var nöjd med, allt som livet ger

Har tänkt en hel del idag, som omväxling. Tankarna föll för det mesta på unga tjejer och dagens ideal. Allt för många är onöjda med sig själva och sitt utséende. Hade det inte funnits ett ideal idag som sa att man ska se ut som Victoria Beckham hade ingen velat göra det. Det känns som om att det finns det något ideal måste alla följa det, och man kan inte vara nöjd med sig själv förän man har uppnått detta ideal. Skit i idealet som se ut hur ni vill. Man ska bli uppskattade för sitt innre och inte för sitt yttre. Själv tycker jag att idealen borde utrotas. Alla ska se ut som de gör och försöka skita i alla andra och framförallt försöka vara nöjda med sig själva. Klart man ska bry sig om hur man ser ut, men det får inte gå till överdrift. Många mår dåligt för att de är så fixerade. Livet är för kort för att må dåligt.

Det verkar som att det har blivit en norm hos tjejer att alla ska ha något att klaga över hos sig själva, annars framstår man som för självgod. HELSJUKT. Lär er vara nöjda med hur ni ser ut istället för att ha ångest över bikinisäsången. Folk på stranden har ändå ingen tid att kolla på er, alla är upptagna med att tänka på sig själva och hur de ser ut.

Dagens låt: T.I feat. Rihanna- Live Your Life



Kommentarer
Postat av: Alexpandra

Bra sagt Hannipanni, I love your blog ;)

2009-04-27 @ 18:28:18
URL: http://alexandramellin.blogg.se/
Postat av: Anonym

Skönt inlägg, detta borde uppmärksammas mer i bloggar istället för mode och skit.

2009-04-27 @ 18:48:33
Postat av: hon-du-ska-fika-med-imr

Folk kan få nobelpris för att dom har löst mattematiska problem, jätteduktiga är dom ju, men den som lyckas lösa problemet med hur man ska få brudar att gilla sig själva är fan smartast i världen. Resten kan gå och bajsaaaaaa.

2009-04-28 @ 23:04:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0