acne





I love acne! De två övre kreationerna är från s/s 10 kollektionen och väskan är från a/w 09. I want it all.


topshop



Ännu ett par vackra kilklackar. Dessa finner du på Topshop i vår.


resultat






Shoppingresultaten. Näjd.


shoppaa




Var i stan igår med Vera och shpooade lite på rean, igen. Hittade två nättröjor, tre ringar och en annurlunda blus. Allt detta 260 spänn. Bra jobbat mig själv!

spelning, igen



Blogg.se fungerade inte igår, så här är ett dygn försenat inlägg. Här är från spelningen i Fredags.


weekdaylove



Var inne på Weekdayrean en sista gång för att kolla om de hade något att komma med. Förutom alla nyainkomna grejer jag hittade men inte unnade mig då hittade jag denna långa kofta. En likadan jag redan har i svart. 20 spänn, de är inte kloka. Och det var inte ens på rean. haha. kap.


sidecut



Jag har fått en knäpp. Är faktiskt lite sugen på en sidecut. På tisdag är det frisördags så då kanske det smäller. Vad tycker ni, är det en lysande eller ganska dålig idé ?


bada





Idag var jag och Eric ute och badade i snön, på riktigt.


neckless




Här är de två halsbanden som försvann någonstans mellan mitt fickminne och syrrans dator.  Nu är kollektionen komplett även på bloggen. Kan mycket väl hända att den utökas ännu mer!


Acne gör möbler och Lars Wallin släpper sängkollektion!


Jag kanske oxå blir möbeldesigner någongång efter att ha slagit igenom för hårt med mina kläder, vem vet...

Måndagkvällsinlägg

Ännu ett snabbinlägg utan bild då jag sitter hemma hos Eric. Idag har jag jobbas skiten av mig i skolan med arbetspass där jag sökt miljoner ton fakta om brott och straff i sverige. Pilutta mig, jag valde det jävla ämnet själv. Dagen slutade med ett välförtjänt prov som jag missat. Pluggade som en idi innan men gick oxå ganska stolt ut därifrån efter att ha skrivit 14,5 sidor med svar.

Ikväll såg jag och Eric Public enemies. Två älsklingar på samma gång.

Efter som filmen var en besvikelse fick jag massa ideér till mitt projekt under tiden. Ska bland annat plåta de kläder jag hinner sy i fotostudio, har fixat fotograf oxå, Hoffii! Ska frösöka få fram någon som är bra på att sminka och fixa hår. Inget jätteproffs, men någon som kan och kan göra som man säger, haha, älskar att bestämma över folk. Det skulle vara en jättekul grej att göra!

Så skriv hit om ni vet någon som kan hår och smink, mycket smink ska det vara!

Har ni några fler kul ideér man skulle kunna göra till projektet? skriv!

sov gott.

glovesloves




Fick massor av tuffa vintagehandskar efter farmor idag. Typ åtta par eller vad det var. Här är favoriterna.


party








19årsfest hos Adde igår. Så jävla kul! Tack för astrevligroligspårig lördagskväll Adde!

Tröjan jag har på mig är den nya från Monki, 50 spännströjan.


lördag

Var på Monki igår då en källa sa att de nu har sängt rean ytterligare från 50- 75 %. Hejja. Jag samlade på mig tonvis med kläder men när jag gick igenom vad jag verkligen ville ha och inte bara: jag tar den för att den är billig så slutade det bara med en enda tröja. En vit kortärmad med asmycket fransar på axlarna. 50 spänn. Tack Monki.

Har ingen bild just nu, men fixar det troligen imorgon.

Efter Monki drog jag till modevisningen som höll till vid östermalmstorgs tunnelbana, efter det drog vi ut. Som vanligt blev det roligare och roligare ju längre tiden gick.

Sitter hemma hos Eric men en skrikande fotbollspappa i bakrunden, haha. Hemmafest hos Adde ikväll.

Ha en trevlig Lördagkväll.

my collektion




Här är nästan allting jga gjort hitills i den svartvitgråa legokollektionen. Saknas ett halsband på bilderna bara. Tack Moa, fotografen!


fredag




Förlåt för taskig bildkvalité. Kan faktiskt tycka de är ganska ballt ibland.

Kläder från Monki, örhängen från Glitter, korsringen har jag gjort själv. Ha en bra dag! Själv råkar jag vara ledig idag.


KOM DIT, det ska jag


snabbinlägg


Tuffa skor tillhörande Monkis vårkollektion. Skulle inte bli förvånad om jag skulle köpa dehär skorna i vår faktiskt. Vad hände med självdiciplinen?

Fick våra skivbiljetter idag. Köpa? Av mig?

Tränade på friskis idag första gången för terminen. Bra Hanna. Nu ska jag pussas med min pojkvän.


The Kooks- Ooh la



Lyssna på en engelska accenten snyggingen har. Så jävla charming! Bite me, raw.

Vill ni höra riktiga versionen finns den på allas våran Youtube.


love



Tuff nyhet från H&M, Devided. Dyr är den inte heller, jag tror den låg på 149 spänn. Den vill jag ha i sommar, både till vardag och fest. lovelovelove.


silverringar

Igår när jag inte kunde sova för att jag hade för mycket energi och idéer tillverkade jag dehär ringarna. Av silvertråd och lego kan det bli såhär.



Cheap Mondag ss/10



Denna bild hittade jag på Shopalicious blogg. En bild från Cheap Mondays vårvisning ss/10. Jag ska köpa den tröjan. punkt.


Kling

Haha, läste nyss Klings blogg, som varje dag. Har blivit en vana, en bra vana. Kul nog hade hon oxå en randig tröja just idag. Vi kanske tänker likadant? Kolla in hennes blogg på www.stylebykling.tv4.se

Dagens




Idag var jag och Eric på bio på Park för första gången. Vi såg Hachi och jag hade noll förväntningar. Men mot slutet höre jag syster Eric med kompis sitta och gråta som barn bredvid oss. Sött. Ett ord: Se den! Sorry Lisa..

Tröja: Mammas asgamla
Leggings: Monki
Halsband: Egen design, haha


Debaser






Här kommer bilderna från i fredags. En himla kul kväll, numera är det Debaser som gäller. Dock måste man gå med någon som är över 20. Men det fixar sig alltid.


Partyfriday

Hej bloggeeeen. Idag har jag eehh..asså..Skojja bara. Idag har jag legat i soffan i sovkläder hela dagen. Det är ett tecken på att det var en galet kul kväll innan, och det var det! Efter Emergenza där försövrigt bandet vi hejjade på gick vidare och slog röstrekord drog vi till Debaser. Mitt nya favvoställe, utan tvekan. Sen drog vi vidare till old town och parta lite till.

Så idag har jag inte varit kapabel till att blogga föräns nu. Nu ska jag precis åka till nacka och mysa lite med kusinerna. Lägger upp bilder imorgon!

Ett hett partytips: Köp bara vin när du vet att du har tid att dricka upp det i din egen takt.

klädflopp

 

Här har vi Marcella, moderedaktör för Metro. Vanligtvis brukar jag tycka om hennes tips och oftast hennes outfits. Men ibland kan de vara lite speciella, som dagens exempelvis. Flopp tycker jag, vad tycker ni?

 

Sitter nu hemma hos Vera och myser lite med Hoffmaestro och choklad. Ikvä  ska vi till Klubben vid skolan min och hejja på storebror Vera som ska vara med i Emergenza. mys.


Nagellacksblogg


Jag är personligen inte alls så mycket för sminkbloggar, över huvudtaget. Men satt av någon anledning och googlade på nagellack och fann denna blogg. En sminkblogg men mycket fokus på nagellack. AJ LAJK.

http://sminkan.blogg.se/

hot or not?

Är det snyggt med vitt nagellack? Ge mig ett ärligt svar läsare! Har nämligen lite beslutsångest..

rings from nowhere


Hittade flera jättetuffa ringar på en viss hemsida jag inte tänker nämna. Ni som etablerade bloggläsare borde veta svaret. Det är nämligen många som nämner detta märke i sina bloggar.


kändissnygg





En sak slog mig idag på bussen när jag lyssnade på musik. Undra om klädstilen styr om man gillar en artist eller inte? Kom på att många av artisterna jag lyssnar på har sjuk tuff stil. Lykke Li, Markus Krunegård och Lady Ga Ga är bara några exempel på underbara stilar som finns i min mobil.


Transparant


Pic: Shopalicious

Har blivit jättekär i den blusen längst till höger. Det bästa är att den är från Lixdes itself! Lindex= cheap. Like Tele2. haha. Nu: Harry B James!


Dagens..

Dagens schema:

-Snabbblogga
-Skola ett tag för att göra essän hels klar
-Optikern 15.30
-Hem och slänga i mig middag
-Spelning på Harrys!



Dress


Potentiell studentblåsa från Monki 400.


fan

FUUUUUCK! Jag som trodde jag hade hittat något eget när jag fann skorna på H&Ms hemsida igår. Men när jag nu läste min dagliga bloggrunda hittade jag de på tre bloggar, TRE. Varav en av dem var Metros modeblogg som Marcella skriver. DAMN.

H&M


H&M i vår! 199 kr only! Finns i även rött. love. 


Monki






Förutom den randiga kavajen skulle jag vilja ha detta i vår från Monki.


Färdig!



Bilden kan blandas ihop med den jag lade upp igår, men akta er! Det är långt ifrån samma. Nu är det färdiga smycken. Igår var det bara ihoplimmat lego. Så det så.

Syster har lovat att ta skitsnygga bilder på hela kollektionen sen med sin Nikon.


Vår


Bild: Hanna och John

Detta mina herrar är ett par sååå tuffa jeansleggings från Gina. Ska ha ivår! 199 kr bara.


SKAPA



Fick en asbra idé till projektarbetet igårkväll när jag inte kunde sova. Brukar tänka en hel del då. Jag ska ju göra om gammalt till nytt, here it is! Eric gamla lego fick jag sätta tänderna i idag. Han hade en hel jävla låda fullproppad hemma. Nu har jag ena hälften. haha. Imorgon ska jag till Panduro och köpa fler tomma ringar, hårspännen och kedjor i netervara till halsbanden. Nu ligger kreationerna på torkning. Nu är Hanna på G!


endagaren



Idag var jag och Katarina på endagskryssning över till Åland. Myspys det oxå. Efter en kaffe och en Smirnoff ice var allt på topp igen, trots gungandet.


myskväll



Igår hade jag coh Eric tre år så vi var på en grekisk resturang och åt mysig middag. Sen gick vi och såg Avatar. En kväll packad med kärlek. mys.

Örhänge- Moas, Gina
Blus- second hand
Leggings- Monki


skalbagge


Pic: Totalflopp


Denna ring med skalbaggen på fann jag på en blogg. Den finns tydligen på H&M. Jag vill ha!


Trettondag



Idag ska vi på Trettondagsmys i Åklersberga, myspys.

Tröja- mammas asgamla
Byxor- Monki, mammas
Halsband- Myrorna
Armband- Efva Attling
Ring- Efva Attling
Ring- vet inte, pressent
Nagellack- Mavala, Hong Kong


Budget och lyx, samtidigt




Var i stan idag med Eric och strosade runt lite i gallerian då det är för kallt ute. Han ville gå till Skopunkten, so we did. Han hittade inget, men det råkade jag göra. Skorna högst upp. Har letat skitlänge efter ett par låga elinklingboots att vila fötterna i. haha.

Kom sen på att Acne har stor rea så vi drog dit. Hittade då en av mina skodrömmar bara stå där och titta mig i ögonen. Provade de i säkert 30 min innan jag bestämde mig för att inte köpa de. Men när jag kommit till medis hoppade jag av tunnelbanan och lämnade Eric ensam för att springa tillbaka och köpa de. Jag ser de som en försenad julis. Tack till mig själv. I LOVE THEM.


R E A





Shoppade lite idag vilket inte direkt var meningen, men det är det aldrig. Blev en pälsjacka från H&M för 200 pix, en basker från Glitter 50 spänn och ett halsband från Lindex 50 pix. Ge mig ett R, ge mig ett E, ge mig ett A.


Scorettlovers



Äntligen har de vackra skorna kommit in i butik. Provade de en gång och gick sen därifrån för att tänka efter, 1000 är ju en del..Gick tillbaka efter ett tag och provade båda och kände då att de inte alls var så sköna som jag ville ha de. Och att köpa osköna skor för 1000 spänn skulle kännas fel. DAMN.


snälla läsare !



Har kärat ner mig såinihelvete i dehär skorna! De kommer från Scorett i Varberg och finns typ bara där. De är svarta vanliha mockakilkackboots. De är av märket bata. Har någon sätt de någonstans i Stockholm? Ring då vårt nummer för stöldgods 099 225 225. Nej, skojjade bara. Skriv till mig om ni hittar några liknande!


Stockholmstreetstyle


pic: stockholmstreetstyle

Kollade runt lite på Stockholmstreetstyle och fann denna underbara outfit! I love hennes nitbyxor! Har ni tråkigt så gå in där och kolla outfits.


Finalen- Bad Romance


Alexander Mcqueen








Alexander Mcqueens visning för hans kollektion s/s 2010. Kolla Lady gagas video till Bad romance. Hon är nämligen sponsrad av honom. Han spelar också den låten i denna visning.


Nyårsdagen



Nyårsdagen är liksom juldagen en dag för prommenader, godis och film, och juste pizza! Exakt deta har jag och Eric ägnat oss åt idag. Promenaden på isen var mysig.


NYÅR









Dramaten




När Eric och jag skulle till Kungliga Dramatiska Teatern igår hade jag på mig detta. Kavaj från H&M, topp, byxleggings från Monki och örhängen från Glitter.


RSS 2.0