tävling?





Är det någon som skulle tycka det var kul med en liten tävling här på bloggen min? Vinsten skulle då vara ett smycke från gissa vem? Lena .K. såklart. Alla får såklart vara med, dra in alla kompisar med blogg ni känner vet ja! Är det tillräckligt många som kommenterar att de är intresserade kan vi kanske årdna någonting här :)


gubbbyxor



Här har vi min nya dröm. Mycket vill ha mer brukar mamma säga, jag har en klok mamma jag. Men då har hon inte hört "Shop til you drop". Det har jag hört och det är mitt livsmotto. Mindre kul är det när studiebidraget är slut efter att man har köpt ett par byxor och tre armband. Menmen, man kna ju inte både ha kakan och äta den. Dehär byxorna är ialla fall så jävla balla. Självklart hittar ni de på Monki, 400 spänn


äntligen





Äntligen har jag fyllt på smycketförrådet. Hittade tre armband och en söt liten pärlring.

Armband- Lena.K.
Armband- Lena.K.
Armband- Lena.K.
Ring- Lena.K.


fakeluggen




Asså, jag döör! Har aldrig tidigare hört talas om den, men fick den pressenterad för mig nyss när jag öppnade Veckorevyn. Välkommer till jorden Lösluggen. Härregud. Plötsligt faller alla bitar på plats. Det var så Madonna gjorde på konserten i somras. Har undrat hur hon först hade lugg och plötsligt var den borta. Man lär sig något nytt varje dag.

Men gud, lösnaglar och färglinser släng er i väggen. Här kommer fakeluggen!

090929



Spanade precis in Lenas hemsida och snubblade som vanligt på något nytt. Kolla in de! Det finns även i svart och de är nästan ännu ballare, tror jag. Eller föresten älskar jag båda lika mycket!


Lena. k.



Ikväll är det visning hos Lena.K. Himla nice för jag måste verkligen fylla på smyckeförrådet nu! Mitt träd från Ikea sa till mig att de behöver nya vänner och snäll som jag är tänkte jag fixa detta idag. Just nu har jag ingenting speciellt jag är inriktad på men det kanske är lika bra, man hittar ändå alltidmassvis med fina saker där som är trveliga att ta med sig hem och lära känna. Hallå, pratar vi om smycken fortfarande? tjing.


090928





Var på kicks imorse och pratade med min älskade arbetsgivare Maria. Jag jobbade där förra året undet julrushen. Idag sa hon att hon redan hade planerat in mig iår igen. Så himla skönt, jobb! Är så himla glad. Ikväll ska jag dansa och efter de ska jag möta upp Eric i stan sen ska vi hem till honom. Inann detta ska jag äta upp min ostkaka som jag inte alls är sugen på och försöka avrunda jobbet på den enorma uppsatsen. Bye


Noomi Rapace




Hur vacker är inte hon? Altså jag smäller av när jag ser så snygga människor. Jag tycker lixom att hon är snygg i Milleniumfilmerna, men kolla på dehär bilderna. De slåt allt. Hon är vackrast. Klart ELLE vill göra ett moderepotage med henne som modell. Jag älskar henne.


Dagen efter



Igår var de fest hos en annan Hanna. Där fanns det även en Anna som liknade den andra Hanna så efter ett tag blev det lite knöligt. Ialla fall så hade vi jättetrevligt. Det var längesen det var party nu och ju längre det dröjer emellan desto roligare brukar det bli. Även fast det inte är så himla kul dagen efter.

Läste kommentarer nu och jag hade fått en av någon anonym som sa att min blogg var inspererande och rolig att läsa. Det är det som är meningen med den så det verkar ju som att jag har lyckats. Sånna kommentarer värmer.

Ikväll ska vi ut och äta med familjen och fira pappa och Moa som fyllde år i veckan. Det ska bli mys. Senare är det Parlamentet. Love it.


090926






Idag har jag helt ensam varit i stan. Ganska skönt faktiskt. Hittade massor, massor med saker jag vill ha, men kom bara hem med ett par jeans och ett sammetslinne från Myrorna. Helk ok.

När jag väl kommit in på Weekday kom jag inte ut, precis Björn Gusavsson på Whiteroom. Jag sprang ut och in ur provhytten som en stressad mamma och prvade mängder med kläder som jag hade missat förra gången.

Jag älskar deras sammarbete med Minimarket. En ball och billig kollektion. Fastnade för flera saker. Spana in det, annars missar ni något.


red



Idag ska jag helt ensam åka in till stahn och äntligen köpa mina älskade jeans på Monki, såklart. Hoppas de sitter bra, har inte provat de än. På Monki måste väl rött läppstift uppskattas, eller? Jag prövar!


090926





Var i stan igår med lillasyster min. Vi möttes kl 15 vid gullmars för att åka in och hon skulle bli sminkad på FACE. Allt drog ut på tiden och det slutade med att vi kom hem typ 19.30. Men mysigt var det. Jag hann köpa lite nytt välbehövligt smink på vägen hem. Jag utökade min sminkbag med ett vågat rött läppstift. Jag såg en tjej på stan som hade det och snodde hennes idé. Nu ska jag bara våga använda de in public också. Ojdå.

090924





Kvällsfika med Vera i stan ikväll. Himla mysigt att bara åka in till stan helt utan baktanke. Åker man med någon man verkligen tycker om kan det bara inte bli fel!

Samsung S5600



Jaha, vad ska man blgga om idag då? Det enda jag har i huvudet just nu är mobiltelefon, abonnemang, minneskort och pricerunner. Var på Elgiganten med pappa idag och efterspanade lite mobiler till födelsedagen. Det visade sig att den jag ville ha är på utgång, och det känns ju lite puckat att lägga ner massa pengar (pappas, haha) på en telefon som precis ska sluta säljas. Så jag fann en ännu bättre. En med snabbare 3G. För första gången fick jag förklarat för mig vad detta innebär och jag blev imponerad.

Med denna lilla älskade kan man hör och häpna surfa med (blogga, facebook, sl). Vilket betyder att jag kan bära med mig hela mitt liv hela tiden, haha. Man kan även lägga in filmer och kolla på, och tonvis med musik.

Det enda inte telefonen har är GPS, men jag nöjer mig bra med karta och kompass.


Modekungen




Jag har fått en ny favoritshopingsida. Jag säger bara: www.modekungen.se ojojoj!


dagens ärenden




Kom precis hem från stan. Kollade om de hade sålt klänningen från second handbutiken på Karlavägen där jag lämnade in den för en månad sen. Den hängde kvar så det blev inga pengar till Hanna idag. Efter besvikelsen gick jag på banken och satte in pengar. Tog en sväng till Myrorna utan resultat. Sen råkade jag snubbla in på Monki. Där provade jag de randiga bootsen, vilket var en dålig idé för nu är de det enda jag tänker på. För att trösta mig köpte jag istället the rosettdiadem. Det kändes lite bättre sen.


Outfit of the day



Linne- H&M
Kavaj- Mammas gammla
Halsband- Farmors gammla
Guldring- Guldfynd
Klockring- Teneriffa
Rosring- Gotland


090923




Det är sällan jag läser Carolina Gynnings blogg, men idag händet det. För några veckor hade hon bloggat om en 13åring från U.S.A som är bloggare och trendsättare, 13 år gammal.4 miljoner läsare om dan! Jag var tvungen att spana in den och kolla om den verkligen var så bra. Härregud, jag ramlade baklänges. Hon är typ världens ballaste tjej. Spana in den!

http://tavi-thenewgirlintown.blogspot.com/

Grattis pappa på 46årsdagen!

H&M



Råkade trilla in på H&Ms hemsida i brist på annat vettigt att göra. Hittade lite goa saker som jag gärna skulle vilja ha.

Det är så mycket man vill ha. Jag har mat för dagen, tak över huvudet, jag får gå i skolan och jag har en krullig lillasyster. Jag ska vara nöjd. Men stövlarna va bara så balla!?


Europe- Carrie






090922




T-shirt- Farmors gammla
Kofta/kavaj- Second hand
Byxor- Weekday
Armband- Lena.k
Skor- DinSko


Grattis lillasyster 14 år idag!


Attlingmodell



Den perfekta Efva Attlingmodellen himself, ellerhur Linda visst gillar vi Persbrandt?!
www.efvaattling.com


Min önskelista

Har jag räknat rätt ät det inte alls långt kvar till jag fyller år. 4 Oktober smäller de och den 9 smäller de ännu högre. Då ska vi ut ett stort gäng och fira mig i efterskott eftersom jag fyller 18 på en söndag, kul. Här min önskeliska.

1. Samsung F480i (med blogg-funktion, HAHA)
2. Efva Attlings ring Peace

3. Efva Attlings örhängen Heart
4. Monkis asballa kilklackboots


  5. En rödbrun vintage Diorbag

6. En stor glammig 50 cent-klocka. Inte den på bilden, den jag har hittat är för billig för att visas på bild på hemsidan.

7. Fred på jorden

8. Vinna en miljon, eller mer

9. Bli känd


Ironi som sagt, det lever jag på.

090921









Linne- Mammas garderob
Byxor- Weekday
Kofta- Farmors mammas gammla
Skornajagälskar- DinSko

Jaha, en Måndag till avklarad. Dans ikväll. Denna vecka är skön, studiedag på Onsdag och ledig typ halva Torsdagen. Fryshuset är en riktigt bra skola om man tänker efter. Ironi är mitt liv!


Monki har gjort det igen


Hittade detta skitsöta diadem på Monkis hemsida och blev kär. Monki själ all min kärlek om och om igen. 40 jävla spänn bara. Helt sanslöst- Finns även i cerise.


Söndag



Idag var familjen och kusinfamiljen hemma hos farmor och fixade lite i hennes trädgård, rensade ännu mer kläder och umgicks. Vi firade hennes födelsedag i förskott, hon fyller år imorgon. Självklart fick jag med mig ytterligare lite kläder hem. Himla kul att rota hemma hos henne för man hittar alltid något man aldrig trodde att man skulle vilja ha men ändå åker man dit och tar de.

När vi kom hem provade jag och syrran lite kläder som vi tagit. Hon är så söt. Hon säger att jag passar i allt, men att när hon provar samma plagg ser det konstigt ut. Ska jag ta detta som en komplimang eller en pik? Är det för att jag ser konstig ut som de konstiga kläderna passar på mig? Eller?

Kläderna ni ser på bilden är mycket ballare i verkligheten, jag lovar! Ni lär väl se de på mig vad det lider..

Lördag





I lördags var det båtrace i Uppsala. Dennis bröt men farfar vann i sin klass och kom tvåa totalt. Efter alla båtar och all sol kom kusinerna på middag och sleepover. Det var himla mysigt.

Nej, nu kommer jag på mig själv att jag använder bloggen som en dagbok. Det är det värsta jag vet! ojdå.


Fredag




Dålig uppdatering beror som vanligt på att jag har ett liv utanför bloggen. Tro det eller ej. Ska försöka komma ihåg helgen i allafall. I fredags var jag för fan på bio och såg Flickan som lekte med elden. Jag älskar den av hela mitt hjärta. Jag var så känslig och sentemental hela fredagen så att det inte räckte med att jag grät i slutet av den filmen, på kvällen grät jag redigt i slutet på Dirty Dancing också. Härregud. Biokläder på bilden.

Kim Cattrall



Shit, sitter bara o kollar lite bilder och hittar denna. Jag såg knappt att det var Kim Cattrall innan jag såg att det va hon. ehh. aah. 

Jag tänker inte på det när jag kollar på SATC, men hon är väldigt snygg. Man får inte glömma att hon är 53 år idag och forfarande grymt snygg.


Peter Dorethy




Läste idag i People att my love Pete Dorethy kommer till hufvudstaden och till Debaser Medis den 6 December! Jag döör. Såg honom på Peace & Love i sommar men alla bilder jag tog där försvann så jag kanske är tvungehn att se honom igen och ta lite nya bilder. tss. För han va lika cool och lika packad och full som man väntat sig. Mot slutet så låg han ner på scenen och snurrade runt med hjälp av benen. Hur kan mna vilja se honom live när man vet att det kommer sluta så? Jag, jag vet inte, för att han är ball?!


gubbsjuka

Asså klart jag fattar att om jag går med en typ genomskinlig blus med bara bikiniöverdel under så får man blickar, massor av blickar. Och det är ju alltid kul. Haha. Men att tre pappor tokstirrade och en log länge mot mig innan han körde iväg med bilen med sitt lilla barn i baksätet är fan inte ok! Asså gubbsjuka pappor till småbarn. Det är inte okej bara.

Flickan som lekte med elden


Jag kan typ inte fokusera på något annat just nu än den här filmen. Jag räknar nästan ner timmarna tills jag ska se den. På fredag kl 18.00 då smäller det! Längtar så in i helvete. Jag döör.


smultronstället





Idag har jag varit ledig. Och vad gör man inte en lidig dag om inte käkar lunch och kollar lite second hand med sin mor?! Hon visste en lite second handbutik som låg i typ en förvaringskällare i Haninge så vi gick dit. Jag hade absolut inte förväntat mig någonting. Men oj så förvånad jag blev! Det fanns asballa grejer och det var nästan gratis. Jag köpte en 50-talsklänning och en genomskinlig blus. Lite naket kanske vissa tycker, jag tycker det är ballt. Dit måste jag absolut gå flera gånger. Hanna har hittat ett nytt smultronställe. Yes.


hjärtblus





Rotade lite i farmors kassar med kläder som jag bar hem och hittade denna söta. Trots att det är höst kan man väl inbilla sig att det fortfarande är sommar?! Det fanns en matchande kjol till men lämnade hanna kvar helt ensam. idiot.


Hornsgatan & Hoffmaestro




Idag hade jag min visning på Hornsgatan. Klart man var nervös men jag tyckte att det gick ganska bra ändå. När vi satt på 4an på väg till Skanstull pratar vi lite musik och Hoffmaestro kommer på tal. När vi klivit av bussen möter vi bandets gitarrist vid ett övergångsställe. Världen är liten ibland.

Dagens låt: Hoffmaestro- Seize The Day

sexy bitch

Jag brukar vanligtvis aldrig lyssna på såhär musik och speciellt aldrig Akon bacon. Men hittade den på en blogg och fastnade som fan för den. Så nu lägger jag oxå upp den på min blogg för att få alla andra att gilla den.

När min syrra kom in och hörde den så tyckte hon att jag var efter. Denhär låten har ju alla hört. hallå?!

Inga ord behövs


söder




Idag var jag coh Vera o stan för att leta material till mitt pa. Jag är på jakt efter ett svart genomskinligt spetslinne och en vid svart kjol att göra en klänning av. Men inget av detta fanns och jag var både på Beyond och Myrorna.

Som tröst gick vi och handlade budgetbudgetfika på Ica och satte oss på en parkbänk straxt utanför Koh Pangan. Efteråt hittade vi en kul bondemarknad som höll på. Där såldes det bara kravmärkta gränsaker och grillade majskolvar. Jag älskar söder.

Projektarbete a la mig


Före

Efter

Har äntligen börjar sy på riktigt nu när pappa fixat den äckliga symaskinen. Nu har den långärmade klänningen blivit en klänning utan armar. Mitt nästa planerade steg är att göra den till byxdress eller shortsdress, beroende på hur det går. haha. Man måste ta risker. Även fast sömmarna inte är raka så är jag näjd ändå. Jag ska inte få betyg på min kunskap att sy, hoppas jag !

Att den övre bilden är som den är ät för att jag klantade till det som klippte bort armarna innan jag hann ta kort på den. Så jag la provisoriskt tillbaka armarna innan bilden togs.


...

Cancer borde inte få finnas.

tatueringstankar




Undra varför man egentigen gör tatueringar? Om det är för ens egen skulle eller för alla andras skull? De är ju främst alla andra som kommer att se den. Speciellt de som sätter en tatuering där de själva inte ser den, någonsin, som typ jag. Jag ser min bara i spegeln. Och hur ofta spanar man in sitt ass i spegeln? Inte allt för ofta. Men det är klart att jag inte bara gjorde den för alla andras skull, fast det bara är de som ser den, haha. Jag gjorde den för att det är min kropp och jag tyckte det skulle vara ballt! Så de så!

buddhist javisst!



Mamma och jag satt i bilen och pratade om tro. Jag berättade att jag har läst att en tolvårig flicka hade blivit våldtagen i Rom och blivit gravid efter det. Eftersom påven är så jävligt katolsk och emot aborter ville han att hon skulle föda barnet. Jag fattar inte, vad är det som är fel i hans huvud?! Mamma höll med mig och vi kom fram till att vi inte skulle bli katoliker. Istället sa mamma att hon isf skulle bli budist, "för de verkar så sköna. när de bara ler och glider runt i sina oranga lakan". HAHA. Det var himla kul sagt tycker jag. Och för er som inte vet berättade mamma att Thomas Ledin numera är budist.


det var en gång en blogg som handlade om en annan blogg...sen då?

Alla har väl sina olika verderingar om vad bloggar ska handla om. Alla bestämmer själva vad deras blogg ska gå ut på. Fine det köper jag. MEN, det tråkigaste jag vet är bloggar som handlar om andra bloggar och bloggare. De som lägger ner tid på att blogga om andras bloggar förstår jag mig inte på. Undra om det är för att de inte har något annat att skriva om eller för att hela deras intresse har fastnat i bloggvärlden. Det känns bara totalt meningslöst att blogga om andra bloggar!

budgetfika för studenter

Sitter nu i min boyfriends säng och skriver mitt första blogginlägg på en bärbar dator. Undra om man räknas som en riktig bloggare om man bara skriver från startionära datorer? Tveksamt. Iallafall sysselsätter jag mig själv medans han "pluggar" körkortsteori (harvestar på facebook).

Läste precis på aftonbladet.se att de listat en del caféer i stan där man kan ta sig en hygglig fika under 20 spänn. Även kallat studentfika. Förutom Pressbyrån och Mc´donalds dit man absoult aldrig vill gå och fika hade de listat lite andra udda ställen.

Café Deluxe på Bondegatan 34. Asbra att gå dit och ta en budgetfika när man ahndlat svindyra kläder på Tjallamalla och känner att man inte har råd med en dyr fika längre.

Mariedals Café på Hornsbergs Strand 14.

Sosta espressobar på Sveavägen 84.

Mina budgetfikor har tills nu varit på 7eleven, vilket är helt ok om man gemför med Pressbyråns kaffe. Ska bli intressant om man kan få gott kaffe i stan för under 20 spänn. Hanna testar.

Are you gonna be my plugg?





Sitter här och skriver en uppsats om teorier om inlärning och pedagogik. Det är jättekul. Eller, det hade varit jättekul om jag hade varit klar med den. Jag har bara den jobbiga delen kvar nu. De är ju positivt, eller?

Men jag har facebook, bloggen och världens bästa låt just nu (Jet- Are you gonna be my girl) som stöttar mig i skiten.


Spelning på bryggeriet 090909






Ikväll var jag på spelning på Munchenbryggeriet med Vera. Vi spanade in storebror Vera med band. Så himla bra ! Efter ett tag blev det så himla högt att man var tvungen att gå ut och ta lite galna bilder istället.

När jag kom hem kollade jah på det återstående av Idol. Vilka rötägg det finns på västkusten. Jag säger bara "Leende guldruna ögon".


090909



Upp från den varma sängen, må illa, ha lite lite irriterande huvudvärk och sen ska man till skolan. Teori, dansa. Sen hem och ducha och sen vidare till spelning på Medis. Hoppas illamåendet och huvudvärken försvinner.


mycket att se fram emot


Bokade just biljetter till Killinggänget på Dramaten på nyårsafton. Vad gör man annars den dagen, väntar på kvällen? Därför tänkte jag ändra på det. Eric ville hänga med. Lite lagom crazy.

Tidigare idag hämtade jag ut biljetterna till mitt andra liv, "Flickan som lekte med elden" till premiären nästa Fredag. Längtar en del.

Inte nog med det går den även tankar om att åka till Berlin ett gäng den 26-29 Oktober på höstlovet. Allt känns såå himla bra nu bara. Mycket att se fram emot.

Göteborg




Hittade en trevlig bild som JOsef hade lagt ut på Facebook så jag var bara tvunden att lägga ut den här. Säg inte att jag ska ta bort den Katarina, för de tänker jag inte! HAHA. MAKT.


dansdags





Dansdags om ungefär en timme. För stunden snurrar det runt packat med skit och måsten i huvudet så det ska bli skönt att koppla bort det ett tag. Dansaa.


monkism



Rotade lite mer eller mindre hysteriskt i garderoben igårkväll för att klädplanera lite. Hittar då denna gamla T-shirt från den mest älskvärda affären i världen Monki. När jag tänker över tröjans historia så var detta faktiskt det förtsa jag någonsin köpte där. Den tröjan är altså boven till hela mitt beroende.

När jag var på g hem från skolan slår det mig att allt jag har på mig är från Monki förutom jackan. Komiskt.


the duchess



The duchess är en tjejfilm för alla tjejfilmssuckers, och för alla killar oxå för den delen. Jag har velat sätt den i evigheter men ingen har velat hyra den med mig. Den var grym så fuck you som inte ville e den, haha.


Nybodafestivalen



Eric och co var mycket bra idag. De hade inte hunnit repa så mycket men det blev bra ändå. När Eric lite senare skulle sjunga solo blev han skitnervös, ännu värre blev det när mina föräldrar dök upp. Men han fixade det ändå. Duktig pwojke ;)


estetist frisyr



Igår gjorde syster en estetisk frisy på mig. Hon började med att platta håret och jag förstod inte riktigt varför? haha


fin nyhöstdag



Idag är det spelning på Nybokafestivalen och lite senare ska Eric sjunga solo. Det här blir nog en mysig dag. Valde ett par pasaande byxor till den nykomna årstiden, haha.


survivorday




Blev väckt av sötasyster imorse en timme för tidigt på min sovmorgon. När jag nästan somnat om igen väcks jag återigen av henne via sms. Då fick Eric nog och gick upp och ftersom min sömngräns var nådd gick jag oxå upp . Efter för mycket frukost fick jag skjuts av Eric till Moas skola där jag lämnade jackan som hon väckt mig för. När jag var framme vid busshållplatsen är den stängd för cyckelbanebygge. På väg till nästa hållplats i mina älskade tiocentimetersskor börjar det regna och bussen går förbi mig. Väl framme vid gullmars ser jag svansen på tvärbanan åka iväg. Jag beslutar mig för att gå igenom Koleraparken där det för bara några dagar sen hade synts en blottare, igen. Men jag överlevde. Tänk Pigge säger jag bara!

Sen ikväll skulle vi fira Johanna som fyller 18 idag men eftersom mitt liv inte får flyta på allt för bra så sket det sig ocå.

Lyckliga jag. Tröstar mig med vackra kreationer från Manolo Blahnik, den bästa skodesignern någonsin!

symaskinstaffs




Idag var vi hemma hos farmor och hämtade massor med gamla kläder ännu en gång. Packat med material till hannaprojektarbetet! Mums! Ser fram emot att börja taffsa på symaskinen.

Uppskatta livet

När jag kom till skolan imorse var jag helt säker på att vi började 8.30 för det sa schemat så sent som igårkväll. Så jag pallrade mig upp ur den varma gosiga sängen en halvtimme tidigare än vanligt. När jag gått till skolan från Gullmars och gått upp för alla jättejobbiga trappor till plan 4 så får jag reda på att vi börjar 9. Det sög och jag blev skitarg, morgon som det var och allt. Då sa Sara en mycket klok sak. Att varje gång hon är arg tänker hon på Pigge Werkelin, den föredetta ägaren till Gotlandsflyg som förlorade hela familjen i flodvägen i Thailand.

Jag började oxå tänka i hennes banor och plötsligt kändes det inte alls lika jobbigt att ha kommit en halvtimme tidigare till skolan.

Jag måste nog uppskatta saker oftare, inte bara ta allt för givet..


The projektarbete




Har kommit på det ultimata projektarbetet till mig! Sy och designa om gamla kläder till nya och göra om gamalt skrot till smycken, både ekonomikst och miljövänligt. Det borde allt vara. Ekonomiskt och miljövänligt.

Myrorna, Stadsmissionen och farmors garderob here I come!


Sex and the city 2




Hörde att den nya SAT Cfilmen påbörjade sin inspelning för inte alls längesen. Skönt att veta. Då slipper man gå och undra om den kommer en till eller inte. Detta är en stor grej för Hanna. Programmet har en stor plats i hennes liv.


Thomas Sabo my love




Jag säger bara Thomas Sabo! Tyvärr stämmer det här att dyrast är finast.


Lady Gaga- Paparazzi



Det är inte ofta mar ser Lady Gaga making out med Alexander Skarsgård och dessutom prata svenska !


RSS 2.0