TODAY´S


HERE WE GO



Det blev det jag hade bestämt, fast minus röda läppar. Enough is enough. Jag lär som vanligt vara den enda tjejen som inte har klänning, skönt.


TONIGHT



SKa ut ikväll och träffa två underbaringar från klassen, ska bli grymt som fan. Funderar på att ha på mig en transparant tisha och fladderbrallan. Till det röda läppar, klackar och marc jacobs-ringen.

Vad tror ni om det?


BRAVO



Gillar Collumbines outfit från igårkväll. Så jävla tufft, annorlunda. Har tidigare kollat på den transparanta tunikan från Weekday. Gillar även att hon har likadann genomskinlig väska som jag har från ordning&reda.


REA





Inhandlat mycket behövliga grejer idag, typ. Ett par svarta slappbyxor från bikbok att ha på jobbet, koden är svart. Sen råkade jag snubbla över ett linne och ett par prickiga shorts i h&ms reahörna för 50 pix styck. Kalas att ha med till karibien. Exakt om två månader idag är vi på väg!


TODAYY




Det var så varmt idag att man slapp jacka, skönt. Dubbla svarta tröjot är så ballt, och varmt! Glassade till det med röda läppar och en minksvans på väskan.


Monkiformen?



E var ute efter en stickad tröja så vi åkte till götgatan. Där gick jag in på Monki för att kolla lite nyheter och fick för mig att han skulle prova denna, och så snygg han blev. Så han köpte den. powergirlfriend.


BEYOND RETRO





Var på Beyond Retro igår med e och provade fina kläder, men köpte inget av de. Har redan för många kavajer och pälsar. Synd för jag gillade verkligen den understa.


drottninggatan



Hela gårdagens.


Torsdag



Idag inviger jag hatten! Ska till Beyond Retro ikväll efter jobbet på ett event. Ska bli kul!
Torsdagen är nu min nya fredag, är nämligen ledg på fredagar!

Hörs ikväll!


black coat



Hade för mig att mamma hade en gammal svart kappa som bara hängde någonstans, och visst hade hon det! Och hon lånar ut den till mig! Hon är bäst.

Har kikat runt efter en ganska länge, men som man säger, gratis är bäst!


MONKI








Dessa skulle förgylla min garderob nu känner jag. Har inte klämt på något av plaggen än faktiskt, får se till att göra det imorgon på lunchen. Var länge sen jag var på Skrapan faktiskt, gillar de Monki som ligger där. Lär ju bli där jag hänger på mina raster fram över.


A



Solbrillor från acnes vårkollektion 2011. Som vanligt så dör jag, jag blir kär och allt det där. Jag vill ha de! De värsta är att de kanske inte hinner släppas tills vi drar till värmen i slutet på december, man kan ju alltid hoppas!


CLINIQUE



I all denna läppstiftshysteri har jag funnit ännu ett, finare än alla jag redan har. Blev sminkad av en jätteduktig make upartist från Clinique min sista dag på gallerians Kicks. Har börjat på Kicks ringen nu istället.

Läppstiftet är såklart från Clinique och heter nr 27 "after party". Finns på Kicks för 225 pix.


L O V E



Dessa solglas skulle jag göra mycket för! Älskar de.

Är inne i solglassvängen faktiskt, fick typ tusen par efter farmor, sen har jag köpt en hel del själv också.

Vänta bara tills jag lägger upp bild på acnes solisar från ss 11. AKTA ER


M



Vill ha dig! Den svarta hoppas jag inom en snar framtid ska vara min. Finns på Monki för 250 pix, ja tack gud!


FÅRSKINN




Var och fikade i gamla stan igår med e.

Var så kallt ute att jag fick ta farmors gamla får med mig ut.


I förrgår



Sorry att det inte har blivit så mycket bloggande de senaste dagarna, har haft en del annat att tänka på.

Invigde mitt nya läppstift från Make Up Store i förrgår. Länge leve orange!


about me






-------------------------------------------------------------------------------------


SS/ 2011




Lite försmak från acnes vårkolletion 2011.

Jag vill ha allt, coh jag vill ha det nu.





VÅGAT



Jag säger bara, vågat Vanillascented!





Och kallt?


LEO



Läste en läskig bildblaska idag på lunchen på jobbet och snubblade rakt på dessa underbaringar! Jag älskar de. Men det stor inte var de kom ifrån eller så, känner någon igen de kan ni väl höra av er? PLZZ!!


TLF




Här är lite smygtittar från The Local Firms kollektion ss 2010. Mycket långklänningar, flera lager. Älskar den stickade tröjan, denna bild är dock tagen bakifrån. Lovet it anyway


Lanvin 4 H&M



Kollar man runt på bloggar finner man ofta kul saker. Typ denna bild som "råkat" läckas ut på internet. Det är ett smakprov från H&M´s samarbete med Lanvin som släpps i butik den 23 november. Som känt är inte klänningar min grej, men ska ändå blir kul och se vad de åstakommit tillsammans.


DJURGÅRDEN





Prommenad på Djurgården i fint höstväder, men det var för kallt!

Hade med mig kameran och fotade lite höstbilder på löv, mest för att öva lite. Har nämligen äntligen bestämt mig för att köpa en systemkamera! Hojta till om ni har någon att sälja till mig!


SUPRISE



Denna ring låg i mj-kassen. Love it!


BLUE



Lite ovant med blåjeans känner jag, var ett bra tag sen jag hade det. Dessa kommer från cheap monday. 

Nu sticker jag ut på djurgården!


MBMJ



Råkade få med mig en grej hem, fick den av bästa A! Tack som fan.

Håller lite på spänningen..


NORDISKA





Var på Nordiska idag med faster Annika, sjukt bra dag! Och kvällen ser ut att bli bra även den. Nu ska jag upp till bästa grannen och dricka vin, sen käka lite innan jag drar med några och sticker till Debaser.

Tack Annika för en underbar dag! Hoppas vi ses snart igen.


NYTT I GARDEROBEN






Här är bilder allt jag fick med mig hem igår. Funderar högt på kjolen ikväll när jag ska till Debaser och se HURTS..

På tal om garderob, gå in på www.ikeagarderob.se och gilla mitt bidrag! PUUSS


FREDAAAAAAG



Här är jag nu, fylld av intryck och massa bra saker som händer. Ibland är allt dåligt och ibland är allt bra, nu är allt bra.

Här ser ni oxå lite av den perfekta tröjan jag fann idag. Till det hade jag svarta gubbbyxor, svarta boots och korshalsband.


GILLA MITT BIDRAG




Alla bidragen till IKEA GARDEROB kom idag upp på hemsidan http://www.ikeagarderob.se/. Sök på Hanna Westerling så kommer min profil upp med mitt bidrag.

Gillar ni det dessutom på knappen blir jag glad som fan! Dom som får flest personer dom gillar deras bidrag får störst plats på hemsidan. Så gå in som galningar och gilla mitt bidrag! Jag vet att ni kan, ni är ju de bästa läsarna ever! <3

Dessutom har en kompis som pluggar media bett om att få skriva om mig som en av fem designers i ett magasin! GLADA TIDER


SILVER in old town






Jag säger bara det, ingenting slår silverbutikerna i gamla stan. Blev helt jävla asförälskad i dessa halsband och ringar idag. Speciellt halsbandet högst upp, det som är spetsigt. Måste åka in någon dag och köpa rubbet, haha (när jag har råd)

Mamma mötte upp mig i stan efter jobbet. Sen dess har vi shoppat en del. Vi köpte likadana bikini på Weekdays rea till Karibien, vi kommer va snyggast! På Weekday bestämde jag mig en gång för alla och köpte Diana Orving-koftan. Fick pressentkort som hjälp i födelsedagspressent av bästa Wrenkler. <3

Sen köpte jag en svart långkjol på h&m och den perfekta svarta tunnstickade tröjan i en knasig butik på drottninggatan. Sjukt nöjd med dagens kap. Men som sagt, man blir aldrig nöjd, varför är det så? det suger. Bilder på det jag köpte kommer i alla fall snart upp på bloggen.

Imorogn ska jag gå på Nordiska och se en utställning som mode genom tiderna, och så ska jag gå på Moderna och se den nya utställningen som jag missade invigningen på förra veckan. Detta ska jag göra med bästa Annika.


billig måndag







Här är bilder jag hittade på Carolines blogg från Cheap Mondays showroom där de nu ställer ut vårkollektionen 2011. Can´t wait till de genomskinliga bootsen med lågt skafft är mina! Är oockså grymt sugen på solisarna och halsbandet med mycket silverhäng på.


VAMPIRES



Fann detta udda halsband idag inne på Divided. Passar väl bra nu i all vampyr-hysteri som försigår. Kan inte bestämma mig riktigt om jag skulle kunna bära det eller inte?!

Vad tycker ni, flipp eller flopp?


hattjakt



Jag har nu påbörjat jakten på den perfekta hatten. Hittade en lagom stor svart på h&m för 99 men köpte den inte. idiot jag är. Men ska försöka hitta tillbaka till den och köpa den. Gillade inte alls hatt förut men när mna ser bilder som detta vill jag ha en hatt här och nu.

Vad tycker ni, ska hattar vara stora eller små?


Föresten, för er som bor i tyresö så kan jag berätta att min insändare idag är publicerad i mitt i tyresö. haha


Ispire me






Dessa bilder visar helst fucking underbara vardagsoutfits. Älskar speciellt vackra Sasha.


Tuesday


GE MIG

 



Har kärat ner mig totalt i denna vackra kreation från Acne. Man kan använda den som så många plagg och till både strumbbyxor, tights och jeans. Den finns även i olivgrönt.


regnskydd



På Emmaus fann jag ett lustigt fenomen, ett regnskydd för hörklackade skor? Regnar det tar man väl på sig regntåliga skor, eller? Aldrig sett tidigare..


dagens




Va i stan och fikade och secondhandade lite med E idag. Min sista lediga dag av fyra. Imorogn kör vi hårt igen på Kicks!

fuskpäls-bikbok, t-shirt-acne, skinnbyxor-monki, skor-urban, väska-ordning & reda


H. W



Denna bild fick bli min "framsida" till mitt bidrag i Ikea Garderob 2010. Jag ställe upp med min lego-kollektion. Hoppas Kling, Back och resten av juryn gillar det lika mycket som jag gör!

Från och med onsdag den 13 oktober kommer allas bidrag att finnas på hemdidan http://ikeagarderob.se/. Gå in då och "gilla" mitt bidrag!


ZARA



Denna fuskit från Zara har jag börjar gilla på senaste. Funderar på att kanske byta den svarta mot den på någon lunch i veckan.

Vad säger ni, vilken är snyggast?


så rätt



Har inte riktigt bestämt mig än vad jag tycker om bootcut. Men det är väl som vanligt, först hatar jag det sen hyllar jag det, något senare än alla andra.

Väskan hyllar jag redan nu.


Hanna Westerling







Hannas smycken i ny tappning. Jag fotade själv, men Moa redigerade de åt mig. Tack


trevlig kväll



Nu drar jag iväg och kollar på E som ska spela akustiskt på mysig krog.
Ha en asbra kväll alla !


Lördag



jackan


Red Power, Nivea Beauté


dagens



Slänger upp en dagens innan jag ska hem till E på middag. Sorry för dålig bildkvalitté.

Hittade farmors gamla guldfärgare polotröja i garderoben för några dagar sen. Visste väl att den skulle komma till användning!

Köpte fuskpälsen idag, lägger upp bilder när den sitter på snart!


Ida Sjöstedt



Ida herself ska ha en utförsäljning av tyger från tidigare kollektioner den 13/10 kl 17-19 på Birgeljarlsgatan 18A, 4tr. O.S.A till [email protected].

Där kan man fynda allt i från fuskpäls och spets till siden, trikå och pvc.


FAKE



HAr länge varit på jakt efter den perfekta svarta fakepälsmodellen. Tror jag hittade vad jag sökte idag. Dock ser den inte alls ut som jag tänkt mig, men jag gillar den ändå. Ser ut som att den är min inom snar framtid.


Kedjan



Denna kedjan fick jag av syster på födelsedagen, från Weekday. Älskar halsen.
I brisk på tid att reda ut den varje gång den ska användas hängde jag upp den estetiskt på väggen.



h&m



Denna t-shirt i skinn-immitaion från h&m skulle jag dö för.

ACNE BAG



Give me the bag


DONE


Nu äre det klippt, nästan

ASnervös! Snart kommer frisören hit, då åker svallet av!

HJÄLP

birthdaypics






Över bilden är från lunchen med bästa Vera, jumpsuiten,  
klänningen och halsbandet fick jag i pressent och på sista bilden är det syster och jag på kvällen.

På en av bilderna syns även en kroppskedja som jag fick av Moa, ska lista ut hur den fungerar innan jga kan använda den.


ENCA



Har fått mycket idag, men denna har jag längtat mest efter! Äntligen är den min!

Nu ska vi ut och käka grekiskt. Har på mig en leopard-jumsuit från h&m som jag fick idag. Till den har jag min favvokavaj och röda läppar.

Lägger upp bilder på allt senare. Ha en bra kväll! PUSSS


19



Kommer nog inte hinna blogga så mycket idag, fyller nämligen år!!

Men ska försöka. Nu ska jag till jobbet. tjing


VEST




Här är den tuffa skinnväst jag fick med mig hem idag från stans bästa loppmarknad. Som sagt, 40 spänn. lovelove

OXE



På jakt efter en oxröd t-shirt. Har letat efter en på h&m herr utan restultat. Pepp på att fixa med den lite själv. Hittar någon en sådan kan vi väl skriva de så åker jag dit! tack!

Den på bilden är från Monki och går loss på 180 pix.

paket





Detta fick jag igår när vi firade mig i förskott. Väskor från Ordning & Reda och armbandet från Cheap monday. Jag fick även ett pressentkort från Weekday till att köpa den älskade Diana Orvingkoftan för! TACK SOM FAN.


todays




På hörgorget idag fyndade jag en jättetuff oversize skinnväst för 40 kr. Pallar er dit någon söndag säger jag, så jävla värt det!

Lägger upp bild lite senare där den är färdigoljad!


minoutfit







Min outfit ikväll. Vi ska fira syrran, pappa och mig som fyller år under samma period.

huvudsmycke-eget, top-monki, byxor-mammas, armband-turkiet, skor-vagabond


Ge mig Fridas päls


TOKYO




source:http://linadimoda.freshnet.se/


inspirationtime


RSS 2.0