FASHION WEEK BY BERNS




Imorgon sätter Fashion Week By Berns i gång. Det ska bli superkul att se vad alla märken har att erbjuda i höst. Jag tar självklart med kameran och lägger upp alla nyheter, inspiration och stylingtips på bloggen så fort jag får tid!

OBS!
-
Cheap Monday släpper tydligen in 2 000 gäster på sin visning på tisdag på Stockholm Waterfront Congress Center. Musiken är specialkomponerad av Andreas Kleerup, stylingen sköts av Naomi Itkes och scenografin är signerad Sahara Widoff. Visningen kommer även att livestreamas på cheapmonday.com. Start klockan 19. 


-
På onsdag bjuder Whyred in till öppen presentation av höstkollektionen Intense Elegance (som visas för press måndag) i sin butik på Mäster Samuelsgatan 3. (Kl 10-19.) Höstkollektionen, filmen från visningen och en kollektionsinstallation finns på plats. Plus mycket väskor, skor och accessoarer, som är ett nytt fokus till hösten.

Ser verkligen fram emot det imorgon. Innan ska jag klara av presskonferensen 11 på Berns, Dr Denims visning på Berns och lite till.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0