Gott nytt år.



Gott nytt år alla läsare! Lite snabbbloggande nu innan Eric kommer hit med efterrätten mm till ikväll. Nu ska han och jag till Dramaten och kika på Killinggänget. Trots den dåliga kritiken. Sen blir det snabbt som fan hem och fixa fördrinkar och sista dukningssjyssteringen och ljus inne på toaletten och så innan gästerna kommer. Puss på er! Moa kolla bilden, fin va?


H&M härmar



Haha, var inne på H&Ms hemsida nyss och hittade den högra bilden. Det slog mig då att jag för två månader sen hade tagit den vänstra med min mobilkamera. Man är ju estetisk.


bowring




Här är bilder från igår. Den sista bjuder jag på. Jag kom sist i alla fall.


neckless



Idag har jag fikat på ögfiket i gamla stan och bowlat. Där emellan hann jga kuta in på glitter och bya en julklapp till två julklappar. Ett par hängande silverkors till öronen och en till blaffig fet ring. Sen kom jag sist på bowlingen. Men jag var i alla fall den enda som fick ett par asballa örhängen idag.

Lägger upp bilder senare, typ imorgon om jag hinner. Mycket fix innan Killinggänget på Dramaten. Dukstrykande, handlande till potatisgratäng, fixa potatisgratäng, duscha, duka mm. Men det ska gå bra. Vi fyra ska ha den mest mysiga nyårsaftonen någonsin. Och jag ska ha min nya Weekdayblåsa. Haha.

Halsbandet på bilden vill jag ha. Det är från H&M och kostar 200.

 


Kors i taket


Var inne på Åhléns och frågade efter korsörhängen i silver idag. Då säger biträdet att de egentligen inte alls får sälja kors över huvudtaget. De får nämligen inte sälja något religiöst. HAHA, aldrig hört något roligare!

Sen råkade jag vara inne på Attlings hemsida igen nyss och fann dessa. Underbara. Men dekostar 700 spänn. Dilemma!


drömskor



Föresten, en cravings har jag kvar..Ett par dyra skor, haha. Typ Minimarket, Acne eller Whyred. Dehär från de två sistnämnda fann jga på Åhléns City. Är såå sugen på ett par beiga Whyred. På rean kostar de 1900..


slut på cravings nu, jag har redan allt.





Var i stan idag, igen.. Med Vera. Shoppade inte alls så mycket, kanske blir så när man har allt. Köpte ett par byxleggings från Zara, en kajal från Nouba, en love-ring från Urban outfitters och the nyårsklänning. Ni får en liten smygtitt. Den hittade jag på Weekdays second handavdelning på halva proset, 200 haha. Den är så jävla tuff. Det är en "jag som inte brukar ha klänning- klänning".

När jag gått förbi de gudomliga kläderna tittar jag upp och ser en massa gardintofsar hänga i taket. Det såg precis ut som snaror som folk hänger sig i. Hur tänkte de då?


beslutsångest



Är ganska inne på att köpa dessa på Monkirean, men är inte riktigt säker än. Är ju ingen jeanstjej längre, men jag kan kanske bli? 200 spänn lixom.Jag behöver professionell hjälp. Vad tycker ni läsare, ska jag köpa de?


detjagfickmedmighem




Topp med dragkedja- Monki
Vantar utan fingrar- Monki
Skepparmossa- Weekday
 Axellös topp- H&M

Köpte även en svart eyeliner och ett par örhängen som tyvärr är nära att dra av mina örsnibbar.  


shoppaa



Shoppat med syster idag på mellandagsrean. Blev lite smått och gott, imorgon ska vi in igen. Förhopningsvis får man då låna provhytten på Weekday utan en timmes köande.


stylist javisst






Tog med Eric på en shoppingrunda mini idag till de lokala centrumet där vi tog en sväng in på H&M. Kollade i reahörnan utanresultat och gick rakt på nyheterna. När han var inna i provhytten kunde jag inte bara låta honom stå där utan att visa alla hur snygg han är, haha. Så jag gjorde en Kling och stylade lite, berättade hur han skulle stå och fotade honom med mobilkameran. Ganska sjysst resultat.


annandagens dagens


Nu ska vi iväg till mormor, som vanligt på annandagen. I år är jag klädd från topp till tå i julklappar.

Imorgon ska jag och syster in och göra Monki på rean!

julbilder

Här kommer lite bilder fårn julafton och bilderna på några klappar!









julafton

Idag är en dag då allt man gör är att titta på julklappsfilmer, filmer på tv eller nedladdade filmer och äter choklad och julmat från igår. Precis detta har jag gjort hela dagen. Flickan som lekte med elden.

Igår hade vi en grymt mysig julafton här hemma med småkusiner, mat, julisar, kalle och vin. Jag hade bestämt för mig att det var rödvin man fick huvudvärk av, inte vitt. Varför har jag då ont i huvudet idag?

Jag fick underbara julklappar av alla sötisar. Eftersom jag inte önskat mig så mycket fick jag en hel del pengar och sex balla ringar. Jag fick även lite kläder från Monki och en astuff glitterbag fårn Gina som jag önskat mig av lillasyster. Sötnöt. Bilder på julisarna och annat lägger jag upp förhoppningsvis imorgon. Då ska vi till mormor, liksom varje annandag. Stek och mintgelé.

Hoppas ni också haft en bra kulafton!

Frågor

Jag vet att det är fantasilöst att göra sånnahär frågor, men jag tycker det är jättekul att läsa andras, ni kanske också tycker det?

Reducerade bort en hel del frågor för att underlätta för er, haha. God fucking jul.


1. Vilka länder besökte du?
Borlänge, Göteborg, Gävle..

2. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?
RESA

3. Vad var din största framgång 2009?
Fixade äntligen ny mobil.

4. Största misstaget?
Köpte för lite skor.

5. Bästa köpet?
Mina svarta kilklack från Din Sko.

6. Vad spenderade du mest pengar på?
Skor och Monki.

7. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Eric gjorde mig glad i år igen.

8. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
Hela livet var ett disco, The show must go on, Reptilia,  All my friends are dead, Everlong, Supermassive black hole, Bad romance, Everybody but me mf..

9. Favoritprogram på tv?
Carrie Bradshaw, Miranda Hobbs, Samantha Jones och Charlotte York.

10. Bästa boken du läste i år?
MILLENIUMSERIEN

11. Största musikaliska upptäckten?
The Strokes och Lykke

12. Bästa filmen du såg i år?
Luftslottet som sprängdes och New Moon

13. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Diorbagen!

14. Något du önskade dig men inte fick?
En resa

14. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Jag är inte bitter men en resa hade suttit fint.

15. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Som mormor säger: Du har en egen stil och du sätter på dig lite vad som helst.

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Jag är ingen Twilightnörd men jag gillar Pattinson en del ;)

nitaaaaar



Hittade detta på H&Ms hemsida, oops. Eftersom det är nitar på var jag tvungen att blogga om de. Det är hippt att blogga om nitar har jag hört. Så nu gör jag oxå det, man måste ju vara med i bloggsvängen. NITAR!


monkiblazer



Min dröm kavaj just nu. Monki såklart. 500 pix. Mellandagarna ? JA.


grey



Mina två senaste snilleblixtar, grått nagellack och sängen. Ännu en lång dag på Kicks imorgon, ses där!


DIN SKO



JAG SKA KÖPAAAAAAAAAAAAAA!!


Kicks





Kicks är slitigt. 10- 20 varje dag fram till jul. Efter skön massage hos Eric fortsätter kvällen nu med Wallandermys med mamma coh pappa och glöggen. I pauserna blir det att rimma och slå i klappar, köpte den sista idag, förmodligen. Jobbar man på Kicks vet man aldrig..


globenväska



Råkade snubbla över denna bild och blev fullkommligt asföörälskad i den klotformade partyvöskan som ligger på bordet! LOVE IT! Känner någon igen den eller vet vart man kan få tag i den så skriv!


underbara


pic: Frida Fahrman

Letar man ibland stora bloggar hittar man alltid något smaskigt. Like dessa exempelvis. Tyvärr finns de inte i butik än utan de släpps om några veckor hos ingen mindre än Scorett. Så priset kanske blir helt ok. Hoppas, hoppas!


Ann-sofie Back for Weekday 2010



Denna klänning kommer från Ann- sofie Backs kollektion som hon gör i samarbete med Weekday som släpps i Februari 2010. Kolla länken för att kolla på lite fler plagg. Personligen förstod jag inte grejen, den här klänningen var det enda jag tyckte var fint. http://www.glamour.se/mode/trend/2009/cheap-monday-ann-sofie-bac/index.xml

Men jag ska inte tracka ner för mycket på kollektionen, kommer säkert vara helt kär i den när den släpps. Detta fenomen har upptäckts tidigare nämligen.


julshow



Kom precis hem från Tyresö Gymnasiums julshow. Erics nummer var bäst, haha! Här är en freaky bild från "All my friends are dead"


förkyld



Vaknade idag sämre än någonsin. Både hals och näsa var helt ur funktion, även rösten var totalboprta. Skönt för sjuka syster som också är hemma idag, slipper höra mitt snack!

Pojkvännen är också sjuk, men han kör sitt race ändå. Då treorna håller i julshowen i år har han dragit de tungsta lasset. Shower igår, idag och imorgon. Men ingen förkylning kan hindra mig från att kolla! Ikväll smäller de.

Efter som jag är tvungen med denna megaförkylning måste jag visa mig i glasögonen ikväll, det kna bli riktigt kul. Wish me luck!

Bilden är från sommaren 2008.

läsarrekord



HAHA. Läsarrekord bara sådär! Helt plötsligt, skumt, men bra. Det höjer självförtroendet högre än eifeltornet. Lovade att aldrig skriva såhär som Kenza men jag gör det ändå, haha. Tack alla söta läsare! Härligt med en självförstoendehöjare lagom till sängen. Måste lägga mig och kurera mig nu. Är sjuk så ska vara hemma imorogn och plugga, kanske blir en del bloggande också, vem vet?

Lägger upp en härlig bild från i somras! Nighty night.


svart/vit



pic: www.lostinwords.blogg.se

Kicks here I come



Var på fucking Kicks idag ock skrev kontrakt för min sex dagar där den 18-23. Känns bra att få jobba lite igen. Förutom att lönen blir högre i år då jag är 18 och att jag ska få lära mig kassan sa chefen en annan ganska grym grej. Hon sa att hon hoppades på att jag ville hjälpa de i sommar också! Asbraa. Hatar att ha ångest över sommarjobbsletande. Det skulle ju sitta perfekt att jobba där i sommar innan jag förhoppningsvis har hittat ett heltidsjobb, gymnasiet är ju historia vid de laget.


önskelista

Alla gör en önskelista på sin blogg, då gör jag också det!

Detta är min omöjliga önskelista 2009:

1.Minimarket Zipperboots    
Omöjligt för att just de jag vill ha slutade säljas på Weekday för ett tag sen och de kommer aldrig tillbaka!

2. Robert Pattinnson
Omöjligt för att, öhh allt?!                          

3. Fred på jorden
Omöjligt bara!

4. Ett heltidsjobb på Monki
Iof kanske inte helt omöjligt om jag ligger i?

5. Efva Attlingring
Kanske inte helt omöjligt den heller..


  


ett år



Föreseten! Tatueringen min fyller året idag. Gjorde s för exakt ett år sen på Liz Tattoo i Köpenhamn. Det var allt för nu.


Lördag



Stan och julklappsköp idag. Först blev det en julis till mig, en asball lång svart kofta från Weekday. Efter hand blev jag även klar med julisarna till Eric också, skönt. Ikväll blir det ölparty hos Erics kompis. Mysigt värre.

Juste, provade dedär Minimarkets zipper bootsen idag. De var som förutspått en storlek för små. FUCK. 1900 rikare men ett par zipperboot fattigare. Jag ger inte upp, det kommer fler chanser!


My shoedream








Min dröm har slagit in, tror jag. Hittade mina drömboots på second hand. Ett problem, de kan vara en storlek för små, det återstår att se. Jag tror jag skulle kunna ta en storlek för små i dehär underbara skepelserna från Minimarket. Hoppas, hoppas jag kan ha de.

Monki såklart



Dehär två underbaringarna finns med på min önskelista i år!
Och fred på jorden såklart.


jobb











Bra dag! Danslektion, dansföreställning, lönespes, spelning! Jag får inte riktigt lika flashiga jobb som blondinbella, och dom, men jag är superglad ändå! Lönespes idag och redan på Måndag ska jag iväg och skriva kontrakt med Kicks som jag ska jobba hos sex dagar innan jul. kulkul. Nu: spelning.

Kolla, jag kunde fira jul redan som liten, ha!


todays




Make love not sex



Kollade runt lite på Efvas hemsida, igen. Råkade snubbla in, som vanligt. Blev då kär på nytt, igen, som vanligt. I denna underbara ring! Det står Make Love Not War med punktskrift. JULKLAPP!


O.P.I



Man måste ju hänga med i bloggvärlden, såg nyss att alla bloggar om sina nagellack. Alltså gör jag också de! Gör som alla andra och tar kort på de dyraste jag har, för man måste ju hänga med.

Första gången i mitt liv jag har naglar, på riktigt. Non Biting Generation!


INSPIRATION


Damien Hirst

Anna Odell

Anna Odell

NUG

Nytt projekt, ny inspiration. Nutida konst kallar dem de nya projektet. Så jävla kul, detta är ju mitt ämne! Här ät några verk av några nutida konstnärer. Psykiatribilderna kommer från en film av Anna Odell från Konstfack. Som fakade en psykos på Liljeholmsbron i Januari i år och låtsades som att hon skulle ta livet av sig. Hon drog dit både polis och ambulans. De fick bära in henne i ambulansen för att köra henne till St Görans psykavdelning. Hon spändes fast och tvångsinjeserades med lugnande under natten. Dagen efter berättar hon att allt bara var ett arelevarbete vid konstack. Hennes film visades senare på konstutställningen i Kalmar tidigare i år.

Bilden längst ner kommer ifårn en film där en killa sprayar ner en hel tunnelbanevagn med svart färg.


Neckless


Detta underbara halsband finns hos Indiska, men det är dyrt. 299 spänn. Fuck.


lovelovelove



Behöver jag säga något mer?

Du hittar de på Topshop iaf!


Partyhelgen

Hmm, har tydligen haft lite annat att göra än att blogga sen i Torsdags. Sen dess har jag bara kommit hem och vänt igen. Men nu så.

I Fredags hade Feler sin 18årsfest med middag och spelning och så. Supermys. Igår fixade Eric finally sin nya tatuering och på kvällen var vi ute och firade Vera som fyllde 18. Vi slutade på Harry B James. Sen gick det som det gick och vi kom hem sex imorse. Tecken på att vi hade kul kanske ?!





färdigjobbat




Färdigjobbat nu hos Lenis, för denna gång. tss. Kom hem med både all lön och två underbara halsband, det var inte riktigt meningen, men hon är snäll dendär Lena.

Vet ni inte vad ni ska ge mor, mormor, farmor, kusin, arbetskamrat, kompis eller annan avlägsen släkting i julklapp så vet iaf jag vad ni kan hitta på;)
www.lenak.nu


Mot Lena


Scorett



Haha, detta är det sjukaste jag varit med om på länge! Satt nyss som vanligt och kollade runt lite på blocket. Tänkte att jag skulle ju kunna söka på "Gröna stövletter" på kul, hittade nämligen ett par astuffa sådanna på Scorett i söndags.  Och In My Face så poppar exakt dom i exakt min storlek upp! Finns gud kanske?


inspiration


portfölj



Som bloggare behöver man som känt aldrig tänka själv. Man får alla i´deer och infall gratis av att läsa andra bloggar. Mitt senaste blogginfall är en portfölj. Maskulint ska det vara.


...









WHAM!



Nu när man börjar räkna ner dagarna till julafton är det officiellt okej att börja lyssna på julmusik. Elvis, John Lennon, Mariah Carrey. Favoriterna är många. Men av alla jullåtar kommer Whams Last Christmas alltid ligga närmast mitt hjärta.

Heja halvnaken George Michael på 80talet!


Julplakksvisning ikväll



Smyckesvisning ikväll hos Lena 19-21.30 på Stamvägen 15!

Detta armbanmd hade jag tänk köpa i julklapp till mig själv. Från höstkollektionen.


RSS 2.0