YES

JAAAAAAAAAA! Om några timmar är OS äntligen slut! Inga mer skrikande pappor i vardagsrummet och inga mer pojkvänner som joinar de skrikande papporna!

suprise









Världens mest lyckade kväll igår! När Micke kommer hem hittar han de åtta närmaste i köket med med sång och shampange! Efter trerättersmiddagen blev det utgång till Skyddsrummet. Hela Tyresö var där. Annars var det en sjukt kul kväll. Micke blev så glad, och det var ju det som var meningen.


Lördag



Dagens, och kvällens

Skjorta- second hand
linne- weekday
halsband- lindex
leggings- gina
svart ring- gjort själv


V P



Världens vackraste kvinna, Vanessa Paradis. Hon förtjänar väl världens vackraste man.


ELLE




Dethär ska jag pyssla med nu. Tyckte synd om mig när bussen aldrig kom imorse och när tvärbanan åkte ifrån mig så jag gick till Pressbyrån och köpte ELLE. När jag öppnar den hittar jag förvånadsvärt en artickel om Minimarket! Den är Jennifer, hon i mitten som jag intervjuade för ett tag sen till mitt projekt.


Indiska



Sorry för dålig bild. Råkade springa in på Indiska idag och köpa detta, de var ju på rea!!

Hejja Indiska, nytt är nu att om man köper vissa plagg skänks det pengar till Indien!


dagens



Imorse hade jag massor va ideér när det gällde klädval. Det slutade med tröja från farmor, blus från farmor, halsband från Lindex, svart Legoring som jag knåpat ihop själv och leggings från Gina.

Jag ska föresten ställa ut mina smycken och förhoppningsvis sälja en del hos Lena K´s vårvisning den 30+ 31 Mars. Skriv upp i almanackan och kom dit!


likasombär?




Haha, jättegalet. Den outfitten hade jag på mig för typ tre veckor sen. Kolla Elins idag! Se även hennes päls som hänger på dörren ;)


9 crimes- Damien Rice



Har kommit på att pianomusik är jättefint. Här är en av favoriterna just nu. Uttjatad kanske ni tycker, jag började lysstna på den för en timme sen.

Jag känner mig på dehär musikhumöret just nu. Alltså inte på det bästa humöret alls. Ta er tid att titta på videon säger jag bara.


torsdagskväll

Nu skapade jag ett ljus i den dåliga fasen. För att göra mig lite gladare beställde jag hem New moon och Luftslottet som sprängdes från CDON. Nu mår jag lite bättre.

Konstigt såntdär, att man kna må bättre bara av att klicka på tangenterna, jag kommer inte få de på ett par dagar, dels är det helg snart och dels så har ingen av de släppts än. Men om några dagar så!

Voddler kommer inte att funka fram till i början av mars heller. Menmne, jag kommer vara gladast i världen när filmerna kommer hem på lådan!

Nu ska jag ta hand om mig, det sa balettläraren att jag skulle göra. Bad ocg ansiktsmask here I come.

todays




God morgon, eller ?

Godmorgon! Skola idag och jag är så peppad. Nej. Drömde askonstigt inatt igen och blev väckt av prat utanför dörren. Bra start på dagen.

Föreläsning i skolan på förmiddagen och dans-skapande på eftermiddagen.. låter riktigt temting!

Ha en bra dag !

Tik Tok- den höjer min vardag!


Nyår 09



Hittade en kul bild från nyår som jag är tvungen att lägga upp igen. Love it!

Detta blir nog sista inlägget för idag. Måste duscha och sova. Skola imorgon. kulkul.


M



I WANT IT! Monki 300!


utökat sortement





Bra att kunna skylla på sl, men ibland behöver alla en hemmadag. Jag tog mig en hemmapluggdag idag. Skönt. Åstakom med en nice skiss till mitt "konstverk" i skolan, blev nästan klar med konstanalysen och gjorde två toppar av en gammal kjol.

Bra jobbat Hanna!


nej, jag avgudar honom inte


Morgondagens



Om jag glömmer bort eller inte har tid att lägga upp dagens imorgon så gör jag det nu ist, haha.

Keps från Weekday, Kavaj från H&M, sammetslinne från Myrorna, Leggings från Gina och strumpbyxor att ha under.


Farsta




Var på Panduro och köpte ringstommar, sen råkade vi slinka in på Lindex och Gina oxå. Ojdå.

Love den olivgröna färgen på nagellacket! 25 kr! Believe it!


SKITDAG



Efter att ha varit i skolan ett litet tag kom jag hem och ringde nästan alla samtal min långa ring-lista och tog tag i ett upphov av post-its jag täckt min vägg och skärm med. Nu ska jag (äntligen) fortsätta på min Andy Worhol-uppsats med lite kaffe i Starbucksmuggen och en chokladbit.

Panduro och köpa ring-stommar sen!

Bilden ser ut som mitt rum typ..


produktionsdag



Igår hade Vera och jag en integåutanfördörrendag. Jag tror inte vi var ensamma. Vera passade på att plugga medan jag gjorde smycken som ska säljas hon Lena .K i Mars!


päls



Har fått hem tre pälsar från farmor, två av de vill jag behålla. Här är den tredje. Är någon intresserad av den så är det bara att höra av sig om man vill ha den!


fredag



Vackra uteflickor en helt vanlig fredag. pff


S R



Om någon i denna bloggvärld har missat att Sonia Rykiels andra samarbete med HM släpps idag så berättar jag det nu. Det släpps idag.

Enligt mig är kollektionen en jätteflopp. Det enda jag är lite sugen på ett dehär skoran och ett par randiga strumpor.


Nu ska vi ut!




Nu drar vi ut! Ha en asbra Fredagkväll alla typ fem läsare. haha.


shampoflasksarband




Här är mitt nya projekt. Armband av shampoflaskor!

Här från flaskor till halvklara armband. Nu ska jag bara färga de med sgart sprayfärg.

Nu ska nya datorn upp på mitt rum!


vår på weekday



De här kollaget snodde jag från shopalicious blogg. De är några av Weekday alla vårnyheter.
Jag säger som Queen, I WANT IT ALL

Första inlägget på nya datorn btw. Den står just nu lite provisoriskt i vardagsrummet, men snart flyttas den upp till rummet mitt!


Cape



Love hennes cape! Den är från Accent och kostade 299 kr. Jag vill oxå ha en sån.

Hennes blogg hittar du här: http://blogg.veckorevyn.com/fyndigt/


H&M



Jag vet att alla bloggar om transparanta plagg just nu, även jag. Jag ska inte tro att jag sticker ut, haha. Speciellt denna gillar jag, från H&M 249 kr. Även denna fann jag på en blogg.


under 100



Nyhet från Lena k! Armband med svart lavasten! Under hundringen dessutom!


Som Petter säger..

Godmorgon. Tänkte bara lägga upp ett morgoninlägg med dagens och så, men så blev det inte. Mammas bärbara är dum, hände något med den igår och vad jag vet så är trojanska hästar inget posotivt. Lånade då Moas dator (du lånade mitt armband igår utan att fråga!) för att skriva detta inlgg på. Då finns det knappar som inte funkar på denhär datorn heller.

Ett tredje datortrauma är att pappa åkte tillbaka med den vi köpte igår, skärmen var asdum och när vi väl fick allt att fungera någolunda visade det sig att det Windown 7 var på finska.

Så ni vet varför om bloggandet blir sådär nån dag framöver.

Som Petter säger, det går bra nu..

Nytt!



Nya datorn! Panikstack till LÄnna med pappa för att skaffa ny efter den drastiska krachen här hemma. Det slutade med en HP som är en tredjedel av den döda datorn och en 24" fullHD skärm. Helnöjd.

Pappa sa att den kanske är helt klar och fixad på plats i början av nästa vecka. Så jag får leva som en parasit på mammas bärbara ett tag till. Sen jävlar.


ants



Detta örhänge fick jag med mig hem från Myrorna för ett tag sen. Love it. Dessutom kostade det mig only 5 kr.


dagens



Idag var jag nästan helt ny från topp till tå. Nya leggingsen från Gina, nya mama-tröjan från H&M, nygamla halsbandet från hötorget loppis och farmors nygamla svarta päls. Till detta hade jag min skepparmössa från Weekday.

Efter skolan hängde Katarina med hem och budgetfika. Sen hon gick har jag jobbat på ett gammalt CV jag hittade på min hårddisk. Den blev asbra faktiskt. Med två referenser och bilder och grejer. Imorgon bär det av till Monki!

Nu ska jag hem till pojkvännen.


THE



Jag vill höja fem band som börjar på "The" till skyarna. The kooks, The strokes, The hives, The killers och The Ark!

The kings of leon...eeh


Svart päls



Ledsen att jag bara langar dåliga bilder, speciellt idag. Är inne på en systemkamera, men jag får se. Bara så ni får en överblick hur den ser ut.

Här är en av tre pälsar de tog hem från helgens städning i farmors villa. Den vill jag nog behålla tror jag. Har saknat en svart varm jacka i vinter. Lär kunna använda den ett bra tag till då inte ser ut att bli varmare, alls.


alla hjärtans fucking dag





Var i stan idag på Beyond Retro som hade allahjärtansmys med rosa cupcakes och livemusik. Självklart drog jag med mig Ericperic. Han shoppade faktiskt lite där men jga hittade ingenting jag ville ha.

Däremot var det loppis vilket det är varje söndag på Hötorget och där fann jga en hel del. Allt detta för 135 kr! Två örhängen och en ring i silver och en astuff tröja.
Ringen är blå vilket kanske inte syns på bilden och tröjan är nytvättatd och ser därför lite hängih ut, haha.


Lördagsresumé




Fikade med Vera igår Lördag på Muffinsfabriken vis Skanstullsbron. Dit borde alla gå som inte varit där. Ni ser ju storleken på muffinsarna lixom! Det var en mysig, lång fika.

Sen gick vi in till Återvinnarna för att kolla skrot. Hittade bland annat en stol man inte fick sitta på.

Sen gick vi runt lite i Ringen där jag träffade två kompisar somk jobbar på olika affärer. De fick mig att peppa till på att söka jobb. Nu jävlar. Nu ska Hanna ta tag i livet och skaffa ett jobb, klippa sig har hon precis gjort. Imorgon är det jag som ringer Kikcs.

Råkade även köpa en halvt genomskinlig grå oversized tröja och ett armband på H&M. Tyvärr inga bilder på det nu.


McQueen



Var inne på Klings blogg nu och fick se detta. Så här ser det ut utanför McQueens butik i NY. FY.


lördag

Hej bloggen! Jag finns här och tänker på dig trots att jag inte skrivit så mycket idag. Har fikat med Vera på muffinsfabriken och sen råkade jag köpa en astuff grå halvtransparent tröja och ett armband på H&M i ringen.

När vi sprang runt i de olika affärerna hittade jag två kompisar som jobbar där vilket fick mig aspepp på att söka eget helgjobb i butik. Så på måndag smäller det. Hanna ska skaffa jobb!

Först ska jag bara dricka upp Lördagsölen..

lördag

Hej bloggen! Jag finns här och tänker på dig trots att jag inte skrivit så mycket idag. Har fikat med Vera på muffinsfabriken och sen råkade jag köpa en astuff grå halvtransparent tröja och ett armband på H&M i ringen.

När vi sprang runt i de olika affärerna hittade jag två kompisar som jobbar där vilket fick mig aspepp på att söka eget helgjobb i butik. Så på måndag smäller det. Hanna ska skaffa jobb!

Först ska jag bara dricka upp Lördagsölen..

Le le le Lena



Ännu en nyhet från Lena k. Tuttifrutti heter de! Du kan köpa de på www.lenak.nu


Mysig kusinkväll






Igår firade vi Annika, pappas syrra som fyllde år i Tisdags. Jag gav henne en likadan lackväska som jag köpte till mig själv på Monki. Det var en lyckad pressent och en lyckad kväll!

Mysigt att vara alla tillsammans några sista gånger i farmors villa innan den säljs.


L G



Jag säger bara: LADY GAGA BLIR ALDRIG FÖR MYCKET! HAHA. SUCK ON THAT!


Lena.k



Nyheter hos Lena.k! Kommer flera inom kort!


Lady GaGa- Bad Romance



Lägger upp den av två anledningar, för att hedra McQueen som gjort kläderna till videon och för att jga ska lära ut min koreografi till den låten imorgon om jag är frisk. Så klassen: Titta på stegen, för dom kommer ni se imorgon!


studiedagen # 2






Idag köpte jag detta: Ett par tjockare svarta byxleggings från Gina Tricot, the regnväska från Monki, en bh från Weekday, ett par örhängen från weekday (20 spänn!!) och lite pressenter till faster Annika som vi ska fira imorgon.


studiedagen # 1



Trots en megaförkylning och trots Mcqueen lämnat oss idag åkte jag in till stan för att shoppa litegrann. Hittade lite vettiga prylar trots skitdagen # 1.

HAde på mig farmors gamla skepparjacka som jag hittade förra helgen. Över den hade jag leoparden. Är man sjuk så är man.


Alexander McQueen död




Den världsberömda brittiska designern Alexander McQueen är död. Han tog livet av sig bara en vecka efter att hans mamma dött, skriver bland annat The Sun. Han hittades på torsdagsmorgonen. Aftonbladet.

We’ll be back shortly


Lena .k



Äger redan ett svart sådant, men är sjukt sugen på ett vitt till våren!

Kan inte vänta till vårkollektionen och vårvisningen! Kommer snart!


M spring






Monkis vårkollektioner är de bästa jag sätt! LOVELOVE.

Bra priser dessutom. Överifrån: Leggings 200, Jeans 400, Ryggsäck 180 och Boots 400.


Nytt!




Idag efter optikerna hade jag en hemmaförtatjagärsjuk-dag. Den har jag spenderat i soffan och kollat på gamla filmer pappa filmade när jag var från 1-4 år. Även lillasyster var med lite på film, när inte jag tog all attention ifrån henne vill säga.

Sen har jag gjort två nya halsband av pappas lego jag rotade fram. Är inne i en inspirationsfri period just nu. Det är inte bra.


ACNE



Här är en bild från blocket på ett par, inte helt ovanligt, acneboots. De vill jag ha! Älskar feta klackar!


as. b



Älskar Ann-Sofie Backs samarbete hon har med Topshop i vår! Risken finns ju att eftersom det är på topshop kna priserna vara högre än vad de borde vara.


Lördagskvällen













Tack för en skitlyckad kväll igår! Vi startade upp med gratis allt på en fest som Monki anårdnade vid Götgatan. De hade till om med min cider, haha. Enda problemet var att man fick springa till ett annat ställe när man skulle kissa. Sen drog vi vidare till Berns och partade vidare.  KULKUL! Resten ser ni i bilder.


saturday






Hos farmor hittade jag en del grejer faktiskt, tre långa vårkappor, en pälsmössa med skärm, tre skjortor och en svart och en vit baströja. Visar bild på de senare!

Nu ska jkag hem till Eric och äta middag innan jag kilar vidare in till Monkis tillställning på Götgatan. Ska fira Katarina i efterskott!


kul lördag





Dom bjuder jag på! Nu: iväg till gfarmor och hämta kläder! Nätlinnet är från monki, leggingsen oxå, kavajen är från second hand!


C W



Efter att ha tagit mig till Carin Wester-butiken en gång i värsta snöstormen och det då var stängt var jag tvungen att ta mig dit igen. Och titta vad jag råkade få med mig hem.

Speglarna har de klistrat dig själva då skorna har gått ett par visningar. Därför fick jag de för ett grymt pris. De kostade 3300 från början, men vem köper så dyra skor? Jag fick de ialla fall för 800 pix. Tack gud.


yesterdays




Igår var det relativt varmt ute så jag sket i fakeleoparden och drog på mig en annan fake från H&M istället.


Minimarket på fashionweek 2010







Eftersom jag inte är tillräckligt cool för att gå på fashionweek kna jag väl ändå skriva om de och om favoritmärket Minimarket. Här är bilder jag snott från Elin Kling och Marcella från deras visning idag för a/w 2010. Jag älskar att de alltid överaskar på sina visningar.

Längst ner har vi bild på 2/3 av Minimarket. Tvillingarna Sofie och Jennifer posade medans Pernilla är i Paris. Mailkontakten med Jennifer är guld! Hon gillade legokollektionen btw ;)


todays




Tröja- Monki
kavajkofta-Second hand
Leggings- Monki
Örhänge- Glitter


Carin W





Var astaggad på att åka till Carin Wester-rean idag efter skolan så jag gick till och med 20 minuter tidigare för att jag var så ivrig. När jag väntat på Vera på centralen i 25 minuter och vi väl kommer fram är det fucking stängt p.g.a visning. Så bara för att de har visning idag på fashionweek måste de stänga butiken hela dagen? Snobbstil säger jag bara.

Åker dit imorgon istället och förhoppningsvis shoppar gärnet förhoppningsvis!

För att trösta oss gick vi till världens mysigaste fik som ligger vid st Eriksplan.


Monkiparty


cheap dress



Den från Gina vill jag ha! 249 kronor bara!

Liknar tejpsamarbetet Weekday har just nu, men den här var nästan tuffare!


siecuthansie



Såhär ser jag ut nu. Pallar inte fixa värsta bilderna. Bilder av mig får ni ändå nog av här. Här är i alla fall ett smakprov.


Cheap Mondayvisningen a/w 2010










Lizzie Fortunato Jewels



Hittade väldens vackraste halsband på Carolines mode-bloggen. De kommer ifrån Lizzie Fortunato Jewels. Love them!


tonights

Nu drar jag! Gick åt helvete med bilden, haha. Lägger upp den imrogn istället. Tjing

modevisning







 På tal om modevisning var ja ju på Frida Fahrmans arrade show vid östermalmstorgs tunnelbana för ett tag sen. Här är lite bilder.

Måste bara säga att jag tycker killen i rödblå kofta är skrämmande lik Jacob.


Cheap Monday a/W 2010



Modevisning ikväll i Frihamnen för Cheap Mondays a/w 10 kollektion. Kulkul! Katarina, nu kör vi!


RSS 2.0