I love stan

Efter en helg på landet inser man hur bra man har det här i stan. Dusch, toa och facebook. Men en sak är faktiskt bra när man håller sig borta från bloggen ett tag, man får nya idee´r till bloggen.

Jag har kommit på att det är tre saker här i livet man inte ska bli beroende av. Det första är knark. Det är bara negativt. I slutet går det åt helvete hur man än gör, svansen sitter alltid där bak lixom. Sen ska man inte bli beroende av vädret. Blir man det går oxå det mesta åt skogen. Trotsa vädret och ta på dig galonisar, vädret ska fan inte få förstöra dina planer. Det sista och absolut viktigaste är att du inte ska bli beroende av din pojkvän. Även om det aldrig ska gå åt helvete kan detr ju faktiskt göra det, en dag. Är du då beroende av honom kommer det att bli så otroligt mycket jobbigare. Glöm inte dina kompisar och släkt och allt annat du har i livet. Alla har sin plats. Trots att pojkvännens plats kanske sitter lite närmare ditt hjärta än dina avlägsna kompisar så glöm inte dom i alla fall!

Såhär efter man har duschat av sig det härliga landet måste jag göra mig lite hemmastadd i mitt eget rum med greksallad och Carrie Bradshaw.

Och glöm inte: "Nobody puts Baby in a corner"


Kommentarer
Postat av: Bloggägaren

Eric, inlägget har ingenting med dig o göra, det var bara en tanke. biglove.

2009-06-07 @ 20:57:14
URL: http://hannaeda.blogg.se/
Postat av: Tuo

I don´t think you love just the city. I think you love Sex and the city;)

2009-06-07 @ 22:45:06
Postat av: Nina

ja, det är en tatuering :)



kram

2009-06-08 @ 12:43:26
URL: http://totalflopp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0