Indian


Är lite inne på denna indianinspererade mockajacka från Monki. Ska jobba nu i sträck i sex dagar till om vädret tillåter. Hoppas den finns kvar sen, den hänger just nu på 75%-reastången. Jag kan ha vilken storlek som helst. (med lite vilja går allt!)

Vet någon var den finns så kan ni väl skriva det så jag har koll?! :)

Dagens



SKa till jobbet snart, tänkte bara blogga en snabbis innan.

Rotade i garderoben igår för att hitta shorts till jobbet och snubblade över dehär från Bikbok som jag fyndade för 99 spänn i våras någon gång. Kul med överaskningar ibland. Toppen är mammas. Ojdå.


midsommar











Här kommer försedane bilder från midsommar i skärgården. Det var inte bara mifdommar vi firade, utan även att det var exakt på dagen 25 år sen mamma pch pappa träffades på en midsommarfest.

Har inte hunnit blogga för att jag har jobbat och läst. Har precis börjat läsa en serie av böcker som innehåller fyra stycken. Men jag ska nog klara både blogg och böcker samtidigt.

Heja Hanna!


E is home!



Det fina halsbandet med en klocka med romerska siffror på fick jag av Eric idag när han kom hem från sin två veckor låååånga tågluff genom europa. Men den bästa pressenten var snäckor som han plockat till mig på en strand i italien.

Imorgon åker vi till Elgö i skärgården för att fira midsommar som alla andra. Kommer hem på söndag. Blir vädret dåligt kommer vi hem på lördag tidigast.

HA en grym midsommar, för det ska jag!


Torsdagkväll

Mitt i all hysteri ska jag nu hoppa in i dushen och raka benen. Sen ska jag färga ögenbryn och fixa naglarna. Måste ju vara fin till Eric kommer hem och till midsommar.

Vi sticker ut hela familjen + e till skärgården och stannar troligtvis tills på söndag om vädet tillåter. Sen blire jobb för mig som gäller. Det gick jättebra idag!

AAAAAAHH



Jag är ledsen alla läsare, idag blir det ett för er tråkigt inlägg. Är nämligen totalt uppslukad av twilightvärlden efter att ha sett New moon och allt extramaterial på super-dvdn. När jag väl är inne i den välden är det mycket svårt att tänka på dagens outfit så kärlek och svarsjuka tar över hela mitt hjärnkontor. Eric och jag ska gå och se trean på onsdag. Jag räknar typ timmarna.

Jag är fortfarande förundrad över hur två männikskor kan vara så vackra.

Om ni tycker att detta inlägg är råtöntigt så förstår jag er. Jag hade säkert tyckt samma sak om jag läste om någonting jag inte förstår mig på. Men det är blogg och jag bestämmer! :)

PUUSSSS


night



Nya skor och ny frisyr. Tack för idag. Imorgon är det upplärningsdag på jobbet som gäller!


ny frisyr, eller ja lite kortare och slingat



Vad tycker ni, blev det bra ?


Sey hello



Här är mina nya sötnosar. Fanns ett par kvar i min storlek. Gick upp 9 imorse för att åka till rean tidigt. Det lönar sig att vara uppe tidigt, kanske borde göra det oftare! NEJ!


gårdagens



jacka-h&m, tröja-farmors gamla, skärp-farmors gamla, byxor- monki, väska-åhléns, skor-topshop


SALE

 



Detta ska jag titta extra noga på på Acnes rea imorgon. Har laddat plånboken för denna dag! Lycka går på sätt och vis att köpa för pengar!


dagens


Lördagkväll



Ska på grillkväll nu. Ska bli mysigt, grillad majs är allt!

Skjorta-farmors, halsband-parisfynd, byxor-monki, skor-monki


Vackrast



Var jättesvårt att få en bra bild med mobilkamera på mammas och pappas bröllopsfoto. Men dom var ialla fall vackrast!


skissmode


Mina fynd





 Detta vra faktiskr det enda jag fick med mig hem från paris. Detta plus en Marc Jacobs-plånbok till lillasyster. Fanns inte så mycket annat kul där vi var. Lycklig att jag äntligen hittade en ny plånbok. Hittade den på Louis Vuittons femvåningars varuhus på Champs Ellyseés. Halsbanden och levisshortsen var riktiga second hand-fynd!


ACNE



Det finns ingen bättre skodesigner än acne. Loboutin och blahnic i all ära, men Acne säger jag bara! Då jag känner att jag inte shoppat tillräckligt i Paris ska jag till deras rea som startar i nästa vecka! Ska först och främst kolla på de två paren högst upp. Längtar!


Paris del 2

Här kommer ännu fler bilder från resan! Har försökt få med de bästa iaf. Hoppas detta duger.
Bloggar mer ikväll så ska ni få se det lilla jag shoppade, min nya älskling bland annat!!! Blev mycket mindre shopping än förväntat kan jag säga!


























'











Paris del 1

Hemma nu! Kom precis innanför dörren. Det har varit en helt underbar resa! Allt var bara perfekt och inget knölade, allt gick på räls lixom.

Vi hann med allt som ska hinnas med tycker jag. Louvren, eiffeltornet, notre dame, sacre ceur, triumfbågen, Starbucks, Champs Ellyseés, marknader och självklart huvudmålet: YSL-utställningen!

Tack Vera för en grym resa! Nästa gång blir det Milano förfan!

Lägger upp några bilder nu, men det kommer flera sen.












Bonjour




Hejdå alla läsare! Nu sticker jag till Paris, bli hämtad imorognbitti. Har inte rikigt fattat hur man mobilbloggar än, men ska försöka lista ut de under resan.

Ha det asbra tills vi hörs igen! <3


Kaos



Idag har vi fixat pass, sålt skor för 1600 och ätit äckliga mackor på 7-eleven. Nu har jag en golv av packning att ta tag i innan jag sticker. Bloggar med ikväll!


LADY GAGA- ALEJANDRO



Jag har ett pass, imorogn sticker jag till PAris och ALEJANDROVIDEON är här. Kan det bli bättre?


ny älskling



Efter att ha fyndat en bh för 30 spänn på monkirean sprang vi in på myrorna i vanlig ordning. Där fann jag denna sötnos. En liten utstickare i garderoben, självklart ska den med till Paris. 150 spänn bara.


dagens




Skjorta-myrorna, kavaj-h&m, byxor-monki, väska-åhléns

Halsbandet hittade jag för några dagar sen bland mina finare smycken, det är en doppressent från farfar. <3


suck

Jag som trodde jag hade koll på allt, tydligen inte. Skulle maila iväg passnummret nu och insåg att passhelvetet gick ur i förrgår. Så jag drar iväg till ahnden nu och fixar ett sanbb-pass typ. Bra jobbat Hanna.

Packa





Nu är det packningskaos på min säng, ser ut ungefär såhär. Har inte en aning om vad jag ska ta med mig, men jag ska nog göra som Carrie säger, blunda och följa min första instinkt.

Tänkte kanske ta me Ida Sjöstedt-klänningen som jag köpte förra året och som har prislappen kvar, kanske bara..


PARIS



Här är en av Parisböckerna jag fick på studenten. Läste ur den nu och jag älskar den. Hela mig resa finns där! Kartor, metrokartor, 10 i topp-listor på museúm, caféer, shopping och resturanger. Tack B & L!!


fakie





På studenten fick jag ett pariskitt av faster m familj. I den låg b.l.a en väska som jag valde att byta. Bytte till denna chanelkopia, haha från Åhléns. Men axelbandet var fult så gjorde om det med kedjor jag fick av Lena för längesen. Den ska med till Paris på Söndag, har börjat packa smått nu. AAAHHHHHHHHH.


Nice

 

Sååå acne, men de kostar bara knappt 600 pix. Jag tror ja gillarom fett!


fin?



Funderar på denhär frisyren, mitt hår är så slitet nu. Har samtidigt kämpat för långt hår i ett år nu. Vad tycker ni, kommerntera, vill veta vad alla tycker! :)


SLUMPEN I MITT HJÄRTA






Vet att jag är en dålig bloggare just nu. Har ingen bra anledning till att jag inte bloggade igår men idag har jag det. Det var så att Eric syrra väckte oss i morse och frågade om Eric kunde jobba på en resturang vid östermalmstorg för att hon inte kunde idag. Eric kunde inte heller för han är sjuk, då gick frågan över till mig. Såklart jag ville, arbetsförnedringen var inte kul dirr. Var på resturangen efter 9 imorse och jobbade fram till 4. Kanske även ska jobba imorogn och sen sa chefen att han ville höra av sig till mig när de behöver extrapersonal, även kanske i höst. Så det kan bli när man är den fjärde som förfrågas att jobba ett lunchpass.

Bilderna är från nyss när jag ocg Eric hade picknick på tomten.

Och på söndag drar jag till Paris.

LOOOOOOOOOOOOOOOOVE


pics







Här kommer fler bilder från studenten som krullet och pappa tog med sina stystemkameror.



kvällens



Förlåt för sämst bild. Var tvungen att lägga upp en bil på dehär kläderna, tycker de va tufft.

Kavajen är från h&m och skorna från Vagabond.


Fria utspringet




På Veras utspring idag. Fast det var mer en utgång faktiskt. De gick typ på rad och sjöng studentsången. Och de sprang inte ens ut från skobyggnaden utan de gick ut på en äng en bit bort från skolan. Men vad kan man vänta sig av friskolor lixom?!


Student igen




Snart sticker vi iväg på Veras utspring och senare mottagning. Kanske blir det kungsan emellan för att fira nationaldagen med montisglass.

HAr på mig förra årets monkishorts och egendesignad topp.

Hörs sen! puss


paket




Dehär två sakerna är några av allt jag fick igår. Tavlan hade Moa skickat efter och the keyring fick jag av farfar. Av Moa fick jag oxå en efterlängtad silverring. Sen fick jag en kosta boda skål, en temugg, en ljusstake, snösmycken, blommor, champange, handgjorda vantar av kusinen 9 år och en teckning, massa euro till paris, parislexikon, vad man ska göra i paris-bok, och en paris-bag fullproppat med gosaker. Det var en pocket att läsa på planet, en snygg väska, chanelliknande, en svart hatt, en anteckningsbok och proppat med euro. Allt man behöver d.v.s. Av mamma och pappa fick jag en valfri innestående resa, alltså inte parisresan.

Tack alla för allt och för att ni gjorde min dag!

Imorgon ska jag på nästa utspring och mottagning hos en tjejkompis.


dagen efters



En suddig dagens. Passar ganska bra idag. Kan garantera att jag haft solisar på mig hela dagen, även inomhus. :P


studentenbilder









Här är några av de få bilder jag tog igår på studenten. Hade mycket annat att göra ska jag säga. Uppe sex på morgonen sen vare fullt ös till jag somna någon gång imorse. Lyckad dag som fan! Tack alla som vad med!

Lägger upp bilder som pappa och syrran tog från utspringet och mottagningen senare. Då berättar jag även vad jag fick i pressent och vad som ligger i den guldiga påsen ;)


studentdag 1






Först utspring sen bada sen mottagning. Kom hem nu och har så sjukt blandade känslor blandat med rött från mottagningen.

Är typ nervös inför imorgon. Hoppas att det blir en av de bästa dagarna. Den börjar med champangefrukost i Lumaparken 08.00. Jag tar med jordgubbar och mörk choklad. Sen vet man aldrig vad som händer!


fullt öös

Kom hem från Victors utspring för ett tag sen och har varit hemma och badat i poolen nu med grabbarna, bilder kommer senare. Nu sticker vi iväg på mottagningen!

Tjing

last years


Systermys






Sommrigt ölmys med bigsis Katta såhär inför studenten, man måste ju börja ladda redan nu. Skönt med henne, samtalen skiftar sjukt fort mellan skämt och allvar. Du är bäst. 


Hejdå







Idag målade vi på allt, tröjor, lakan, tavlor. Allt för att sätta spår snart när frysen inte längre har oss. UUUUSCCHH. Mår typ skitkonstigt. Har inte fattat än hur stort dethär är typ, tycker jag. Har gått i skolan i 12 år lixom, helsjukt. Nu är det bara slut, frysen är over.

För några veckor sen längtade man, nu vill jag bara stanna tiden!


sista dagen i gymnasiet-dagens


otippat..



Flaktröjan


dagens


kavaj/jacka-farmors gamla, byxor-h&m, linne-Lindex, halsband- h&m


RSS 2.0