.
"Män är otrogna av samma anledning som en hund slickar sig på bollarna, för att de kan."


rubrikFan, nu känn det tomt när alla föreställningar är över. Jaja, bara ett år kvar till nästa, och snart är det sommarlov. Man måste se på saker positivt.

En tanke anföll mig idag på bussen. Jag råkade se någon jag halvt känner när jag vände mig om precis innan jag skulle kliva på bussen och snabbt som fan vände jag tillbaka huvudet utan att tänka. Varför gjrde jag de tänkte jag sen. Liknande saker brukar hända då och då, ibland är det båda som ignorerar varandra. Sen nästa gång man ses hälsar man och kramas som att inget har hänt. Är alla falska människor innerst inne?

Jag hittade klänningen på Divided i Gallerian. Jag gillar inte heller G.B. HAHA, ja trodde du drev när du sa att hon ger IG+ som betyg. Hon hav mig de på nationella. HAHA. jerk.


Barca vs. Man United vs. klänning vs. dansHAHA. Idag var jag och köpte klänningen. Den fanns tack och lov. Nu kan jag vara lugn ända tills jag hittar nästa grej att bli besatt av. Vilket inte lär vara så pass länge eftersom vi snart får studiebidraget, haha.

Dansshowerna i skolan går asbra. Bara två av fyra kvar nu. Fatta egentligen hur lite tid det är kvar till sommarlovet? Nästa vecka och veckan efter de bara. På måndag ska betygen vara satta sen äre bara lajj kvar. Det är typ nu allt är som bäst, man har hela sommaren framför sig och man är typ klar med allt plugg.

Ikväll äre Champions Leuge-final hemma hon min fanatiska pojkvän. Han vet vilka han hejjar på, själv är jag lite kluven. Har alltid varit ett troget Barca-fan, men nu har jag kollat på så mycket fotboll med honom som hejjar på Man United. Jag gör nog som jag alltid har gjort, jag hejjar på de som vinner. Då slipper man bli besviken feter matchen. Asbra.


dans, dans, dans och klänning
Det enda som går runt i huvudet just nu är dans, dans, dans och världens finaste klänning. Tills på Torsdag är det bara dans som gäller i skolan, ingen teori. Skönt, men det tar på krafterna. Imorgon är det premiär eller vad man ska kalla det för vårshowen i Arenen.

Angående klänningen blir jag så jävla arg. Jag har spanat i en långklänning på Divided nu ett bra tag och nu när jag väl skulle beställa den på hm.se så var den slut. BALLE. Men jag har skrapat ihop några nummer nu till olika Dividedbutiker som jag ska ringa snarast. Jag accepterar inte ett "Tyrärr, den är slut och kommer nog inte in något mer". Det går inte. Jag har fan redan bestämt när jag ska ha den.


funkar brev och telepati lika bra?

Fan, all kommunikation håller på att försvinna från våran värld! Samtidigt som det kommer nya sätt försvinner de gamla. Man har slutat skicka brev, faxa och till och med mailen håller på att dö ut. Idag är det bara facebook och msn som gäller, kanske även ett och ett annat telefonsamtal ibland. Exempelvis när fick man ett brev hem i lådan med små klistermärken på senast? Väl när farmor har lärt sig att maila blir hon lite sur när ingen läser hennes mail. Detta beror på att alla har skrotat sin mail och lägger ner den energin på facebook istället. Så långt har inte farmor kommit än. Pappa kom med en ganska rolig kommentar angående detta. " Snart torkar man väl arslet med mail, då papper inte längre existerar". Jag håller mig till framtiden, skrota alla gamla kommunikationssätt och in med allt nytt. Telepati kommer att funka om några år! Miljövänligare och billigare dessutom.


Josef 18


Igårkväll var vi och firade Josef på Knast. Det blev jättelyckat. Lite senare, eller klanske tidigare i morse kommer det fram en kille och sätter sig vid samma bord som mig o Katta. Han sa mycket skit. B.l.a: "Ni har i alla fall någonting att göra ikväll, för jag har redan planerat en trekant me er"  och "Ni två tillsammans skulle bli värsta milfen". Idiot. haha. Kvällen slutade på topp, för de flesta. Även för mig.


genussnack

Nu blev det så igen att jag inte har skrivit på ett tag. Detta kan bero på att jag har ett liv. Idag hade vi en genusdag i skolan där vi diskuterade mäns och kvinnors egenskaper. Vi kom fram till att män slogs och att kvinnor snackade skit. typ. Sen kom vi också fram till att män är mer raka och säger vad de tycker istället för att tissla och tassla bakom ryggen på folk de är sura på. Jag kom fram till att jag är mer som en man, jag säger oftast precis vad jag tycker och tänker. Tydligen är detta inte så bra när man är tjej. Hade jag varit kille hade jag nog blivit mycket med accepterad. Normer inom genus börde inte få finnas. Alla borde ses som individer och inte som män och kvinnor. Född i fel kön kanske? Nej, jag är nöjd med att vara en maskulin tjej. Kan man kalla Eric bög då? haha.


onykter nykterist eller nykter alkoholist?

Blir det för mycket intryck på en dag slåt det tillslut över, känner jag. Utställningar på Stadsmuseét, teaterrep om ondska på Fridhemsplan och Amanda Jensen. Det tar aldrig slut.
Innan teatern fikade jag o min onyktra nykterist Katarina på café 60 vid Rådmansgatan. Plötsligt dyker en människa med vit kalufs upp på gatan nedanför. "Hon ser ju ut som Amanda Jensen" säger jag plötsligt utan att ha tänkt på henne sen hon var med i Idol. Efter mycket övervägande kommer vi fram till att det är hon, på riktigt. Lustigt.

Mitt i alla intryck kom jag att tänka på att skilnaden mellan moral och lagar är väldigt stor. Ibland kan något som är så moraliskt rätt vara så otroligt fel i lagboken. Det är konstigt, och så fel. Det är fel att någon kan åka fast för att man gör något som är helt rätt känslomässigt för att det står i lagboken att det är olagligt. Ska man då helst följa lagboken eller sin instinkt? Bara en av alla mina tankar som snurrar i huvudet just nu.


<3


Kan det bli bättre än kexchoklad och bloggen? nej. Idag var vi på studeiebesök på Stadsmuseét som hade utställningar om 1900talet (tråkigt) och om film (roligt). Jag fastnade redan i de första rummet av filmutställningen som innehöll bilder och annat fråm filmatiseringen av Millenium-troilogin. I LOVE LISBETH. Trots att den var ganska liten tycker jag absolut att ni ska pallra i väg era ass dit.

Efter studiebesöket tänkte jag att jag skulle ta mig en tripp in till stan och spana in H&Ms sammarbete med Matthew Williamson. Det blev en besvikelse. Inget fint förutom DEN klänningen, men 3000 var den inte värd så jag trippade vidare. Jag råkade glida in på ett Gina Tricot där de hade några rea-stänger som Hanna gick fram till i vanlig ordning. Det slutade med två kap som jag faktiskt inte har sätt någon ha, trots att det är från Gina. lycka.

  

cirkustider


Nu så här i cirkustider tänkte jag påminna mig själv (och henne bredvid) om hur det var att vara på cirkus som yngre, oskyldig och ovetande. Det var något i den där stilen om jag minns det rätt. Men en stor förändring har skett sen dess, Katarinas frisyr har blivit ännu kortare. Det är ingen pik, bara ett konstaterande.


beautiful

 BRING THAT BEAUTIFUL THING TO ME RIGHT NOW

Buddy Holly- Everyday
suck

Aftonbladet påstår i deras internetupplaga idag att det inte är IQn som avgör lönen. Klart som fan att det inte är IQn, det är ju könet.

ofokuserad på skolarbetet right now

Nu blev det mycket info på en svenskalektion på en gång. Tydligen räcker det inte med en muntlig examination om engelskaboken, nu ska vi tydligen lämna in en logg oxå. Balle. Inte nog med det, sen blev jag påmind om att vi har prov om 1900talet i övermorgon. En bra sak vi fick reda på i allt elände på svenskan var att vi är bjudna på teater på fridhemsplan på torsdagkväll. Ondska är temat. Den grundas på en händelse som skedde i England för några år sen. Två tioåriga pojkar lurade med sig en liten tvåårig pojke ut ur en affär. De tog honm till ett järnvägsspår där de misshandlade pojken till döts. Det måste vara det hämskaste jag har hört. Härregud.

Nej, nu ska jag nog fortsätta plugga (facebook), det är ju trots allt arbetspass. tjing


snurrsnurr
Nationellt prov i matte b, helgen som gått, gotland i sommar, sommarlov, bröllop, spelaningar
. Nu är det mycket snurrande i huvudet på Hanna Westerling. Har försökt pluggat matte med Eric idag, det gick sådär, jag bröt ihop. De är så jävla frustrerande när man vet att man har kunnat vissa uträkningar förut men att de nu har blåst jävligt långt iväg från min vänsta hjärnhalva. Detta får mig att överväga att skita i de nationella matteprovet. OM jag mot all förmodan skulle göra det skulle det bara sänka mitt betyg, så nej, jag skippar nog de. Ett problem mindre.

Helgen blev inte alls som tänkt. Om det vore så skulle jag hängt med till landet, men jag ändrade mig i sista sekund. Istället var jag hemma och myste (tss) med min Eric. På lördagskvällen som Soffan och Chrille och gästmyste med oss. Vi lagade mat pch kollade på 3 och en halv film. Det har varit en mysig helg. Bild från Gotland 2008.

Juste, har 9 invations kvar till Spotify, hör av er om ni vill ha!


beyond retroIdag tröstade jag mig själv efter skräckprovet i engelska genom att besöka Beyond Retro tillsammans med min retrokompis Katarina. (Fast hon handlar hellre på myrorna) Där ödslade jag lite tid genom att prova de ballaste nånsin typ. Självklart kan man inte gå ut därifrån förän man har köpt nått. Denna gång blev det en ljusrosa hög kjol med guldknappar och en astuff tantkavaj med blomstermönster all ovet it! Den var så ball att jag måste lägga upp en bild.

what to do?

                                         
Får lite dålig samvete när jag inte uppdaterat bloggen på ett tag. Är lite rädd att tappa någon av mina typ 8 läsare. :P Det ska bli så jävla skönt med fredag imorogn. Det enda dåliga med imorgon är NP i engelska. Jag hatar NP och jag hatar engelska. Men, men, what to do?!

Katarina:I Cabaret måste en honomsexuell spela huvudroll, som exempelvis Peter Jöback.

Hanna fick där ett tankevurpa och tänkte att Ola Salo skulle kunna göra den rollen lika gärna, men icke. Han är ju inte bög, han är ju bi!  fan.

Katarina: Han kan ju spela en Biroll. haha
                                                    skräcksminkningTrots förkylning ställde jag upp som sminkmodell idag igen på Make up institute. Dagens tema var specialeffekter. Makeupartisten hade fått en historia som hon skulle tolka sminkmässigt. Den handlade om en tjej som precis hade gått modevisning som var på väg hem. På hemvägen blev hon riven av ett träd i ansiktet. Detta gjorde att hon ramlade i marken och fick ett stort sår. Något sånt var det, över ser du resultatet. Scarry ha ?

Nu ska jag lämna min nya kärlek Spotify för min gamla kärler Sex and the city ett tag. Ikväll ska jag hem till mitt livs kärlek Eric.

I LOVE SPOTIFY!


flera miljoner och jag var snabbast

Man tänker alldeles för sällan på hur ballt det är att man finns. Av flera miljoner spermier kom jag först. En ganska cool tanke igentligen. Logiskt nog var alla som finns snabbast. Tänk om jag inte hade varit snabbast, vem hade varit de då? Vem hade funnits då? Jag har redan vunnit de stora loppet, men det gör inte att jag ska sluta försöka vinna annat, speciellt inte när jag tävlar mot Eric.  


the reader


Har precis sätt filmen The Reader med Kate Winslet. En underbar och nyttig film! Jag fick helt nya perspektiv av andra världskriget och kom på saker som jag aldrig tidigare tänkt på. Den filmen borde alla se.


demonstrationsdag

Idag kom man knappt fram i stan för alla demonstranter. Den vanligaste synen var jesusfantaster som erövrat stan. Det hölls tal, sjöngs och delades ut gratis biblar all over innertown. När vi tröttnade på jesusnissarna gick vi till kungsan och kollade på några vänsternissar som delade ut vänsterballonger gratis till barn, det var en kul syn att se barn springa runt i vårsolen med röda ballonger med ett stort V på. ILLA VÄNSTERN!

Sen kom Eric och jag på att Hello Kitty- Kitty borde ha gröna kläder istället för rosa. Nu när det är massa snack om jämnlikhet. Grön skulle vara en passande färg eftersom allt idag helst ska vara grönt.

Jag borde demonstrera över centralens toaletter som tar 10 spänn för att jag ska få pissa. Allt ska fan tjänas pengar på idag. SUCK.

En bra sak med staden bland alla demonstranter är Beoynd Retro my love.


RSS 2.0